James Hirvisaari

70. Mukana kisassa

Jätä kommentti

Minulta on aika usein kysytty, lähdenkö ehdokkaaksi seuraaviin eduskuntavaaleihin. Olen vastannut, että samalla tavoin kuin viime vaaleissa halusin tukea perussuomalaista kansanliikettä, samalla tavoin haluan nyt tukea muutospuoluetta.

Puolueen vaaliohjelma julkaistaan myöhemmin, mutta on selvää, että ytimenä on kansalaismielipiteen kuunteleminen päätöksenteossa. Vaadimme sitovia kansanäänestyksiä ja suoraa demokratiaa. Vaalimme sananvapautta ja suomalaisten etua.

Henkilökohtaisen vaaliteemani kärki on luonnollisesti sama, jonka takia olen politiikan maailmaan tullut, eli vaadin Suomeen tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa. Haluan, että sitä kiristetään, jos kansan enemmistö niin tahtoo.

”Riittää, jos kansa on sitä mieltä – muita perusteluja ei tarvita”

Näillä näkymin asetun puoluejohdon toivomuksen mukaisesti ehdolle Uudeltamaalta. Virallisesti ehdokasvalinnoista päätetään 9.8.2014.

Päätös ei ollut helppo, mutta toisaalta minulle luonteva, sillä olen syntynyt Helsingin maalaiskunnassa Rekolassa eli nykyisen Vantaan alueella, ja suurimman osan elämästäni (1960-2005) olen asunut Uudellamaalla ja käynyt töissä Helsingissä, veturinkuljettajan hommissa. Kävin Rekolan kansakoulua ja Simonkylän yhteiskoulua ja lukion. Aikuisiällä kirjauduin Helsingin yliopistoon ja suoritin teologian opintoja. Muutto Asikkalaan Päijänteen rannalle kuitenkin hyydytti opinnot, tosin olen vieläkin yliopiston kirjoilla.

Vaikka aluksi ajatus ehdokkuudesta Uudellamaalla tuntui mahdottomalta, nyt maltan tuskin odottaa kampanjan käynnistymistä lapsuudenmaisemissa ja tutuilla seuduilla. Vaalikampanja on ollut aina ihan parasta aikaa! 🙂

Muutos 2011 – sitovat kansanäänestykset

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s