James Hirvisaari

59. Poliittinen vaisto

2 kommenttia

Katselin netistä suorana lähetyksenä Timo Soinin puolueneuvostossa tänään pitämän puheen. Se oli hyvä. Se oli omia kannustava, itsevarma ja tulevaisuudenuskoinen. Joukkuehengellä asia menee eteen päin.

Totean, että minä tein perussuomalaisissa juuri sen mikä minun pitikin tehdä. Tehtäväni ei suinkaan ole ollut turha tai puolueelle haitallinen vaan päinvastoin. Jätin ison jäljen. Ja media tanssi pillini mukaan suorastaan yllättävän halullisesti. Media halusi käydä perussuomalaisten kimppuun, mutta paljasti vain oman laaduttomuutensa.

Toivon, että voin tehdä myös Muutoksessa juuri sen, mikä minun pitääkin tehdä. Haluan jättää jäljen. Korostan, että tehtäväni muutospuolueessa ei ole luonteeltaan lähimainkaan sama kuin perussuomalaisissa.

Minulla ei ole koskaan ollut henkilökohtaisia poliittisia urasuunnitelmia, joten olen voinut toimia lahjomattoman vapaasti ja kuvia kumartelematta. Niin aion jatkossakin tehdä; uskoni on lujittunut. Tahtoni ei ole murtunut eikä oikeudentuntoni järkähtänyt.

Muutoksella on paljon annettavaa Suomen kansalle, aivan niin kuin perussuomalaisillakin.

Intuitioni on aina ollut vahva – vaistoani aion jatkossakin seurata.

Muutos 2011. Sitovat kansanäänestykset.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “59. Poliittinen vaisto

 1. Muutos 2011 – sitovat kansanäänestykset käyttöön myös Suomessa!

  http://muutos.eu

 2. Kohut syntyvät tahallisesti toimituksissa. Olen jo ajat sitten esittänyt kantani, että kohut takuuvarmasti loppuvat, kun niillä ei enää voi kiusata perussuomalaisia. Aiemmin oli suorastaan nautittavaa seurata, kuinka kuuliaisesti härnäämiseeni reagoitiin ja pikavauhdilla kohuja tyhjästä nostatettiin.

  Ja perussuomalaiset olivat jatkuvasti otsikoissa ja siis kansan tietoisuudessa, niinkuin tarkoitus olikin. Soini ei toimintatavastani pitänyt, mutta silti I did it my way. 🙂

  Muutospuoluetta ei media edes pysty sillä tavoin kiusaamaan, koska puolueen johto on valistuneempaa ja paljon paremmin myös perillä median demoniluonteesta. Pahantahtoiselle mediaväelle jääkin jäljelle vain journalistien ikivanha ja epätoivoinen keino: kuoliaaksi vaikeneminen.

  Poliitikkojen ja kansalaisten välissä on epäluotettava media – joka valehtelee sekä pitäessään meteliä että ollessaan hiljaa. Tapainturmelusta ja moraalikeripukkia sairastava ja vallastaan sokaistunut valtamedia on alituisessa hekumassaan mässäilevä syöttiläs, joka joutaa teuraalle. Kaiken totuuden ja oikeamielisyyden irvikuva.

  Kohut ovat loppuneet, mutta mies ei ole muuttunut! Valaisevaa, eikö totta? 😀 Tosin härnäämisen metodiikka ei enää kuulu toimintatapaani. Media eläköön omaa elämäänsä, minä elän omaani.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s