James Hirvisaari

80. Kaksoisstandardi

27 kommenttia

Esimerkki kaksoisstandardista:

Somali voi sanoa ilman rikossyytteen pelkoa, että norjalaiset naiset kerjäävät niukalla pukeutumisellaan osakseen raiskausta. Raiskatuksi tuleminen on heidän oma syynsä.

Pottunokka ei voi sanoa ilman rikossyytteen pelkoa, että tuolla yllä olevalla kommentillaan somali kerjää saavansa kaikki hampaansa kurkkuun, pesäpallomailalla lyötynä. Hakatuksi tuleminen on hänen oma syynsä.

http://www.p4.no/story.aspx?id=272134

(Suomennos)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

27 thoughts on “80. Kaksoisstandardi

 1. Somalier berättar: Därför våldtar vi nordiska kvinnor (Friatider 23.8.2013)
  (Somalit kertovat: Tämän takia raiskaamme pohjoismaisia naisia)

  http://www.friatider.se/somalier-berattar-darfor-valdtar-vi-nordiska-kvinnor

 2. Tämä pakotti minut oikeasti ajattelemaan aihetta syvemmin:

  -Raiskaus ja hampaiden kurkkuun lyöminen – pidän niitä keskenään verrannollisina väkivallantekoina.
  -Syytön ja sivullinen norjalaistyttö voi joutua raiskatuksi – vastaavasti myös syytön ja sivullinen somalipoika voi joutua hakatuksi pesäpallomailalla.

  Jos tätä korrelaatiota ei ymmärretä, väitän, että

  -raiskausrikoksia vähätellään ja
  -kulttuurisensitiivisyys on ylittänyt kriittisen rajan.

 3. Kuusi vuotta vanha yksityishenkilöiden haastattelu, jossa typerät ihmiset antavat ymmärtää, että raiskatuksi tuleminen on vähintään osittain pukeutumisen ja humalahakuisen juomisen syytä?

  Tsiisus. Tuolla perusteella jokaisen suomalaisen raiskausuutisen kommenttipalstalta pitäisi pistää vähintään puolet rosikseen. Tai Tallinkin edustaja.

  Onko sulla Erkki Kalevi paukut vähän vähissä, kun pitää tunnettujen äärioikeistolaisten, rasististen ”uutis”sivuston nostamien vanhojen kohuwau-uutisten perusteella päästä vähän napisemaan somaleista?

  • Kommentoija ei siis laisinkaan älynnyt kirjoituksen ydintä. Myöskään islamilaisen maailman käytännöt ja perustelut naisten kaavuttamiseen eivät näytä olevan tiedossa.

   Blogauksessa puhutaan kaksoisstandardeista.

   • No päästiinhän nopeasti siihen islamiinkin. Mikä ihmeen päähänpinttymä sinulla siitä on?

    Jos linkkaan tähän haastattelun, jossa kristityn mielestä homojen palkka on kuolema, niin todistaako se jotain kristillisyydestä? Eikö? Miksi ei? Eikö esim. Uganda edustakaan sitä ”oikeata” kristillisyyttä?

    ”Islamilaisen maailman käytännöt ja perustelut naisten kaavuttamiseen” tuntuvat olevan hakusessa nimenomaan arvon kansanedustajalla. Traditiot ja se, mitä pidetään hyväksyttynä, vaihtelevat _suuresti_ eri islamilaisten maiden välillä – ja jokaisesta löytyy myös tasa-arvon puolesta puhujia. Ei yksinkertaisesti ole mahdollista tiputtaa islamia yhdeksi monoliittiseksi kokonaisuudeksi ääriryhmien ja -päiden perusteella. Aivan kuten Westboron babtistit, Ugandan saarnaajat, Army of God jne jne jne eivät varmasti edusta koko kristinuskoa.

    Kaksoisstandardeista puhuttaessa hieno esimerkki on esimerkiksi se, kun SINÄ paasaat että kukaan ei muka uskalla kritisoida islamiin kuuluvia epäkohtia ja että kaikki uskontoja pitäisi saada loukata. Sitten kun suurlähetystömme puolustaa uskonnon sortamia ihmisiä, niin yhtäkkiä ”islamia tunnustavien kyproksenturkkilaisten näkökulmasta katsottuna Suomen suurlähetystön päätös osallistua seksuaalivähemmistöjen paraatiin on varmasti monella tavalla loukkaus heidän uskontoaan ja kulttuuriperinteitään vastaan.”

    http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_403_2014_p.shtml

   • Islamin voi sujuvasti niputtaa kokonaisuudeksi.
    Kuten tämä Fatwan eli kuolemantuomion saanut islamintutkija toteaa.

