James Hirvisaari

58. Seppo Lehto ja natsittelijat

1 kommentti

Seppo Lehdon performanssit pilkkaavat suomalaista valtakoneistoa ja näyttävät keskisormea sen tekopyhälle hurskastelulle ja kuvottavalle vallan väärinkäytölle. En pidä hänen tavastaan toimia, mutta kun olen nähnyt, miten tehokkaasti tämä järjestelmä tuhoaa ihmisten ajattelun, moraalin ja rehellisyyden, ymmärrän hänen epätoivoisen avunhuutonsa ja suren hänen kohtaloaan. Seppo Lehdon tuhoamisprosessi on paljon vastenmielisempi kuin Seppo Lehdon yhden miehen sota sitä vastaan.

Natsittelun käyttämistä poliittisena leimakirveenä pidän sen sijaan ihan suorana juutalaisten ruumiiden häpäisemisenä. He kyllä kuolivat sen takia, että hirvittävä valtakoneisto saisi vaiennettua vastustajikseen kokemansa ihmiset, mutta se, että uusi valtaansa väärinkäyttävä koneisto käyttää heitä uudelleen samaan tarkoitukseen, oman valta-asemansa vahvistamiseen, on pelkästään kuvottavaa.”

Facebookista poimittua. Täyttä asiaa. Natsittelijat itse häpäisevät II maailmansodan juutalaisia uhreja.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “58. Seppo Lehto ja natsittelijat

  1. Juutalaisten häpäisemiseen kyseisellä tavalla ovat syyllistyneet hyvinkin korkeassa poliittisessa asemassa olevat henkilöt. Politiikka on vastenmielisen likaista peliä, jos oikeudentunto puuttuu ja jos moraali ei ole tervehenkinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.