James Hirvisaari

122. Viestintuoja

1 kommentti

Sain muutama vuosi sitten sakkoja. Kokonaista 25 päiväsakkoa. Ajoin kuulemma sananvapautta ylinopeudella. Väittivät, että olen muka solvannut kansanryhmää. Kirjoitin muun muassa, että hillittömän muslimimaahanmuuton seurauksena terrorismin uhka lisääntyy myös Suomessa.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus vapautti minut syytteistä kokonaan, mutta poliittisten tuulien heiluttama valtakunnansyyttäjänvirasto vei asian Kouvolan hovioikeuteen, joka tulkitsi tarkoitusperäni tahallisesti täysin kuuseen ja määräsi sakkoja.

Ei auttanut korkein oikeus eikä EIT. Eivät edes halunneet käsitellä, vaikka oikeusasteiden päätökset ja perustelut olivat täysin päinvastaiset. Maksettava oli, 1425 euroa.

Ilokseni sananvapautta puolustavat kansanedustajakollegat olivat solidaarisia ja lupasivat osallistua sakkojen maksamiseen. Tyytyväinen olen siitäkin, että poliittisesti korruptoitunut Kouvolan hovioikeus tuupattiin sen jälkeen Kuopioon.

Eduskunnan lakivaliokunnassa siirtoa käsiteltiin, mutta jääväsin itseni äänestämästä. Jokuhan voisi ajatella, että minulla olisi jotakin hampaankolossa.

Nyt maailmalla riehuu ääri-islamilainen ISIS-järjestö, joka kylvää kauhua ja teurastaa ihmisiä kuin lampaita Allahin nimissä. Sen toiminta on lonkeroitunut myös Suomeen. Sen suunnitelmissa on levittää aavikon uskontoa läntisessä maailmassa päitä katkomalla. Ilman hillitöntä muslimimaahanmuuttoa tätä uhkaa ei Suomessa olisi.

ISIS teurastaa ”vääräuskoisia”, mutta te ”oikeudenpalvelijat” teurastitte viestintuojan. Olen kuitenkin elossa – ja kovassa vedossa. Ja jatkan toimintaa sananvapauden ja oman kulttuurimme loukkaamattomuuden puolesta.

 

Julkaistu Uutislähteessä lokakuussa 2014

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “122. Viestintuoja

  1. Teksti, josta sain sakkoja, on luettavissa oikeusministeriön sivuilla. Vetäköön jokainen omat johtopäätöksensä. http://www.oikeus.fi/58924.htm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s