James Hirvisaari

114. Diktaattorit ja narsistit (2/6)

Jätä kommentti

Alussa ei ollut suo, kuokka ja jussi, vaan muuttuvassa maailmassa liian nopeasti etenevä informaatio ja kansalaisten karkaaminen hallintoalamaisista hankalasti hallittaviksi yksilöiksi, jotka ehtivät ottaa selville totuuden ennen kuin poliitikot ja media ehtivät valehtelemaan omansa.

Tänään iso osa ihmisistä luulee vielä ihan vilpittömästi, että globalisaatio on ihmiskunnan ainoa mahdollinen ratkaisu, ja että sitä vastustavat ihmiset ovat joko pahoja, tyhmiä tai varsinkin rasisteja. Heille on opetettu näin jo ala-asteen oppikirjoissa, ja samaa aivopesua syötetään yhä edelleen suureen ääneen, joka ikinen päivä, kaikkialla.

Se ei ole totta, mutta tarpeeksi usein toistettu valhe on tehnyt tukevan pesän monen ihmisen mielikuviin.

Osa ihmisistä tietää globalisaatiohurmoksen ja monikulttuurikiiman olevan lähes täydellistä petosta. Heidän petoksesta saamansa henkilökohtainen hyöty on totuutta niin paljon houkuttelevampi kannustin, että he huutavat mukana. Ja muita kovempaa, peittääkseen oman valheensa edes itseltään. ”Etkö edistä globalisaatiota? Olet rasisti, olet paha, olet tyhmä, ole hiljaa!!!”

Ensimmäinen uhri on totuus

Diktaattorit ja narsistit ovat yhdessä onnistuneet rakentamaan valtakoneiston, jonka limaiset lonkerot ulottuvat pelottavan syvälle. Valtakunnalliset mediat on valjastettu yhteiskunnallisen propagandan pakkosyöttölaitoksiksi. Oikeuslaitokset suoltavat poliittisia tuomioita. Satukirjatkin muutetaan, jotta globalisaatiota palvovat saisivat tukahdutettua sen kasvavan vastustuksen, joka huutaa yhä suureempaan ääneen, että tälläkään keisarilla ei ole vaatteita.

Ympäri Eurooppaa kansallismielisten, Suur-Eurooppa -ajatusta inhoavien ihmisten määrä kasvaa kohisten. Täydellisesti epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka heikentää turvallisuuden tunnetta jokaisessa Euroopan maassa. Eriarvoistuvat yhteiskunnat tuottavat valtavan määrän pahoinvointia, josta valtaa pitävä eliitti etääntyy yhä kauemmaksi. Valtakuntien romahtamisen kaikki merkit ovat huutomerkkeinä ilmassa. Työtä puurtavat tavalliset ihmiset on venytetty jo sietokyvyn äärirajoille. Monissa maissa jo sen ylikin. Mutta sokeus omille virheille, erityisesti omalle vallanhimolle on saanut globalisaation edistäjät vieraantumaan todellisuudesta todella pahasti. Tarkoitus on pyhittänyt kaikki keinot jo niin kauan sitten, että länsimainen sivistys työnnetään rujosti nurkkaan, kun poliittinen vastustaja yritetään vaientaa väkisin.

Jokaisessa maassa kehityskaari on ollut hyvin samankaltainen. Kaikki likaisimmatkin keinot on käytetty, jotta globalisaatiokehityksen vastavoima ei pääsisi nousemaan todelliseksi uhkaksi vallan kahvaan kiinni päässeille.

Idiootit asialla

Kaikki tehdään päin mäntyä. Yhteiskunnan sisäiset jännitteet lisääntyvät, kun ihmiset kyllästyvät heille pakkosyötettyihin valheisiin. Mitä enemmän sensuuria yritetään käyttää, sitä kovemmaksi kielet kääntyvät. Kirosana sanotaan jo nyt niin kuin se on, koska ainoa tapa saada huomiota on ollut karjuminen. ASIASTA ei puhuta vieläkään, vaan vastustajan jokainen kommentti kääntyy ad hominemiksi ennemmin tai myöhemmin. Väärät ihmiset kritisoivat väärillä tavoilla, ja – täysin absurdia – väärillä sanoilla.

Neuvostoliitonkin hajoamista edesauttoi se, että valtion propaganda oli niin typerää. Maailman kahvisadon kerrottiin pilaantuneen ja lihankin kapitalistien virheitten takia loppuneen samalla, kun Viron televisioihin sai viritettyä K-Kaupan Väiskin kertomaan päivän herkullisista tarjouksista lihatiskillä ja kahvihyllyllä.

Kun ihmistä kohdellaan idioottina, hänen on helppo käyttäytyä odotusten mukaisesti. Valheella alistetun kansan vastarinta kasvaa ja käytös raaistuu. Enää ei kuiskata, että maahanmuuttajatyttöjen vierailut kotimaassa voivat muodostua ongelmaksi. Nyt näytetään graafisia elokuvia siitä, miten klitoris poistetaan partaveitsellä ja sanotaan, että pillunsilpojia ei Suomeen haluta.

Anteeksi nyt vain, globalisaatiofanaatikot ja federalistipellet – te ette ole lähelläkään maailman pelastamista. Te olette hyvin lähellä sen pilaamista ihan kokonaan.

 

Tulossa vielä:

Rautalankaa (3/6)
Maailma ei parantunut (4/6)
Etnisten ongelmien maahantuonti (5/6)
Flirttailua totuuden kanssa (6/6)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.