James Hirvisaari

38. Orjista ja huorista

2 kommenttia

Suomalainen valtamedia on rahavallan orja. Rahavalta tanssittaa STT:tä, ja kaikki taipuvat STT:n petolliseen tangoon.

Suomesta puuttuu aidosti riippumaton lehdistö. Suomesta puuttuu laatujournalismi. Mediasta puuttuu kunnia.

Telaketjujournalistit nimittävät kaupallista mediaa huoraamiseksi,vaikka itse antautuvat raha- ja vaikutusvallan limaisten käsien syleilyyn.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “38. Orjista ja huorista

  1. Yllä oleva pitää 100% paikkansa, meillä täällä suomessa on ”mafia” joka meitä johtaa. Lehdistö ja media on valjastettu (lue suursijoittajien omistamilla lehdillä) valheiden verkkoon. Lehdistö kertoo vain sen mikä on joidenkin (lue, rahavallan) mielestä totta. Samoin on meidän oikeuslaitos, jotkujen (lue, hyväveliverkoston) tuomiot ovat naurettavia. Jos tavallinen kansalainen tekisi saman rikkeen niin häkki heiluisi kauan.

  2. Eihän Suomessa sananvapaudesta ole tietoakaan/kurttuturvat eliminoi valtamediassa.muttei pienemmätkään pippalot kestä mitään.kritiikkiä?Puolueiden yliminä seisauttaa pelokkaimmat rassut/viilatut tassutko kertooko totuuden?Yhteiskitinänkö tuotos lamauttaa vastustuksen ja tulevaisuus annetaan entiselle jargonille…Kiitos ei!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.