James Hirvisaari

7. Hallitus syyllistyy kansanmurhaan

Jätä kommentti

”Kansanmurha (oikeustieteessä joukkotuhonta) on jonkin tietyn etnisen, kielellisen, uskonnollisen tai muun ryhmän (yleensä vähemmistön) järjestelmällistä tuhoamista.”(Wikipedia)

Suomen viisimiljoonaisen kansan selviytymistarina on huikaiseva jännitysnäytelmä. On aivan käsittämätöntä, että olemme selviytyneet kansallisen identiteettimme säilyttäen suurvaltojen välisissä reviiritaistoissa ja myös saavuttaneet ja säilyttäneet itsenäisyytemme siitä huolimatta, että valloittajat ovat meidät niin monin tavoin valtansa alle nujertaneet.

Kielemme, kulttuurimme ja kansanluonteemme ovat ainutlaatuisia. Maailman kansojen joukossa olemme pienuudestamme huolimatta palkintokorokkeella uskomattoman monella elämän osa-alueella. Olemme maksaneet velkamme, olemme kirjoittaneet historiaa keksinnöillämme, taideteoksillamme ja innovaatioillamme ja rakentaneet ankaralla työllä maan, joka on menestystarina millä tahansa mittapuulla.

Tämän kaiken järjestelmällinen tuhoaminen on nyt käynnissä – oman hallituksemme voimin. Sitä, mitä valloittajat eivät aseiden ja hirmuvallan avulla saaneet aikaan, on nyt toteuttamassa joukko oman maamme kansalaisia. Niitä, joille oma kansainvälinen urakehitys on niin tärkeä, että Suomi ja suomalaisuus koetaan uhkana, joka pitää systemaattisesti tuhota henkilökohtaisen menestyksen tieltä pois.

Monikulttuurisuus tappaa

Surma-aseeksi on valittu muun muassa monikulttuurisuus. Törkeillä valheilla “kansainvälisyydestä”, “auttamisesta” ja – mikä naurettavinta – ”suomalaisen työn pelastamisesta” kansalaisia suoraan sanottuna sumutetaan uskomaan, että heidän oma kuolemansa on Suomen ainoa vaihtoehto. ”Kansallisvaltioiden aika on ohi.”

Joku sanoi viisaasti, että monikulttuuriseen maailmaan Suomi ja suomalaisuus mahtuu, mutta monikulttuuriseen Suomeen ei enää mahdu. Kuuntele tarkasti: monikulttuurisuus oikeasti tarkoittaisi sitä, että olisi itsenäisiä valtioita ja niiden erilaisia kulttuureja kansainvälistä yhteistyötä tekemässä. Monikulttuurisuus antaa sanana ymmärtää, että on monia erilaisia kulttuureita. Mutta jos Suomeen tuodaan jatkuvasti erilaisia ihmisryhmiä, joiden pitää Suomessa saada elää oman kulttuurinsa mukaisesti, seurauksena on väistämättä se, että suomalainen kulttuuri ja valitettavasti ensimmäisten joukossa ainutlaatuinen, hyvin harvinainen suomen kieli hautautuu vähitellen historian lehtien havinaan. On selvää, että monikulttuurisuusideologian varjossa tapahtuvarinnakkaiskulttuurien syntyminen on varmasti yhteiskunnalle vahingollista.

Hallituspuolueet irvailevat suomalaisuuden puolustajia impivaaralaisiksi, jotka haikailevat menneisyyteen, tai rasisteiksi, jotka eivät suvaitse erilaisuutta ja levittävät vihaa. Tosiasiallisesti he itse haluavat tuhota suomalaisuuden ja heittää Suomen ja sen itsenäisyyden menneisyyden pimeään.

He haluavat olla “coolisti” kansainvälisiä. Eurooppalaisia kosmopoliitteja, joita suomalainen perimä pelkästään vähän hävettää.

