James Hirvisaari

88. Poliittinen korrektius

4 kommenttia

Onko poliittinen korrektius hyvä asia?

Omasta mielestäni se on erittäin PAHA asia.

Suoraan sanomalla asiat ravistellaan keskusteluun.

Esimerkiksi jos joku haluaa paapoa enemmän Suomesta sotimaan lähteviä muslimiterroristeja kuin pitää huolta omasta kansasta, mielestäni sellainen on inhottava kansanpetturi ja karmea suvakkinatsiämmä, sukupuolesta riippumatta.

Vain kuvottava suvakkinatsiämmä ja pahuuden ilmentymä julkeaa haukkua mamupolitiikan tiukentamisvaatimuksia esittäviä normaalijärkisiä suomalaisia ihmisiä fasisteiksi ja rasisteiksi.

Suvakkinatsiämmä ei ole poliittisesti korrekti ilmaus, mutta se on osuva. Ja sen tarkoitus onkin osua ja upottaa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “88. Poliittinen korrektius

 1. Islam pyrkii antamaan kauniin kuvan itsestään ja moni valitettavasti uskoo sen kaunistelun. Moni kyllä tietää mikä islamin todellinen olemus on, mutta siitä huolimatta myötäilee sitä.

  Maininnat siitä, ettei meillä Suomessa ole havaittavissa sellaista ongelmaa kuin muissa maissa, ovat pään pensaaseen laittamista, jolla luodaan pohjaa huonolle tulevaisuudelle.

  Ulkomaillakin on ollut se lähtöpiste ikään kuin ongelmaton – ennen niitä ongelmia.

  Alla olevasta linkistä hyvään ja valaisevaan haastatteluun. Vihaa siitä ei haastateltavan osalta löydy, mutta totuutta kylläkin. Totuuden pohjalta suomalaistenkin tulisi ymmärtää, missä vaarassa olemme islamin jo ollessa rantautuneena maahamme.

  Poikkeukset eivät muuta islamin todellisuutta.

  http://www.pelastussanoma.fi/Islamin%20opit/islam.htm

 2. Takerrun sivuseikkaan ja jonkun mielestä ehkä saivartelen, mutta mielestäni poliittinen oikeaoppisuus on tarkemmin ja täsmällisemmin kuvaava ilmaisu kuin poliittinen korrektius. Siitä syystä käytän itse mieluummin ilmaisua poliittisesti oikeoppinen. Tajuan mitä James tarkoittaa tässä jutussaan ja olen samaa mieltä.

 3. Ihmiset saattavat sanoa inhottavia tai loukkaavia asioita ja käyttäytyä joidenkin mielestä loukkaavasti, mutta saattavat silti olla oikeassa.

  The Forbidden History of Unpopular People

  En tiedä mistä johtuu, mutta useiden Suomen lehtien(mm. hesari, iltalehti, iltasanomat, kaleva, aamulehti) sivujen kommenttiosioissa lehtien toimittajat sensuroivat kommentteja jos kritisoidaan palestiinalaisia tai mustien toimintaa, tai islamia, mutta valkoihoisten,juutalaisten tai amerikkalaisten tekemisistä saa näemmä kommentoida mitä tahansa hölynpölyä.

  Lehtien omistajien pitäisi puuttua asiaan ja antaa potkut toimittajille jotka sensuroivat lukijoiden asiallisia kommentteja.

  Eikä pelkästään suomessa, englannissa vasemmistolainen Guardian-lehti sensuroi suuren osan palestiinalaisten tekemisiin kriittisesti suhtautuvien kommenteista. Kävi huvittamaan kun kommentoijat englannissa valittavat The Telegraphin ja Daily Mailin artikkeleiden kommenteissa miten mm. Guardian estää islam/palestiinalais kriittisten kommentien julkaisemista sekä kritisoivat BBC:n arabinarratiivia. Ihan samaa tapahtuu Suomessa ja Ruotsissa sekä norjassa, Tanskassa taasen julkinen keskustelu on vapaampaa jostakin syystä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s