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014070118434811_ul.shtml

    Mitä syvemmälle Abdel-Samad on kaivellut islamismin rakenteita, sitä enemmän hän on havainnut siinä yhtäläisyyksiä fasismin kanssa.
    – Johtajaperiaate, hierarkiat, absoluuttiset totuudet, ehdoton kuuliaisuus, terrorijoukot, maailmanherruuden saavuttaminen, kuoleman kulttuuri. Kuolemaa ihannoidaan.

    – Haloo! Että Iranin mullahit ovat ymmärtäneet islaminuskon väärin, samoin talebanit Afganistanissa, muslimiveljeskunta, salafistit! Osama bin Laden on ymmärtänyt islaminuskon väärin, Boko Haram Nigeriassa, al-Shabaab-joukot Somaliassa, islamistit Libyassa, Syyriassa, Irakissa, Pakistanissa sekä Sudanissa, ne kaikkiko ovat ymmärtäneet islaminuskon väärin?

 4. Ilmeisesti kansanedustaja lievittää tylsää arkeaan väkivaltafantasioilla. Kansanedustajalle ei tullut mieleen mikään peruspieksentä, vaan mielikuvitus tehosti siihen mukaan pesäpallomailan. Jolla lyödään hampaat. Kurkkuun.

  Entäpä alussa kuvattu raiskausfantasia? Se jätettäköön nationalistisen uutislähteen ja sen hurmoshenkisten tavaajien fantasiaksi. Kansanedustajalle kerrottakoon tiedoksi, että kaikki mikä on internetissä, ei ole totta

  Ensi vuonna tähän aikaan kansanedustajan tylsä arki tuskin pääsee häiritsemään sinua, sen verran levottomaksi näyttää meno yltyneen. Mutta kun kerran näytätte pitävän haaveilemisesta ja kirjoittamisesta, niin ehkäpä ryhdytte kirjailijaksi? Väkivaltaviihteelle on aina kysyntää. Eräs asia kuitenkin vielä ontuu, ja näkisin sen varsinaisena heikkoutena. Nimittäin tyylillinen ilmaisu, siihen kehotan kiinnittämään huomiota.

 5. ”Ei yksinkertaisesti ole mahdollista tiputtaa islamia yhdeksi monoliittiseksi kokonaisuudeksi ääriryhmien ja -päiden perusteella.” – LOL

  Siitä huolimatta parempikulttuurisen herrakansan ihmiskunnan suurimpiin rikkauksiin kuuluva rauhanuskonto on aina ja iankaikkisesti vain ihana ja värähtelevä kun punavihermädättäjä sössöttää.Allahu akbaria kirkuvat vääräuskoisia teurastavat ARMEIJAT ovat yksittäistapauksia ja eivät mitenkään liity rauhanuskontoon.Kalifaatti ei liity rauhanuskontoon.Sharia ei liity rauhanuskontoon.Yhtään mikään edes etäisesti negatiivinen asia ei koskaan liity rauhanuskontoon kun mädättäjä tiedostaa.

 6. On hyvä, että provosoidutaan, kun provosoidaan. Kiitän blogaajaa ajatuksieni levittämisestä. Niiden arviointiin on kaikilla oikeus! 🙂

  http://nmustonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/171286-kun-james-hirvisaari-tipahti-marginaaliin

 7. Jostain syystä en voi vastata JariS:lle suoraan, joten teen sen tässä:

  ”Islamin voi sujuvasti niputtaa kokonaisuudeksi.”

  No ei kyllä voi. Miljardien ihmisten uskonto ja sen perusteella niputat kaikki muslimit yhteen?

  ”Kuten tämä Fatwan eli kuolemantuomion saanut islamintutkija toteaa.”

  Kirjailija. Opiskellut kieliä ja opettanut juutalaista historiaa. Ei _todellakaan_ mikään islamintutkija. Suurin meriitti kirjoittamaansa aiheeseen taitaakin olla se, että hän itse on muslimi.

  Fatwa on tietenkin aivan pöyristyttävän väärin ja todistaa joidenkin tahojen pelottavan hurahtaneisuuden.

