James Hirvisaari

69. Ei loisia

8 kommenttia

En halua muualta maailmasta ketään meille loisimaan suomalaisen yhteiskunnan kustannuksella ja elämään veronmaksajien siivellä, en ketään, en ainuttakaan, puhumattakaan valtavista parasiittilaumoista.

Sosiaaliturvamme olkoon vain suomalaisia varten. Mutta ilmiselvästi ainakin KOK, SDP, VIH ja VAS haluavat haalia meille monituhatmäärin yhteiskuntaan sopeutumattomia ja jopa rikollisisia elättejä meidän kaikkien riesaksemme. Onko paha, jos sanon asian näin suoraan? Olen joka tapauksessa avoimesti ja täysin rehellisesti sitä mieltä.

Pysykööt barbaarit maakuopissaan.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

8 thoughts on “69. Ei loisia

 1. Hyvä pointti, James

 2. Tähdennän, että minä en puhu niistä jotka haluavat kaikin tavoin sopeutua yhteiskuntaan, ja heitä on sentään maahanmuuttajien suuri enemmistö. Puhun turvapaikkaturisteista ja sosiaalipummeista, rikollisista ja moraaliltaan heikkolahjaisista kansainvaeltajista, joista ei tule ikinä olemaan meille mitään hyötyä vaan ainoastaan pelkkää haittaa ja harmia.

  Suomalaisen sosiaaliturvan pitää olla suomalaisia varten. Suomen pitää kyetä pitämään Suomi turvallisena, omista rikollisista on tarpeeksi harmia. Pidetään huolta omista heikko-osaisista, siedetään omia pummeja, mutta ei leikitä ylisuvaitsevaa koko maailman pelastajaa.

  Suvaitsevaisiksi ja sivistyneiksi itsensä mieltävät muka tiedostavat henkilöt ovat oikeasti itse suvaitsemattomia suvakkinatseja ja ihmisvihaajia ja jopa kansanpettureita, koska ovat jatkuvasti omien kansalaisten kimpussa ilkeine sanoinensa.

  Oi siunattu suvaitsevaisuus!

  On pelkästään hyvä, kun suvakit ääripöyristyvät. Silloin olen onnistunut. 😀

  • Varmuuden vuoksi tarkennus: puhun loisimisesta nimenomaan taloudellisessa mielessä, en siinä mielessä, että jokin ihmisryhmä olisi itsessään jotenkin vastenmielinen kuin jokin ötökkä. Tarkoitan yhteiskunnan siivellä eläjiä. Katson, että velvollisuutemme on ennen kaikkea oman kansan auttaminen eikä koko maailman sosiaalivirastona toimiminen. Kuten olen monesti tähdentänyt, kaikilla ihmisillä on täysin yhtäläinen ihmisarvo.

 3. On myös syytä huomata huomata, että kyse on nimenomaan maahanmuuttopolitiikasta, josta kirjoitan ja olen aina kirjoittanut omalla värikkäällä, kärjistävällä ja provosoivalla, minulle tyypillisellä tyylilläni.

  On syytä huomata myös se, että on paljon ihmisiä, jotka ovat kanssani täysin samaa mieltä. Heitä etsin. Voin siten olla kanavana kansalaismielipiteelle. Ajatukseni eivät ole pelkästään minun ajatuksiani.

  Politiikkaa pitää viilata enemmistön tahdon mukaan.

 4. Aijai! Hämeen Kaiku -julkaisun päätoimittaja Pekko Oksanen on nyt vajoamassa samaan likasankojournalismiin kuin useimmat muutkin toimittajat. Pitäisi siteerata oikein eikä yleistää ja luoda väärää mielikuvaa. Tarkempi otsikointi voisi olla ”kansanedustaja kutsuu ulkomailta tulevia sosiaalipummeja loisiksi”, vaikka sekään ei osu ihan ytimeen. Siitä en kuitenkaan olisi nillittänyt. Toki ymmärrän, että politiikassa vääristely on tarkoituskin, mutta silti… No, kiitos nostosta joka tapauksessa.

  Kansanedustaja kutsuu maahanmuuttajia loisiksi (Hämeen Kaiku 9.6.2014)
  http://www.hameenkaiku.fi/viikko-hame/alueuutiset/vh-lahti/21838-kansanedustaja-kutsuu-maahanmuuttajia-loisiksi

 5. Sinä mirs puhut niinku asiaa. Sen mä sanon että olen täysin samaa mieltä. Niitä ei tartte päästää yhtäkäää tänne enää. Riittää jo niitä lusmuja

 6. Vesissä on eroja, kuten viineissä. Periaatteessa uudet vaikutteet ovat aina hyväksi, mutta tarkoitan nyt sellaista kulttuurinvaihtoa, joka tapahtuu järkisyiden, kuten avioliittojen, työpaikkojen ja ehkä opintojenkin kautta. Myös ihan oikeita pakolaisia on maailmassa jonkun verran, ja heitä voisin auttaa. Mutta erityisesti eräs Afrikan sarvesta tullut kansanryhmä ei ole oikeita pakolaisia nähnytkään, ja he todellakin ovat valtaosin sitä, mitä kansanedustaja Hirvisaari otsikkotekstissään sanoo. Heistä pitäisi pian päästä eroon. Lisää ei tietenkään saisi ottaa. – On hirveän surullista, että ne kunnon ulkomaalaistaustaiset ihmiset, joita Suomeen on järkisyillä tullut, saavat nyt myös kärsiä siitä, että eräs kansanryhmä niin täysin on pilannut maahanmuuttajien maineen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.