James Hirvisaari

60. Härnäämisen metodiikka

Jätä kommentti

Kohut syntyvät tahallisesti toimituksissa. Olen jo ajat sitten esittänyt kantani, että kohut takuuvarmasti loppuvat, kun niillä ei enää voi kiusata perussuomalaisia. Aiemmin oli suorastaan nautittavaa seurata, kuinka kuuliaisesti harrastamaani härnäämiseen reagoitiin ja pikavauhdilla kohuja tyhjästä nostatettiin.

Ja perussuomalaiset olivat jatkuvasti otsikoissa ja siis kansan tietoisuudessa, niinkuin tarkoitus olikin. Puolueen johto ei toimintatavastani pitänyt, mutta silti I did it my way. 🙂

Muutospuoluetta media ei sen sijaan edes pysty sillä tavoin kiusaamaan, koska siellä puolueen johto on valistuneempaa ja paljon paremmin myös perillä median demoniluonteesta. Pahantahtoiselle mediaväelle jää jäljelle vain journalistien ikivanha keino: kuoliaaksi vaikeneminen. Toisaalta pientä puoluetta ei pidetä uhkana vallanpitäjille, joten ruutia on turha tuhlata. Kohuja ei siis tulla nostattamaan.

Poliitikkojen ja kansalaisten välissä on epäluotettava media – joka valehtelee sekä pitäessään meteliä että ollessaan hiljaa. Tapainturmelusta ja moraalikeripukkia sairastava ja vallastaan sokaistunut valtamedia on alituisessa hekumassaan mässäilevä syöttiläs, kaiken totuuden ja oikeamielisyyden irvikuva.

Kohut ovat loppuneet, mutta mies ei ole muuttunut. Valaisevaa, eikö totta? Härnäämisen metodiikka ei tietenkään enää kuulu toimintatapaani. Media eläköön omaa elämäänsä, minä elän omaani.

Tehtävä 1: äänekäs prosessi loppuun suoritettu. Tehtävä 2: hiljainen prosessi käynnissä.

Muutos 2011. Sitovat kansanäänestykset.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s