James Hirvisaari

129. Haukutun vastine

2 kommenttia

Kommentoin viimeviikkoista mielipidepalstan kirjoitusta, jossa toimintaani ja persoonaani varsin kovin sanoin ja halveksivaan sävyyn jopa nimitellen kritisoitiin. Siinä oli niin paljon asiavirheitä, että niitä on turha lähteä edes oikomaan, mutta joitakin ajatuksiani haluan ystävällisesti kertoa.

Olen aina sanonut, että jotakin olen tehnyt oikein silloin, kun poliittinen vastapuoli hermostuu tai mieluiten repii sadatellen pelihousunsa. Minulle se kertoo onnistumisesta, ja ihmeekseni sen kaltaisia onnistumisia on ollut jokseenkin lyhyellä poliittisella urallani hämmästyttävän paljon. Olen puhunut suoraan ja tarttunut härkää sarvista, tietoisesti välttäen poliittista korrektiutta.

Toimin omalla persoonallisella tavallani. Olen etsinyt samanmielisiä, ja niitä on ilokseni löytynyt paljon. Yhteistyöni Asikkalan poliittisten toimijoiden kanssa on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta sujunut aina erinomaisen kitkattomasti. Erityisesti keskustan ja perussuomalaisten kanssa olen täysin samoilla linjoilla monissa kuntapolitiikkaan liittyvissä asioissa. Yhteistä on esimerkiksi se, että haluamme lujasti Asikkalan pysyvän itsenäisenä kuntana.

Tärkeänä pidän sitä, että kuntalaisia aidosti kuunnellaan päätöksenteossa. Olen halunnut olla kanavana kansalaismielipiteelle. Erityisesti olen kritisoinut liian löysää maahanmuuttopolitiikkaa. Valtakunnan tasolla se merkitsee sitä, että lakeja pitää kiristää. Maakuntatasolla se merkitsee sitä, että maahanmuuttopoliittisia toimenpiteitä ei tehdä ilman kuntien konsensusta. Kuntatasolla se merkitsee sitä, että ihmisten arkeen ja naapureiksi ei oteta satamäärin muukalaisia vieraista kulttuureista vastoin kuntalaisten tahtoa.

Monien hämäläisten mielestä monikulttuurisuus ei ole ihanuutta vaan heimopirtaan sopimaton rasite. Hämäläinen arvostaa kotiseutua ja turvallisuutta. Kehotan jokaista ennen eduskuntavaaleja ottamaan selvää, millaista maahanmuuttopolitiikkaa kukin puolue ajaa.

James Hirvisaari
Kansanedustaja
Muutos 2011

 

Kirjoitus on vastine alla olevaan lokakirjoitukseen:

 

Julkaistu Seutunelosissa 12.11.2014

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “129. Haukutun vastine

  1. Reblogged this on Kerberos616.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s