James Hirvisaari

117. Rasistit ovat pahin uhka

Jätä kommentti

Nykyään kaikenlaiselle rasismille vaaditaan ulvomalla nollatoleranssia. Väitetään hyvin tiukoin äänenpainoin, että Suomi on umpimielinen maa, joka on täynnä rokonarpisia rasisteja. Enkä nyt tarkoita säälittävästi vesitettyjä termejä kuten ”ikärasismi” tai ”sukupuolirasismi” – niitähän käytetään typerästi vain syrjinnän synonyymeinä.

Sellainen negatiivinen kuva suomalaisista halutaan helposti antaa, mutta normaalijärkiset tavalliset suomalaiset toki suhtautuvat melko kriittisesti löysään maahanmuuttopolitiikkaamme. Heidän kutsumistaan rasisteiksi pidän kuitenkin arveluttavana. Rotuun perustuvaa syrjintää en usko säyseiden suomalaisten harrastavan, vihasta puhumattakaan.

Mutta jospa oletetaan, että Suomi on kuin onkin täynnä ihan oikeita umpirasisteja. Oletetaan, että suomalaisten enemmistö ei halua tänne liikaa Suomeen sopeutumattomia ihmisiä maailman alkukantaisimmista kulttuureista. Oletetaan, että suomalaiset eivät halua somalitaustaisia suurperheitä naapuriinsa. Oletetaan, että suomalaisia rasittaa afrikkalaisten nuorisojoukkojen maleksinta rautatieasemilla tai romanikerjäläisten läsnäolo katukuvassa.

Jospa oletetaan, että suomalaisia ehkä häiritsee islaminuskoisten ylimielinen asenne ”vääräuskoisia” kohtaan. Oletetaan, että suomalaiset tuntevat syvää vastenmielisyyttä ja inhoa esimerkiksi eräiden maahanmuuttajaryhmien harjoittamaa tyttöjen ympärileikkausta kohtaan. Lisää esimerkkejä ei ole laisinkaan vaikea keksiä vaikkapa kymmenittäin.

Rasismista on tullut muotisana, jolla halutaan leimata ja pelotellakin ihan tavallisia suomalaisia ihmisiä, jotta he eivät ilmaisisi todellista mielipidettään. Valheet ovat tosin silottaneet ja vesittäneet käsitteen. Valitettavasti myös media on kovin innokkaasti valheellista kuvaa suomalaisista levittämässä. Meitä maahanmuuttopolitiikan tiukennuksia vaativia politiikan toimijoita eivät julkirasistin leimat tosin hetkauta, sillä niistähän on päinvastoin muodostunut jopa meriittejä – kuten poliittisissa oikeudenkäynneissä annetuista sananvapaustuomioistakin.

 

Vasemmisto on paskahalvauksessa

Yllä oleva on vain alustusta sille, mitä olin aikeissa sanoa: haluan nimittäin ravistella esiin sen, että erityisesti vihervasemmiston poliittiseen agendaan kuuluu äärimmäisen löysä maahanmuuttopolitiikka. Sen mielestä Suomeen tulolle ei saa asettaa juuri mitään rajoituksia. Vihervasemmisto haluaa poistaa rajat ja sekoittaa kansat ja toivottaa antirasismin hengessä kaikki kansat tervetulleiksi elämään sosiaalituillamme.

Kun sosialidemokraatteja, vasemmistoliittoa ja vihreitä äänestämään tottuneille duunareille ja muille normikansalaisille vähitellen selviää, minkälaista monikulttuurihelvetillistä Suomea vasemmisto on ajamassa, noiden puolueiden kannatus romahtaa.

Vihervasemmistolle rasistit ovat pahin uhka, ja sen takia rasismista pidetään niin järjettömän kovaa meteliä. Sille ei tuota mitään vaikeuksia turvautua likaiseen peliin ja valheisiin, koska romahtaminen on jo hyvin lähellä. Isänmaallisia ja kansallismielisiä ihmisiä – eli perinteisesti kunnon kansalaisia – halutaan suurissa vihantunteissa leimata äärioikeistolaisiksi fasisteiksi ja natseiksi. Se on jotenkin aivan uskomattoman sairasta ja moraaliltaan täysin läpimädäntynyttä vääristelyä.

Työmiehen ja -naisen asiaa ei eliittivasemmisto aja eikä kansalaismielipidettä kuuntele.

 

Syrjintä on perustuslain mukaista

Harva on muuten selvillä siitä, että syrjintä on perustuslaissamme sallittua, jos sille on hyväksyttävä peruste:

”Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.” (PL 6§)

Suomeen pyrkivien monikymmentuhatpäisten onnenonkijalaumojen torjunnalle löytyy pätevä syy: Suomi menee heistä pilalle. Samaan hengenvetoon haluan selvennykseksi sanoa, että en suinkaan halua rajoittaa kaikkea maahanmuuttoa. Haluan rajoittaa ainoastaan 1) parasiittista, 2) rikollista ja 3) sopeutumatonta sekä 4) määrältään liiallista tunkemista pieneen maahamme.

Näin ollen asetan maahanmuutossa etusijalle sellaiset henkilöt, joiden voidaan olettaa olevan hyödyksi yhteiskunnallemme ja jotka eivät muodostu uhkaksi turvallisuudellemme ja omalle kulttuurillemme.

Muille näytän ovea.

 

James Hirvisaari maahanmuuttoministeriksi

 

HEI! TUE VAALIKAMPANJAANI HELPOSTI TEKSTARILLA!

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.