James Hirvisaari

110. Tytön luvaton käyttöönotto

2 kommenttia

Tänään on uutisoitu raiskausrikoksesta. Tuomio on mitätön tekijän nuoren iän takia.

Tosiasiallisesti kyseessä on olevinaan pelkkä tytön kehon luvaton käyttöönotto, josta ei seuraa kunnollista rangaistusta.

Tämä lepsuus varmasti rohkaisee ahdaskalloisia kolleja yhä runsaampiin luvattomiin käyttöönottoihin. Eihän raiskaus ole oikeastaan minkäänlainen rikos vaan pientä harmitonta poikien hurvittelua?

Kaiken päälle tekijä elvistelee teollaan facebookissa, ja uhria kiusataan koulussa. Ilmeisen lajityypillistä toimintaa.

Oireellista on se, että tekijät eivät kohtaa minkäänlaista paheksuntaa vaan pelkkää ”ymmärrystä” viranomaisten taholta.  Mutta tärkeintähän näille ”ymmärtäjille” onkin rikoksen TEKIJÄN henkinen hyvinvointi – uhrillahan ei ole näiden kusipäisten natsiämmien mielestä mitään väliä.

”Tuomion” jälkeen tekijä varmasti naureskelee uhrille ja kaikille muillekin tytöille jälkeenkin päin. Pientä hurvittelua, eikä maksa paljon.

Raiskausrikoksia selvästi vähätellään. Entäpä jos nuo riiviöt tekisivät MURHIA? Paijataanko siinäkin tapauksessa noiden nuorten syrjäytyneiden raukkaparkojen tappajien päätä? Kyllä paijataan, jos suvakkinatseilta kysytään.

Keskuudessamme elää kansanpettureita, saastaisia riivaajia, demonisia otuksia, pahuuden manifestaatioita, eläviä kuolleita, paatuneita zombieita: hirviömäisiä SUVAKKINATSIÄMMIÄ, jotka eivät halua tyttöjä raakalaisilta puolustaa.

Selvennykseksi: mainitussa uutisessa ei puhuta mitään tekijän etnisestä taustasta, mutta merkittävä osa seksuaalirikoksista on primitiivikulttuureista lähtöisin olevien ulkomaalaistaustaisten raakalaisten tekosia. Kun moraali ei pidättele himoja, kaikki on olevinaan luvallista.

Judeokristilliselle arvoperustalle rakentunut länsimaailma on sen sijaan kasvanut siihen, että yhteiskunnan jäseniä ja erityisesti naisia ja lapsia pitää suojella ja varjella kaikelta pahalta.

Mielestäni nuo murhaajiin verrattavat raiskaajakakarat ja muut yhteiskuntaamme sopeutumattomat perseilijät pitää saada kuriin, keinolla millä hyvänsä.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “110. Tytön luvaton käyttöönotto

 1. Nuori tyttö yritettiin raiskata koulumatkalla Lahdessa – tässä tekijän tuntomerkit
  http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2013/12/13/nuori-tytto-yritettiin-raiskata-koulumatkalla-lahdessa—tassa-tekijan-tuntomerkit

  Tytön kimppuun hyökättiin koulumatkalla – äiti arvostelee poliisin toimia
  http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/01/30/tyton-kimppuun-hyokattiin-koulumatkalla—aiti-arvostelee-poliisin-toimia

  Raiskausten tekijäksi epäillään yhä useammin teini-ikäistä
  http://www.hs.fi/kaupunki/Raiskausten+tekij%C3%A4ksi+ep%C3%A4ill%C3%A4%C3%A4n+yh%C3%A4+useammin+teini-ik%C3%A4ist%C3%A4/a1397725382196

  15-vuotias tuomittiin 14-vuotiaan raiskauksesta – uhri löytyi Instagramista
  http://www.metro.fi/uutiset/a1387802380754

  Rasistin leimaa pelännyt kaupunki ei puuttunut seksuaalirikoksiin – 1 400 lasta joutui uhriksi 16 vuoden aikana
  http://yle.fi/uutiset/rasistin_leimaa_pelannyt_kaupunki_ei_puuttunut_seksuaalirikoksiin__1400_lasta_joutui_uhriksi_16_vuoden_aikana/7434642

 2. Nykytilanne on masentava. Ei muuta kommentoitavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s