  ”Mitä syvemmälle Abdel-Samad on kaivellut islamismin rakenteita, sitä enemmän hän on havainnut siinä yhtäläisyyksiä fasismin kanssa.
  – Johtajaperiaate, hierarkiat, absoluuttiset totuudet, ehdoton kuuliaisuus, terrorijoukot, maailmanherruuden saavuttaminen, kuoleman kulttuuri. Kuolemaa ihannoidaan.”

  Niin. Islamismi, eli käytännössä islamin ääritulkinta. Ei islam. Et sinä niputa kaikkia kristittyjäkään yhteen sen perusteella, että äärikristityt koittavat murhata aborttiklinikkojen henkilökuntaa/omistajia.

  ”- Haloo! Että Iranin mullahit ovat ymmärtäneet islaminuskon väärin, samoin talebanit Afganistanissa, muslimiveljeskunta, salafistit! Osama bin Laden on ymmärtänyt islaminuskon väärin, Boko Haram Nigeriassa, al-Shabaab-joukot Somaliassa, islamistit Libyassa, Syyriassa, Irakissa, Pakistanissa sekä Sudanissa, ne kaikkiko ovat ymmärtäneet islaminuskon väärin?”

  Ainakin käyttävät sitä väärin keppihevosena.

  -Army of God
  -Ugandan (kristitty maa) homovainot
  -Nigerian kristinuskoisten pastoreiden noitajahdit (johti käsittääkseni parin sadan – pääasiassa lapsen – kidutukseen ja kuolemaan)
  -Breivik
  -George Tillerin saamat tappouhkaukset, murhayritykset, klinikan polttamiset ja lopulta onnistunut murha
  -kaikki muut abortin vastaisten kiihkokristittyjen tekemät uhkaukset, murhat, terrori-iskut jne
  -Kristittyjen militioiden suorittamat muslimipuhdistukset Keski-Afrikassa
  -lukemattomat hyväksikäyttötapaukset papiston jne parissa
  jne
  jne

  Kaikkiko nuo ovat ymmärtäneet kristinuskon väärin?

  Ymmärrätkö nyt pointin?

  • Typerää argumentointia verrata muutamia harvoja muiden kuin muslimien tekemiä väkivallantekoja ja yhdistää ne kristittyjen uskoon. Kristinuskon nimeen tehtyä terroria ei maailmassa käytännöllisesti ole, ja keskiafrikankin harvinainen tilanne jossa kristityt ovat ensimmäistä kertaa ryhtyneet taistelemaan muslimien terroria vastaan on poikkeus, lähes kaikissa muslimimaissa islaminuskoiset vainoavat muiden uskonkuntien edustajia ja juutalaiset ovat muslimien vainojen seurauksena hävitetty lähes kokonaan.
   Irakistakin on uutisten mukaan ajettu lähes kaikki maan kristityt maanpakoon.

   Muslimit tekevät luokkaa 99 prosenttia maailman terrori-iskuista ja yhteinen tekijä niille kaikille on se että ne tehdään islamin uskon nimissä. Muusta väkivallasta puhumattakaan.
   Muslimien väkivalta ja terrori on päivittäistä kaikissa maissa missä on muslimeita on ja sitä pahempaa mitä suurempi osa väestöstä on muslimeita.

   http://www.thereligionofpeace.com/ -sivusto pitää yllä listaa islamin uskon nimeen tehdyistä iskuista ympäri maailmaa ja lista on pöyristyttävä vaikka se perustuu vain lehdistössä raportoituihin tapauksiin.

   Listassa on lueteltu 23500 islamin nimeen tehtyä terrori-iskua ympäri viime vuosien aikana ympäri maailmaa.

   http://www.thereligionofpeace.com/index.html#PriorYears
   Sivun alaosasta näkee tuota jatkuvasti kasvavaa terrori-iskujen listaa ja linkeistä pääsee lukemaan aikaisempina vuosina tehtyjä terrori-iskuja.

   Kuten saksassa asuva islamintutkija Abdel-Samad kertoo:
   – Jos haluamme elää oikeaoppisen islaminuskon mukaisesti, meidän on käytävä pyhiä sotia, jaettava maailma uskoviin ja vääräuskoisiin sekä hallittava kristittyjä ja juutalaisia, joiden on maksettava meille henkirahaa. Silloin meidän on palautettava orjuus ja moniavioisuus.

