James Hirvisaari

76. Islam on saatanasta

4 kommenttia

Koko islam on saatanasta, jollei se sanoudu selkeästi irti sen nimissä tehdyistä sairaista ilmiöistä, kuten Boko Haramin ja Isiksen ja Al-Quaidan barbaarisista väkivallanteoista, avionrikkojien kivityksistä, homojen hirttämisistä, varkaiden raajojen amputoimisesta, vääräuskoisten teurastamisesta, rasismista ja erityisesti juutalaisvastaisuudesta, eläinrääkkäyksestä, naisten alistamisesta, lapsiavioliitoista, kunniaväkivallasta, pikkutyttöjen silpomisista ym väkivallalla hekumoinnista.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “76. Islam on saatanasta

  1. Kristinopin ja sen edustaman rakkauden lain ja lähimmäisenrakkauden periaatteen kannalta islam on joka tapauksessa saatanallinen harhaoppi.

  2. Suomi on pakanain maa, ei kristityin, kummallista miten kansallismieliset usein kristinuskon oppeja siteeraavat kun maammehan on euroopan viimeisiä aidon pakanahengen tyyssijoita. Kenellä on mandaatti julistaa Koko Islam irti tietyistä ääri-ilmiöistä muuten?

  3. Olet oikeassa James, kuvailemasi islam on Luciferista lähtöisin.

  4. KOKO ISLAM PERUSTUU VALHEESEEN. LAPSILLE OPETETAAN VIHAAMAAN JA TAPPAMAAN KRISTITYJA JA TOISIN AJATTELEVIA. ISLAMIA PITÄÄ KARTTAA JA VASTUSTAA AINA JA KAIKKIALLA. ETTEI RUTTO PÄÄSE LEVIÄMÄÄN SUOMESSA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s