James Hirvisaari

89. Nuiva rintama

6 kommenttia

Jussi Halla-ahon synnyttämää merkittävää kansanliikettä yhdistää vain yksi asia eli kriittisyys löperöä maahanmuuttopolitiikkaa kohtaanKuten olen useasti saarnannut, nuiva eli maahanmuuttokriittinen henkilö voi olla yhtä hyvin

sivari tai militantti,
homo tai streitti,
teisti tai ateisti,
duunari tai dirika,
punkkari tai pukumies,
tollo tai intelligentti,
vasemmalla tai oikealla,
kalju tai pitkätukka,
rahtari tai tohtori.

Kukin toimii omalla kapasiteetillaan, mutta yhtä nuivaa köyttä olisi kaikkien syytä vetää.

Hirvisaari on takuunuiva, vaikka olisi jonkun mielestä tollo. Fasisti hän ei ole, ei myöskään rasisti. Eikä hän ole minkään sortin sosialisti, varsinkaan kansallissosialisti. Edellä olevaan listaan viitaten hän on poliittiseen keskustaan sijoittuva teisti, streitti duunari, pukumies-rahtari, pitkätukkainen sivarimilitantti ja ilmeisen intelligenttitollo. 🙂

Hirvisaari on suora ja lahjomaton, politiikkaan puolivahingossa tullut tulisielu, jota ohjaa tinkimätön oikeudentunto, vaisto ja intuitio.

–  Teksti joulukuulta 2013 –

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

6 thoughts on “89. Nuiva rintama

 1. Jostakin syystä – ja valitettavasti – kristillisyys on monille itseään erityisen älykkäinä pitäville nuiville tulipunainen vaate.

  Hengellinen kieli on heille niin vierasta, että kun tulee puhetta uskomisesta, heistä tulee kuin ahdistettuja demoneja: rypistelevät otsiaan, kiristelevät hampaitaan, saavat vatsanväänteitä, kieriskelevät tuskissaan ja voivat pahoin. Äänekäs pierukin voi päästä.

  Mitä muuta kristinusko on kuin lähimmäisenrakkautta?

  • Kristinusko on minulle valloittajan mukanaan tuomaa sortovaltaa, sekä hengellinen kahle.

   Sen sijaan kristinusko ei tee ihmisestä huonompaa, eikä epäpätevämpää poliitikkoa. Jos olet Helsingissä ehdolla, saat ääneni.

 2. Mitä muuta mikään uskonto on, kuin taikauskoa, rationaalisen ajattelun täydellinen häviö.

 3. Antikristitty: ongelma ei ole kristinuskossa vaan siinä että sitä ei aikoinaan ehditty omaksua itse. Se saapui ruotsalaisten valloittajien mukana. Mikäli kristinusko olisi ehditty omaksua itse, niin silloin sitä ei voisi pitää vieraiden valloittajien tuomana.

  Miksi kukaan kristinuskon vastustaja ei sano että islam on valloittajan mukanaan tuoma sortovalta sekä hengellinen kahle? Se on nimittäin juuri sitä. Mikään islamilainen maa ja alue ei ollut alunperin islamilainen vaan jotain muuta. Islam on uskonto, ideologia ja elämäntapamalli, jotka yhdessä muodostavat kokonaisuuden.

 4. Lisätään: välkky tai ääliö. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s