   Hänen mielestään on olemassa ainoastaan yksi vaihtoehto.

   – Meidän on irtaannuttava alkuperäisestä islaminuskosta, koska alkuperäisellä islaminuskolla ei ole enää paikkaa monikulttuurisessa ja monikansallisessa yhteiskunnassa.

   • ”Muslimit tekevät luokkaa 99 prosenttia maailman terrori-iskuista ja yhteinen tekijä niille kaikille on se että ne tehdään islamin uskon nimissä.”

    Ei pidä paikkaansa. Monissa islaminuskoisissa maissa tapahtuu kamalia asioita ja terrori-/sissi-iskuja – se on totta. Vähänkään tilanteessa perillä oleva ihminen ei silti vaan yksinkertaisesti voi laittaa epävakaiden maiden väkivaltaisuuksia kätevästi uskonnon syyksi. Maailma ei ole niin mustavalkoinen.

    Oliko esim. IRA:n toiminta jotenkin leimallisesti katolilaista? Tai ETA:n? Voiko noiden kahden terroristijärjestöksi luettavan toimista vetää johtopäätöksiä katolilaisuudesta? Jos ei, miksi?

    Kiinnostava tilastollinen knoppitieto, btw:

    ”In the year before the Iraq War (from 3/19/2002 to 3/19/2003), there were only 13 terrorist attacks and 14 terrorism-related deaths in Iraq. In the year after the Iraq War (from 3/20/2003 to 3/20/2004), there were 225 terrorist attacks and 1,074 terrorism-related deaths. In other words, the U.S. invasion of Iraq resulted in an over 1600% increase in terrorist attacks and an over 7500% increase in terrorism-related deaths in just one year. ”

    Lisäksi esim. Europolin terrorismitilastoja luettaessa tuo väittämäsi 99% on pöyristyttävää valehtelua.

    https://www.europol.europa.eu/content/te-sat-2014-european-union-terrorism-situation-and-trend-report-2014

    ”No attacks explicitly classified as religiously inspired terrorism were reported by the EU Member States in 2013. However, two persons were killed in the UK in two separate terrorist attacks, one motivated by religious extremism and the other by right-wing extremist ideology.”

    Tai jenkeissä, joissa 6% terrorismista oli liitettävissä ääri-islamismiin:
    http://www.loonwatch.com/2010/01/not-all-terrorists-are-muslims/

    Itseasiassa tuo koko käyttämäsi lähdesivusto on synkeintä antimuslimi-propagandaa. Sitä ei missään nimessä tulisi käyttää tilastotieteelliseen analyysiin tai väitteidensä tukemiseen. Tässä on kattava artikkeli siitä, minkälaiseen propagandaan, valheisiin ja vääristelyyn juurikin tuon sivuston tarjoama terrorismi”tilasto” perustuu:

    Nuo järkyttävän isot luvut on saatu tilastoimalla jotakuinkin KAIKKI islaminuskoisissa maissa tapahtuneet murhat ja väkivaltaisuudet terrorismiksi, vaikka ne olisivat tapahtuneet kantaväestön ja/tai rikollisten välillä, eivätkä olisi millään mittarilla luokiteltavissa uskonnollisiksi.

    Propagandaa.

    http://www.loonwatch.com/2012/07/thereligionofpeace-com-working-to-streamline-the-american-empires-war-on-terror/

   • Tänään tuli juttu kun Ruotsissa asuva somali Mona Walter joutui opastamaan maan integraatioministeriä islamin luonteesta.
    http://rahmispossu.net/2014/07/20/kyse-on-muustakin-kuin-myyteista-herra-ministeri/

    Religion Of Peace-sivuston terrori-iskujen lista on helposti tarkistettavissa muiden medioiden kautta koska lista on nimenomaan kerätty niistä. Ja tuossa listassa on nimenomaan lueteltu ne iskut jotka tulkitaan terrorismiksi.

    Jos listaan laitettaisiin normaali väkivalta islamilaisissa maissa joissa useimmissa ei edes pidetä tilastoja väkivallanteosta niin lista olisi massiivinen. Ja naisiin kohdistettuja väkivallantekoja ei edes pidetä väkivaltana.

