James Hirvisaari

82. STT

4 kommenttia

Olen pitkään ja huolestuneena seurannut, kuinka uutiset leviävät suomalaiseen mediakenttään.

Jos STT julkaisee jotakin, se kopioidaan – yleensä lähes sellaisenaan – kaikkiin isoihin medioihin. Niin tapahtui juuri menneelläkin viikolla koskien erästä itseäni koskevaa asiaa. Jos STT ei olisi tehnyt asiasta uutista, sitä ei olisi julkaistu missään. Koko uutistoimitus näyttää olevan maassamme yhden tahon, STT:n käsissä.

Juuri STT oli se suuri saatana, joka sai aikaan hihamerkkikohun leviämisen ja joka valehteli tahallaan koko kansalle ja jopa ulkomaita myöten. Valitettavasti Suomesta puuttuu kriittinen media, Suomesta puuttuu tyystin laatujornalismi. Uutisointi Suomessa on poliittisesti korruptoitunutta, pilaantunutta.

Otin hihamerkkikohun aikaan yhteyttä STT:n päätoimittajaan, joka osoittautui todella ylimieliseksi pösilöksi. Hän ei ollut halukas kuuntelemaan kantojani eikä hän ollut laisinkaan pahoillaan vaan aivan päinvastoin. Yhteydenotto osoitti, että STT valehtelee tarkoitushakuisesti ja täysin tahallaan. Tuommoisissa saastaisissa käsissä on suomalaisten tiedonsaanti.

Muutos 2011 – laatua politiikkaan

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “82. STT

 1. Suomen TIETOtoimisto. Hehheh.

 2. Niinpä. Itse sain ahaa-elämyksen ästeeteen propagandalinjasta siitä farssista, jonka seurauksena sinä muutit persuista muutokseen. Stt:hän ulkomaan uutisiin antoi uutisen, että jompi kumpi, vai olivatko ne molemmat ovat ”pahamaineisia äärioikeisto puolueita”. Asiasta nousi pienimuotoinen haloo somessa, mutta valtakunnallista keskustelua Stt:n oikeudesta vääristellä ja keksiä uutisia ei käyty. Stt taisi vain myöntää uutisoineensa ko.jupakan kuunatsien tekosiksi…ja se siitä.
  Asia minkä otit esille nyt on kuitenkin saman suuruinen, kuin koko suomen valtamedia. Kaikki tänne tulevat uutiset kulkevat tämän stt-helvetinkoneen läpi ja kaikki täältä lähtevät samoin. Valtamedioissa esitetty siis joko on totta tai valetta tai jotain siltä väliltä. Meiltä puuttuu luotettava media.

 3. Näinhän se on.
  Itse olen lopettanut muiden lehtien tilaamisen jo vuosia sitten juuri sen vuoksi että näiden taso on huono. Uutisointi on valikoivaa ja vasemmistolaisten toimittajien omien mielipiteiden suodattamaa.
  Luen lähinnä vain oman paikkakuntani lehteä, joka on jokseenkin järkevä.

  Lähi-idän tapahtumista mielestäni parhaat tiedot saa israelin mediasta joka kertoo paljon kattavammin ja monipuolisemmin kuin mikään kotimainen media.
  Vaikka seuraavat:
  http://www.israelnationalnews.com/
  http://www.jpost.com/
  http://www.haaretz.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s