James Hirvisaari

124. Etnisten ongelmien maahantuonti (5/6)

Jätä kommentti

Maahanmuuton kritiikki ei ole rasismia, se on realismia.

Monikulttuurisuuteen ja globalisaatiokehitykseen kriittisesti suhtautuvat ovat itsenäiseen ajatteluun kykeneviä ihmisiä, joita ei ole onnistuttu aivopesemään niillä valheilla ja sumuverhoilla, joilla federalistit ja internationalistit ovat yrittäneet väkisin raivata tietä omille  haaveilleen uudesta suurvallasta. Monikulttuurisesta Eurostoliitosta.

Maahanmuuttokriitikot eivät halua sulkea silmiään siltä TOSIASIALTA, että nykyinen maahanmuuttopolitiikka on käytännössä ollut etnisten ongelmien maahantuontia. Se on ollut sitä kaikkialla Euroopassa. Me todellakin tiedämme, että maahanmuuttajat toisessa ja kolmannessakin polvessa ovat olleet sen lisääntyvän terrorin ja väkivallan takana, joka nyt on alkanut levitä Suomeenkin.

Maahanmuuttokriitikot ovat varoittaneet tästä kehityksestä jo vuosia sitten, ja meitä on eri puolilla Eurooppaa tuomittu sen takia sakkoihin ja jopa vankeuteen, erotettu puolueista ja yritetty eristää yhteiskunnallisesta vallankäytöstä ja jopa keskustelusta. Meitä syytetään rasismista ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kyse on kuitenkin koko ajan ollut uhkakuvien nostamisesta kansan tietoisuuteen siitä huolimatta, että EPÄONNISTUNEEN POLIITTISEN IDEOLOGIAN edustajilla on ollut niin suuri vaikutusvalta koko yhteiskunnassa, että olemme etukäteen tienneet tulevamme tuomituiksi.

Me olemme huutaneet niin lujaa, että kitarisamme repeilevät rasituksesta. Mutta se on ollut ainoa keino tulla kuulluiksi. Meidät on yritetty pakottaa globalisaation kannattajaksi. Ensin poliittisen korrektiuden nimissä, sitten oikeuslaitosta apuna käyttäen, ja nyt jo väkivaltaisesti. Me emme ole taipuneet, koska tiedämme globalisaatiokehityksen olevan tuhoisaa kaikelle sille, mikä meille on tärkeää. Maailmaa on aivopesty jo vuosikymmenten ajan. Me yritämme huutaa  ihmiset hereille. Kuulemaan, kuinka heille valehdellaan.

Monikulttuurisuus EI meidän mielestämme ole hyvä ja kannatettava ideologia, vaan paha, vaarallinen, eriarvoisuutta, väkivaltaa, epävarmuutta ja köyhyyttä lisäävä. Globalisaatio syventää yhteiskunnallista epätasa-arvoa ja tuhoaa kansallisia kulttuureita ja jopa kieliä. Mutta ennen kaikkea globalisaatio rajoittaa ihmisen vapautta elää ja ilmaista itseään haluamallaan tavalla. Erilaisten kulttuurien törmääminen on äärimmäisen riskialtista. Erilaisten etnisten ryhmien erilaisten intressien yhteen sovittaminen on erittäin vaikeaa. Tulehdusalttiilla konfliktivyöhykkeellä jonkun täytyy aina joustaa, ja nykyisessä maahanmuuttopolitiikassa joustajan rooliin on globalisaatiouskovaisten toimien takia joutunut tavallinen, syntyperäinen eurooppalainen. Vasten tahtoaan.

Kaiken tämän  takia me vastustamme globalisaatiota ja sen vastenmielistä äpärää, monikulttuurisuutta.

 
Tulossa vielä kirjoitussarjan viimeinen osa:

Flirttailua totuuden kanssa (6/6)

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s