    Tässä yksi viimeisimpiä päivittäisiä esimerkkejä muslimien väkivallasta, joka on suoraan koraanin oppien mukaista:
    Iraqi Christians are fleeing Mosul after Islamist militants threatened to kill them unless they converted to Islam or paid a ”protection tax”.
    http://www.bbc.com/news/world-middle-east-28381455

    Monet listan enemmän kuolonuhreja vaatineista iskuista on uutisoitu jopa suomen medioissa ja myös bbc:n verkkosivuilla. Ja suuri osa iskuista jää luettelosta pois koska listan ylläpitäjät eivät kykene kaikkia maailman medioita seuraamaan, ja merkittävää osaa ei edes uutisoida.

    Ainoa asia mikä tuossa on yllättävää on se miten vähän länsimaiden media kiinittää huomiota muslimien ja islaminuskon osuuteen joka on keskeinen tekijä lähes kaikissa maailmassa tapahtuvissa terrori-iskuissa.

 8. En taaskaan pysty vastaamaan JariS:lle suoraan, joten teen sen tähän.

  ”Religion Of Peace-sivuston terrori-iskujen lista on helposti tarkistettavissa muiden medioiden kautta koska lista on nimenomaan kerätty niistä. Ja tuossa listassa on nimenomaan lueteltu ne iskut jotka tulkitaan terrorismiksi. ”

  Älä viitsi valehdella. Tuolla nimenomaan ei ole mitään lähdeluetteloa, ja listaan kelpaa kaikki väkivallan teot, kuten:

  ”A teenager is shot to death by her brother along with her lover over suspicion of sex.”

  Ihan puhdasta propagandaa. Yllättäen todella iso osa tapauksista on jokaikinen sotatilassa olevissa maissa tapahtunut väkivallan teko listattuna ”yksittäisenä”.

  Linkkaamassani raportissa sanottiinkin, että :”Even a cursory glance at TROP’s list of so-called “Islamic terrorist attacks” reveals it to be nothing more than a deeply biased, propagandistic spin-job that conflates: real terrorist attacks, (semi)religious/culturally motivated crimes, attacks on military personnel and attacks by secular groups with no ideological basis in Islam — all in theaters of occupation, civil war and separatist conflict.”

  Sitten sinä jatkat:

  ”Ainoa asia mikä tuossa on yllättävää on se miten vähän länsimaiden media kiinittää huomiota muslimien ja islaminuskon osuuteen joka on keskeinen tekijä lähes kaikissa maailmassa tapahtuvissa terrori-iskuissa.”

  Kun nimenomaan ei ole. Mitkään _oikeat_ tilastot (europol jne jne) eivät tue väitteitäsi.

  Muutenkaan keskustelun luonteeseen ei kuulu se, että sinä syydät mitä tahansa valheita ja vääristelyjä, ja kun niitä lähtein ja perustelluin argumentein osoittaa virheellisiksi, vedät laput korville ja syydät lisää valheita – ottamatta ollenkaan kantaa esiteltyihin vasta-argumentteihin.

  Uskottavina lähteinä EI muuten käy mitkään avoimesti anti-islamistiset paskablogit kuten tuo TROP tai rahmispossu. Kyllähän ”totuus” pitäisi löytyä ihan huolellisesti laadituista tilastoista, jos se islam kerran niin monoliittinen uhka on, eikös?

  • Et esimerkiksi vastannut siihen, että eikö IRA:n toiminta ollutkaan jotenkin leimallisesti katolilaista? Tai ETA:n? Miksi katolisten separatistien terrori-iskut _eivät_ olisi merkki katolilaisuuden mädännäisyydestä ja uhkasta, mutta jos samassa tilanteessa olevat separatistit ovatkin muslimeita, vedetään heti yhtäläisyysmerkit uskontoon? Eihän tuossa ole mitään järkeä.

   • Jokainen voi itse käydä tsekkaamassa miten hyvin Religion of peace sivustolla näkyvät lista matsaa siihen miten muualla on uutisoitu, se että listassa on muutama tapaus 25000 joukossa joiden suhteen voidaan kyseenalaistaa ovatko ne terrori-iskuja vai normaalia väkivaltaa ei poista listan paikkaansapitävyyttä. Kun esim BBC uutisoi terrori-iskusta niin se tulee useimmiten myös tuolle listalle riippuen siitä miten usein listaa täydentävät ennättävät maailman mediaa seurata. Listan tekijät varmaan hieman ovat kyllästyneitä muslimien jatkuvaan väkivaltaan ja sen vuoksi tekojen kommentoinnissa on hieman kyyninen sävy.

