James Hirvisaari

107. Katujengit

Jätä kommentti

Hei,

Olet varmasti varsin hyvin itsekin tietoinen nyt syksyn aikana julkisuuteen tulleista tiedoista pääkaupunkiseutua terrorisoivasta katujengien porukasta.

Piiloteltu ja väistelty tosiasiahan tässäkin tapauksessa on, että nämä jengit koostuvat maahanmuuttajista, joilla ei ilmeisestikään ole mitään velvollisuuksia eikä vastuita olemisestaan ja tekemisistään täällä Suomessa.

Tätä käsitystä vahvistavat vielä kaiken kattavat ”asiantuntijat”, jotka päivästä toiseen hakevat syitä tähän käyttäytymiseen suomalaisesta yhteiskunnasta ja sen epäkohdista, mistä heidän mukaansa johtuu pitkälle, ellei jopa kokonaan, näiden maahanmuuttajien sopeutumis- ja sitä myötä myös käytösongelmat. No, ”asiantuntijoilla” saa toki olla käsityksensä, on vain valitettavaa, että sitä pakkosyötetään kansalle totuutena, kun jokainen itsenäiseen, rehelliseen ajatteluun ja asioiden päättelyyn kykenevä henkilö ymmärtää, mistä asiassa on todellisuudessa kyse. Mutta en puutu siihen asiaan tässä enempää.

Lähinnä minua kiinnostaa tietää, mitä sinä kansanedustajana ja mitä Suomen hallitus, eduskunta ja virkamiehistö ovat valmiit tekemään tämän huolestuttavan ilmiön pysäyttämiseksi ja kitkemiseksi? Konkreettisia, rautaisella otteella tapahtuvia toimia tarvitaan valtiovallan puolelta ja mahdollisimman pian.

Nimittäin kaiken tämän julkisen, poliittisesti korrektin keskustelun (eli suoraan sanoen hyssyttelyn) alla on kiehumassa melkoinen huolestuneiden, valveutuneiden ja vihaisten kansalaisten raivo ja turhautuminen nykyiseen tilanteeseen. Ellei valtiovalta ala pian puolustamaan omia kansalaisiaan ja laittamaan kuriin näitä ryösteleviä, väkivaltaisia maahanmuuttajajengejä, on vain ajan kysymys, koska nämä tietyt, valveutuneet suomalaiset rynnivät itse kaduille ja me jokainen tiedämme, ettei se tule olemaan mikään rauhallinen kulttuurien kohtaaminen, ei enää siinä vaiheessa. Mutta toivottavasti niin pitkälle ei tarvitse mennä. Toisaalta, sen asian ratkaisee lopulta valtiovalta omilla toimillaan tai toimimattomuudellaan tässä asiassa.

Toivottavasti järki voittaa.

Kimmo Kyllönen

 

(Kirje kansanedustajalle, julkaistu kirjoittajan luvalla)

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.