James Hirvisaari

116. Rautalankaa (3/6)

2 kommenttia

Tämä saattaa joillekin tulla vieläkin yllätyksenä, mutta kaikesta aivopesusta ja parempien ihmisten julkisista pöyristymisistä huolimatta me maahanmuuttokriitikot emme siis ihan oikeasti olekaan pahoja. Emmekä me ole sen tyhmempiä kuin globaalin monikulttuuri-idelogian kannattajatkaan. Vähän ehkä hitaita me olemme olleet, kun päästimme niin järjettömän ideologian kannattajat soluttautumaan yhteiskuntiemme avainpaikoille ja kääntämään holhousyhteiskunnan painajaismaiseksi kyttäämiseksi, ennen kuin älysimme huutaa: ”SEIS! Nyt riittää!”

Meidän tyhmyydeksemme voi laskea sen, että uskoimme liikaa poliittisiin valheisiin, koska olimme itse tottuneet siihen, että miehen sana on se, mihin voi luottaa.

Me emme huomanneet ajoissa, että federalistien ja internationalistien salaiset kädenpuristukset tarkoittivat meidän kotimme, kielemme ja kulttuurimme täysin tietoista teurastusta. Nämä valheilla omaa ideologiaansa väkisin eteenpäin vievät sopivat keskenään, että Eurooppa yhdentyy ja maailma globalisoituu kaikkien kansojen vastustuksesta huolimatta, koska siitä on heille henkilökohtaista hyötyä.

Sekä EU:n isot pomot että omatkin johtajamme ovat julkisesti ilmoittaneet, että asiat viedään heidän haluamaansa suuntaan riippumatta siitä, mitä mieltä kansat siitä ovat. He ovat täysin tietoisia siitä, että johtavat nyt Eurooppaa suuntaan, jonne iso osa eurooppalaisista ei halua mennä.

Sen takia he pelkäävät kansanäänestyksiä. Ja sen takia me vaadimme niitä.

 

Tulossa vielä:

Maailma ei parantunut (4/6)
Etnisten ongelmien maahantuonti (5/6)
Flirttailua totuuden kanssa (6/6)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “116. Rautalankaa (3/6)

  1. Alexander Stubbin ns. Liittovaltiopuhe 2008

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s