    Mitä tulee siihen rähmispossu-linkkiin niin sehän on suora suomennos ruotsalaisen lehden artikkelista:
    http://www.dagen.se/opinion/debatt/mer-an-en-myt-erik-ullenhag/
    Kuten kaikki muutkin rähmispossu portaalin jutut. Tuo portaali suomentaa ruotsin median artikkeleita jotta ummikkosuomalaisetkin pysyisivät selvillä mistä ruotsissa kirjoitetaan.

    Sinänsä ikävää että euroopassa ei ole ainuttakaan viranomaisorganisaatiota joka ylläpitäisi listaa muslimien terrorista ympäri maailmaa.

 9. JariS:lle

  ”se että listassa on muutama tapaus 25000 joukossa joiden suhteen voidaan kyseenalaistaa ovatko ne terrori-iskuja vai normaalia väkivaltaa ei poista listan paikkaansapitävyyttä. ”

  Aivan turhaa saivartelua. Listassa ei ole mitään lähdeluetteloa, sinne on otettu kaikki mahdolliset yksityiset väkivaltarikokset joilla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa, sekä sotatilanteessa tai muussa epävakaassa olevien maiden muslimien muslimeille suorittama väkivalta ja niputettu kaikki uskonnosta johtuvan ”terrorismin” alle. Yhtälailla jokaikinen New Yorkin juutalaisen suorittama ryöstö/väkivaltatapaus ja Israelin suorittama palestiinalaisen tappo voitaisiin niputtaa juutalaisuuden syyksi, mutta perustellustikin sitä voisi kritisoida aivan järjettömänä tapana katsoa maailmaa.

  Viittaan edellä kysymykseeni muiden separatistien suorittamista väkivaltateoist,a johon et vastannut mitään.

  Miksi vain silloin kun tekijä on muslimi, on kyseisen ihmisen uskonnolla merkitystä?

  ”Listan tekijät varmaan hieman ovat kyllästyneitä muslimien jatkuvaan väkivaltaan ja sen vuoksi tekojen kommentoinnissa on hieman kyyninen sävy.”

  Älä viitsi jatkaa propagoimista, kun jo monta kertaa olen todistanut väitteesi (99% terrori-iskuista on muslimien tekemiä jne) vääräksi – pointti jonka sivuutat jatkuvasti jatkaessasi valehtelua.

  • En tiedä miksi religion of peace sivuston ylläpitäjät ovat jättäneet lähteet julkaisematta, kysy heiltä ?.
   Mutta useimmat suuremmat iskut on joka tapauksessa helppo verifioida, netissä on hyvät hakukoneet ja olen itse todennut että muslimien terrori-iskut jotka raportoidaan eurooppalaisessa mediassa useimmiten ilmestyvät myös tuohon listaan. Ja näitä on paljon, pelkästään BBC:n sivuja seuraamalla muslimien terrori-iskuja raportoidaan ympärimaailmaa keskimäärin varmaankin useita kertoja viikossa.

   ”Miksi vain silloin kun tekijä on muslimi, on kyseisen ihmisen uskonnolla merkitystä?”

   Silmät auki, jokseenkin kaikki muslimien terrori-iskut pohjautuvat islamin oppeihin ja usein tekijät vielä perustelevat iskuja uskonnon perusteella ja islam on näiden tekijöiden ja uskonnollisten terrori-ryhmien yhteinen tekijä. Pahimmillaan ei tarvita kuin yksi vääräuskoinen joka loukkaa jollakin tapaa muslimeja tai islamia niin se on riittävä syy väkivaltaan, tai pelkästään se että on vääräuskoinen.

   Pelkästään islaminuskosta luopuminen aiheuttaa koraanin mukaan kuoleman tuomion, tai ateistina oleminen. Islaminuskoisten rasismi juutalaisia kohtaan tulee suoraan koraanin opeista.

 10. ” islam on näiden tekijöiden ja uskonnollisten terrori-ryhmien yhteinen tekijä. ”

  Niin, paitsi silloin kun ei ole. Linkittämässäni raportissakin mainittiin, että ääri-juutalaisetkin olivat suorittaneet enemmän iskuja jenkkien maaperällä, kuin islamistit. Euroopassa viime vuonna kuoli 152 iskussa 7 ihmistä, joista 1 ”uskonnon inspiroimassa” iskussa.

