James Hirvisaari

61. Moraalikeripukki

3 kommenttia

Arvoisa moraalikeripukkinen valtakunnansyyttäjänvirasto!

Voiko kansalainen arvostella tätä sudanilaista oikeuskäytäntöä ja islamin tulkintaa ilman pelkoa rikossyytteestä? Minulle on tosin aivan sama, mitä te ylimieliset pösilöt sanotte. Jokaisen kansalaisen velvollisuus on tuomita pahuuden ilmentymänä helvetin tuleen moinen barbaarinen viidakkokulttuuri.

Mutta mikä vaivaa sudanilaisia? Jokin kollektiivinen mielitauti? Vai kulttuurigeneettinen ominaispiirre? Tuohan ei nimittäin ole mikään yksittäistapaus vaan selkeästi laajempi ongelma ja yhteiskunnallinen vaiva, jota tosin esiintyy muuallakin islamilaisessa maailmassa.

Uskontoaan vaihtaneelle tyly oikeustuomio Sudanissa – käänny islamiin tai kuole (IS 14.5.2014)

”Sudanilainen tuomioistuin on määrännyt kristityksi kääntyneen musliminaisen kääntymään kuolemanrangaistuksen uhalla takaisin islamiin. Päätös on herättänyt runsaasti arvostelua.”

”Uskosta luopumisen lisäksi 27-vuotiaan naisen rikoksena oli naimisiin meneminen kristityn miehen kanssa. Islamin sääntöjen mukaan musliminaisen ei pidä avioitua muuta uskontoa tunnustavan miehen kanssa.”

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288688549579.html

Uutisesta ilmenee, että eivät kaikki sudanilaiset hyväksy ihmisoikeusloukkauksia.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “61. Moraalikeripukki

  1. Nigeriassa koulutyttöjä siepanneilla islamisteilla järkyttävä suunnitelma (AL 5.5.2014)

    Onneksi pikimustista Afrikan neekereistä vain pieni osa pitää tapanaan ryöstellä ja raiskailla pikkutyttöjä islamin nimissä. Tosin kritiikissä on oltava varuillaan, sillä moraalikeripukkinen valtakunnansyyyttäjänvirasto johdonmukaisesti puolustaa viidakon villikansaa suomalaislta rasisteilta, jotka röyhkeästi haluaisivat puolustaa pikkutyttöjä raiskaajilta.

    http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194899210573/artikkeli/video+julki+nigeriassa+koulutyttoja+siepanneilla+islamisteilla+jarkyttava+suunnitelma.html

  2. Jokainen kunnon rasisti puolustaa pieniä muslimityttöjä aavikon raakalaisilta ja raiskaajilta.

    • Itseasiassa ne eivät ole muslimityttöjä jotka on vangittu ja myydään.Ne muslimitytöt ”pakenivat”.Vain vääräuskoisia ei ”paennut”.Jostain syystä suomen mädättäjämedialta se jäi tosin mainitsematta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s