James Hirvisaari

118. ”Terrorististen tekojen uhka saattaa lisääntyä Suomessa”

Jätä kommentti

Niinhän minäkin kirjoitin jo vuonna 2010. Ja sakkoja tuli.

Terroriuhan lisääntyminen on tietenkin vääräntyyppisen maahanmuuton seurausta.

Sisäministeriö selvittää, voidaanko konfliktialueilta palaavien maahantulo estää (YLE 23.10.2014)

”Terrorististen tekojen uhka saattaa lisääntyä Suomessa, sanoo sisäministeri Päivi Räsänen. Hän katsoo terrorismintorjuntaan vaikuttavan toimintaympäristön muuttuneen nopeasti.”

ISIS-terroristien hirmutekoja ja nykyisiä uhkakuvia tarkasteltaessa voidaan todeta, että varoituksen sanani ovat  osuneet erittäin oikeaan:

”Valitettavasti hillittömän muslimimaahanmuuton myötä Suomessakin tulee olemaan lisääntyvässä määrin myös ihka aitoa rasismia, joka kohdistuu varsinkin juutalaisiin mutta myös kantaväestöön ja muihin etnisiin ryhmiin. Ja kaupan päälle syrjintää, sietämätöntä ylimielisyyttä ja huonoa käytöstä, vihaa, naisten alistamista, lasten silpomista, seksuaalista häiriköintiä ja vähemmistöjen vainoa, mellakointia, lippujen polttelua, älämölöä, huumeita, ryöstelyä, raiskausrikoksia, pedofiliaa, polygamiaa, lapsiavioliittoja, häpeäväkivaltaa, rituaaliteurastuksia, ruoskimisrangaistuksia, kivityksiä ynnä muita läpeensä inhottavia ja umpikieroutuneita tapoja ja ilmiöitä. Lopulta jopa itsemurhapommituksia ja terrorismia. Siis jos emme tanssi tasan tarkkaan heidän pillinsä mukaan. Väkivalta on kieli, jota ei sivistyneessä maailmassa hyväksytä. Sen sijaan islamissa vihan ja väkivallan kulttuuri on sisäänrakennettuna ja jatkuvasti voimassa pyhän sodan käsitteenä. Niiden yhteensovittaminen on mahdotonta, kokeilu loppukoon.”

Tuo on siis kopioitu oikeusministeriön sivuilta. Käräjäoikeus vapautti, mutta hovioikeus tuomitsi sakkoihin tuosta – itse asiassa hyvin totuudenmukaisesta – tekstinpätkästä.

Nyt sitten nautitaan näistä monikulttuurisuuden ihanista hedelmistä.

Terroritekojen raaistamia ihmishirviöitä ei missään nimessä pidä päästää takaisin Suomeen.

Ja te Suomen pilaajat – hukuttautukaa likaviemäriin.

 

HEI! TUE VAALIKAMPANJAANI HELPOSTI TEKSTARILLA!

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.