  Lähde Europol: https://www.europol.europa.eu/sites/default/files/publications/europol_tsat14_web_1.pdf

  Joten jos esimerkiksi Eurooppa ja Amerikka ei ole jatkuvasti islamin hyökkäyksen kohteena, niin mikä se pointti on? Se, että epävakaissa maissa, jotka sattuvat olemaan pääosin islaminuskoisia, tapahtuu paljon väkivalta- ja terroritekoja? Ja tästä vedät näppärästi johtopäätöksen, että syy on nimenomaan siinä uskonnossa? Vaikka esimerkiksi Irakissa terrori-iskut lisääntyivät kolmestatoista 225:een sinä vuonna kun Yhdysvallat pamautti paikalle? Tai että pääosin islamin uskoisissa maissa separatistit, ääriryhmät ja erinäiset faktiot ovat usein muslimeita tappavia muslimeita?

  KUKAAN ei kiellä, etteikö islaminkin nimessä tehtäisi paljon pahaa – ei-muslimeillekin. Yhden uskonnon demonisoiminen mustavalkoisin väittein ja suoranaisin valhein ei vaan ole vähänkään asiaan perehtyen mitenkään perusteltua.

  • Länsimaiden tiedustelupalvelut ovat kyenneet estämään satoja islaminuskoisten terrori-iskuja, se on syynä siihen miksi täällä toistaiseksi tapahtuu niitä vähän, toinen seikka on se että islaminuskoisten on vaikeampi saada aseita täällä kun omissa maissaan ja kolmas seikka on se että islaminuskoiset ovat vielä vähemmistönä jolloin nämä eivät pääse pakottamaan muita ihmisiä elämään uskontonsa ehdoilla.

   On selvää että se islamilaisissa maissa on islaminuskoisten terroria montakertaluokkaa enemmän kun lännessä koska väestökin on islaminuskoista. Ja maiden epävakaus johtuu nimenomaan islaminuskosta koska se tukahduttaa ihmiset luonnolliset tarpeet ja halut sekä estää yhteiskunnan kehityksen täysin.
   Islamin uskonto määrää täysin ne rajat miten ihmiset saavat toimia ja elää, ja täten aiheuttaa yhteiskunnan täydellisen taantumisen. Mitään tieteellista ja kultturellista kehitystä ei ole tapahtunut muslimimaissa viimeiseen 500 vuoteen. Missä ovat muslimien tieteelliset ja tekniset innovaation niiden miljoonien joukossa mitä maailmassa on keksitty ja kehitetty, ja vastaus on: niitä ei käynnössä ole.

   Kuinka monta ihmistä on kuollut juutalaisten tekemissä terrori-iskuissa viimeisen 20 vuoden aikana USA:ssa, entä islaminuskoisten ?
   Veikkaan että juutalaisten tekemissä ei ole kuollut yhtään, muslimien lienee luokkaa 10000 ?, pelkästään kaksoistornin iskussa kuoli luokkaa 5000 tuhatta, bostonin maratonilla kymmeniä.

   • ”Länsimaiden tiedustelupalvelut ovat kyenneet estämään satoja islaminuskoisten terrori-iskuja”

    Tilastoja, kiitos.

    ”islaminuskoiset ovat vielä vähemmistönä jolloin nämä eivät pääse pakottamaan muita ihmisiä elämään uskontonsa ehdoilla.”

    Mitä ihmettä? Äskenhän vielä puhuttiin terrorismista. Miten tuo liittyy mitenkään mihinkään?

    ”Kuinka monta ihmistä on kuollut juutalaisten tekemissä terrori-iskuissa viimeisen 20 vuoden aikana USA:ssa, entä islaminuskoisten ?”

    Anteeksi nyt vaan, mutta KESKUSTELU ei todellakaan tarkoita sitä, että sinä heität jotain leväperäisiä arvailuita ja vihjailuja ja kysyt minulta tilastoja. Jos sinä väität jotain, on sinun tehtävästi todistaa väitteesi tosiksi – aivan kuten minä olen viitannut erinäisiin raportteihin ja lähteisiin. (Bostonin maratonilla kuoli kolme).

