James Hirvisaari

134. Uusi ilmiö – nuoret raiskaajat

1 kommentti

Minä vaadin, että naiset ja tytöt saavat kulkea rauhassa missä tahansa Suomessa ilman pelkoa seksuaalisesta häirinnästä. Valitettavasti viime vuosikymmeninä kehitys on mennyt huonoon suuntaan. Poliisi sai vuosituhannen alussa 413 raiskausta koskevaa rikosilmoitusta. Vuonna 2013 niitä oli 736 ja sitä edellisenä vuonna 844.

Nyt uutena ilmiönä ovat tulleet teinien tekemät raiskaukset. Nuoret rikoksentekijät selviävät ehdollisella vankeudella eli käytännössä ilman rangaistusta, ja lapsille ei muka voida tehdä mitään. Lisäksi he naureskelevat teoilleen ja jopa elvistelevät  internetissä kuin sankarit. Entäpä jos riiviöt pitäisivätkin tapanaan puukottaa ihmisiä kuoliaaksi? Olisiko oikeus silloinkin yhtä ymmärtäväinen ja helläkätinen? Minulle se kertoo siitä, että raiskausta ei pidetä vakavana rikoksena, vaikka se usein aiheuttaa uhrille elinikäisen vahingon. Raiskausta pidetään vain tytön kehon luvattomana käyttöönottona. Vaadin asenteen muutosta.

Poliisille tehtiin vuonna 2013 yhteensä 77 rikosilmoitusta, joissa alle 18 -vuotiaan henkilön väitettiin syyllistyneen raiskaukseen. Alle 15-vuotiaita heistä oli 16.

Taannoisen Poliisi-TV:n mukaan raiskaajat ovat useimmiten taustaltaan ulkomaalaisia, kotoisin lähinnä Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta, siis maista, joissa naisen asema on vahvasti alisteinen. Lapset tietenkin omaksuvat vinoutuneet asenteet kotonaan. Muodikas monikulttuurisuus tarkoittaa sitä, että meidän muka pitäisi hyväksyä oman kulttuurimme ohelle myös rinnakkaiskulttuuri, joka on naista alistava – kulttuurirelativismin nimissä.

Sairasta sanon minä.

Ongelma tulee varmasti entisestäänkin kasvamaan, jos emme reagoi mitenkään. Vaadin, että maahanmuuttopolitiikkaa kiristetään Suomessa tuntuvasti. On typerää ja vastuutonta väittää, että ongelmaa ei ole. Rasistileimojen pelko ei saa estää meitä toimimasta määrätietoisesti. Länsinaapurimme ovat jo syvällä suossa, koska eivät ole ilmeisistä tahdikkuussyistä (=tyhmyyttään) toimineet ajoissa.

Kokosin viimeaikaista uutisointia aiheesta. Suosittelen lukemaan, ne sisältävät todella ravistelevia juttuja ja lukuja.
Nuori tyttö yritettiin raiskata koulumatkalla Lahdessa – tässä tekijän tuntomerkit (ESS 13.12.2013)

Tytön kimppuun hyökättiin koulumatkalla – äiti arvostelee poliisin toimia (ESS 13.1.2014)

Raiskausten tekijäksi epäillään yhä useammin teini-ikäistä (HS 17.4.2014)

15-vuotias raiskasi tytön auton konepellillä (MTV 18.10.2014)

Poliisi varoittaa teinien joukkoraiskauksista Ruotsissa (IL 4.12.2013)

Rasistin leimaa pelännyt kaupunki ei puuttunut seksuaalirikoksiin – 1 400 lasta joutui uhriksi 16 vuoden aikana (YLE 27.8.2014)

 

 

KLIKKAA JA TUE VAALIKAMPANJAANI!

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “134. Uusi ilmiö – nuoret raiskaajat

  1. Ei ilmiö ole uusi.Paremmissa ja rikkaammissa kulttuureissa ilmiö on ollut iät ja ajat koska laajempi seksuaalikäsitys ja muuta lässynlää höpöhöpöä.Uutta on vain se että ilmiö on nyt suomessa.Tiedostavien hyvien ihmisten kognitiivinen dissonanssi asian suhteen on tutun huikeaa koska virallisen dogman mukaan sillä että parempikulttuurista herrakansaa on suomeen tuotu ei ole mitään tekemistä sen kanssa että parempikulttuurinen herrakansa toimii kuten on aina toiminut.
    Termillä viittaan tässä siis kunnioittavasti erääseen niin pyhään ja hyvään ihmisryhmään että nykyisessä suomen ddr-tasavallassa ryhmän tarkempi nimeäminen tuo kovemman tuomion kuin kyseisen ryhmän jäsenen suorittama raiskaus.
    Kyseisen ongelman kasvu on ikävää mutta ei edes kaikkein ikävintä touhussa silllä varmaa on myös se että ongelmia tulee hieman muitakin.Esim poliisin arvostus romahti taannoisten lastenhakkaajien suojelun vuoksi useammallakin henkilöllä.Eikä ihan syyttä.Sitä kannattaisi tiedostavien hyvien ihmistenkin miettiä kuinka ihqdaa se on sitten kun korpilaki saapuu kaupunkeihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s