Näillä syyttelevillä valheillaan he yrittävät peittää paitsi henkilökohtaisen ahneutensa, myös oman törkeän rikoksensa, joka ei ole yhtään sen vähempää kuin kansanmurha. Globalisaatio ja monikulttuuri-ideologia tekevät juuri sen, miten Wikipedia kansanmurhan määrittelee: ne tuhoavat etnistä suomalaisuutta ja suomen kieltä tuomalla pienen kansan keskuuteen niin paljon maahanmuuttajia täysin vierailta kulttuuri- ja kielialueilta että alkuperäiskansan kieli ja tavat muuttuvat ja katoavat. Lisäksi, nopeuttaakseen kansanmurhan toteutumista, he pakottavat alkuperäiskansan edustajat sopeutumaan maahanmuuttajien tapoihin ja kulttuureihin, sen sijaan että suojelisivat omaa kansaansa – ja vaatisivat maahanmuuttajia omaksumaan edes Suomen kielen, tavoista ja kulttuurista nyt puhumattakaan.

Aivopesu

Aivopesu on toinen käynnissä olevan kansanmurhan menetelmistä. Sitä toteuttaa kansalaisten itsensä verovaroilla rahoittama Yleisradio, jonka tehtäviin on lakisääteisesti määrätty monikulttuuriajattelun edistäminen. Suomalaiset aivopestään pikkuhiljaa uskomaan, että heidän oma kulttuurinsa ei ole suojelun arvoinen, vaan kaikki se vauraus, minkä suomalaiset ovat yhteiseen kassaan keränneet, pitää luovuttaa vastikkeetta muukalaisille. Sen lisäksi suomalaiset pakotetaan ottamaan myös maalleen lisää velkaa, jotta murhaajahallitus voisi lahjoittaa suomalaisten rahoja muiden maiden pankeille.

Aivopesun menetelmiä on myös itseinhon levittäminen. Valistustyötä tekee suomalainen media ja koululaitos, joissa valmiiksi aivopestyt kansankynttilät jakavat päivittäin disinformaatiota siitä, miten surkeaa ja moukkamaista suomalaisuus on. Maamme jo kerran valtansa alle alistaneet ruotsalaiset vertaavat meitä apinoihin, joiden on kerrassaan epäsopivaa astua samoihin huoneisiin heidän kanssaan, varsinkaan jos huoneissa on kalusteita. Itsetunnoltaan heikoimmat kansanmurhan kohteena olevat käännynnäiset kieltävät kilvan omia juuriaan, jotta näyttäisivät hienommilta niiden silmissä, joiden veressä kiertää tavanomaista vähemmän kammottavaa suomalaista geeniperimää. Ja kaikkein inhottavimmat osallistuvat innosta kiljuen kansanmurhaan keksimällä kaikenlaisia kauheita tekosyitä sen osoittamiseen, miten vähän ihmisarvoa tai olemassaolon oikeutusta suomalaisilla tai suomalaisuudella ylipäätään on.

Asia on vakava, vaikka käytän tässä omituista huumorintajuani osoittaakseni sen, että noilla ilkialastomilla keisareilla ei tosiaankaan ole vaatteita, vaan nuo hyllyvät ihrat ovat todellakin suomalaisten myynnistä saaduilla tuloilla syötyjä. Ei meitä tuhonnut Ruotsin hovi, ei Venäjän tsaarit eivätkä onneksi kommunistitkaan, vaikka heidän jäljiltään kansanmurha alkoikin desanttien kiivetessä valta-asemiin. Mutta samalla tavalla kun sanoin, että perussuomalaisia ei pysty kaatamaan ulkoinen paine vaan vain ja ainoastaan sisäiset ristiriidat, on Suomelle, suomen kielelle ja suomalaisuudelle käymässä juuri sama surkea kohtalo: veli lyö veljeä, taatakseen itselleen muita paremman aseman vallankäytön tikapuilla. Suomi kuolee suomalaisten käsiin.

Paitsi jos Sinä päätät, että nyt tämä kansanmurha saa riittää. Juuri Sinä päätät, sillä Suomessa valta kuuluu kansalle. Minä veikkaan, että suurin osa tästä kansasta on vielä sitä mieltä, että Suomessa on ihan oikeaa kulttuuria, että Suomi ei ole ruotsalainen – ja että Suomi haluaa olla elävä ja osallistuva osa monikulttuurista maailmaa, itsenäinen kansa huolehtimassa omistaan ja omista asioistaan – eikä mikään surullinen jatko-osa tulevaisuuden eeppisessä televisiotrilogiassa Kalevala, Nokia ja Nevahööd.

Mukaan Muutokseen!

Tule mukaan Muutokseen! Kerrotaan kansanmurhaa tekevälle hallitukselle, että me suomalaiset emme suostu kuolemaan!

Kuva

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s