    Tuossa entinen CIA:n ja FBI:n mies sanoo pommituksen muistuttaneen enemmän kouluammuntoja kuin terrorismia: http://www.mediaite.com/tv/terror-expert-boston-attack-more-columbine-more-than-911-these-are-murderers-not-terrorists/

    Muutenkin viesteistäsi välittyy se värittynyt ajatus, että kaikki muslimien tekemät kauheudet ovat automaattisesti uskonnon syytä, mutta muiden uskontojien edustajien suorittamat tapot, murhat, sodat, terrori-iskut jne jne ovat selitettävissä jollain muulla.

    ”Ja maiden epävakaus johtuu nimenomaan islaminuskosta koska se tukahduttaa ihmiset luonnolliset tarpeet ja halut sekä estää yhteiskunnan kehityksen täysin.”

    Tämä vaatii tuekseen tutkimuksia, rapotteja tai edes _hyvin_ vankkoja perusteluita. Et sinä voi vaan väittää tuollaisia perstuntumalta perustelematta sen kummemmin. Ja perusteluksi EI kelpaa uutiset jostain uskonnollisesta kilipäästä tai muusta ikävästä. Nyt tarvitaan nimenomaan isompaa kuvaa. Kiitos.

    Lisäksi väitteesi islamin taantumuksellisuudesta tuntuu erityisen typerältä, koska nytkin on monia muslimienemmistöisiä maita, joissa ei sodita, sorreta tai pommiteta ja joilla menee ihan hyvin. Puhumattakaan siitä, kuinka sivuutat länsimaiden häsläämisen Afrikassa ja Lähi-idässä ja oletat, että kriisimaiden nykytilaan on vaikuttanut yksinomaan niiden uskonto.

    Tässä vielä vähän tuoreempia katsauksia terrorismitilastoihin:
    http://www.washingtonsblog.com/2013/05/muslims-only-carried-out-2-5-percent-of-terrorist-attacks-on-u-s-soil-between-1970-and-2012.html

    ”In other words, approximately 2.5% of all terrorist attacks on U.S. soil between 1970 and 2012 were carried out by Muslims.* This is a tiny proportion of all attacks.”

    http://www.loonwatch.com/2010/01/terrorism-in-europe/
    ”We have analyzed data from America and Europe (a good portion of the entire Western world), and the threat from Islamic terrorism is much more minimal than commonly assumed; in the U.S., it accounts for 6% of terrorist attacks, and in Europe not even half of a percent.”

    http://www.loonwatch.com/2011/11/updated-europol-data-less-than-1-of-terrorist-attacks-by-muslims/
    ”In other words, separatist groups committed 99.2 times (almost 100 times) more terrorist attacks than Muslims.”

 11. Olen vastannut JariS:lle 22/07/2014 15.41, mutta kommenttini odottaa hyväksyntää.

  Viimeksi odotin hyväksymistä melkein viikon. Toivottavasti tällä kertaa ylläpito on nopeampi.

 12. Puhutaanko kaksoisstandardeista?

  Kansanedustaja pistää päivittäin islamista kouhottavia iltapäivälehtiuutisia, islamofobisia blogeja ja muuta meteliä nettiin, ja muistaa kyllä avustajaansa myöten kouhottaa SANANVAPAUDESTA (”KANSAN ÄÄNI KUULUVIIN” jne jne).

  Silti hän ei moneen päivään kykene hyväksymään ja julkaisemaan blogissaan kommentteja, jotka argumentoivat mustavalkoista islamkritiikkiä vastaan. Eikös se sana ollutkaan vapaa?

 13. Toistan: Raiskaus ja hampaiden kurkkuun lyöminen – pidän niitä keskenään verrannollisina väkivallantekoina. Syytön ja sivullinen tyttölapsi voi joutua raiskatuksi – vastaavasti myös syytön ja sivullinen poikalapsi voi joutua hakatuksi pesäpallomailalla. Jos tätä korrelaatiota ei ymmärretä, väitän, että A) Raiskausrikoksia vähätellään ja B) Kulttuurisensitiivisyys on ylittänyt kriittisen rajan.

  Raiskaus.

 14. Vanhan testamentin mukaan raiskaus on murhaan verrattava rikos:

  ”Mutta jos mies tapaa kihlatun tytön kedolla, käy häneen käsiksi ja makaa hänen kanssaan, niin mies, joka makasi hänen kanssaan, kuolkoon yksin. Mutta tytölle älä tee mitään, sillä tyttö ei ole tehnyt kuoleman rikosta; tässä on samanlainen tapaus, kuin jos mies karkaa toisen kimppuun ja tappaa hänet.” Deut 22:25-26

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s