James Hirvisaari

139. Vittu se mitään merkitse

Jätä kommentti

Minä olen täysin sitoutunut suoran demokratian periaatteisiin. Eli esimerkiksi juuri homoliitoista on järjestettävä kansanäänestys, ja siihen tulokseen on sitten kaikkien tyytyminen.

Olisin ehdottanut kansanäänestyksen järjestämistä, olisipa tulos ollut kumpi tahansa.

Se, että itse olen homoavioliittoja vastaan, johtuu siitä, että se loukkaa syvästi minun lisäkseni tuhansia muita, koska se muuttaa avioliiton käsitteen aivan toiseksi.

Kuinka ihmeessä naisen ja miehen välinen instituutio voisi olla jotakin muuta kuin miehen ja naisen välinen? Tästä on kysymys: ratkaisemattomasta käsiteristiriidasta.

PAINOTAN: Minulla ei ole yksittäisiä homoja vastaan yhtään mitään, mutta nyt ei ole laisinkaan huomattu, kuinka syvästi avioliittokäsitteen muuttaminen hajottaa ja satuttaa konservatiivisia ihmisiä ja loukkaa heidän pyhintään.

”Vittu se mitään merkitse, jos konservatiivit hajoavat atomeiksi.”

Tasavallan presidentti olisi ollut *minunkin ehdottamani* PARILIITTO-käsitteen kannalla, jolloin kukaan ei olisi joutunut kokemaan itseään häväistyksi ja loukatuksi.

Muutospuolueessa ei äärilaitojen mielipide-eroilla ole merkitystä, koska kaikki olemme sitä mieltä, että KANSA PÄÄTTÄKÖÖN! Puolueella ei siis ole etukäteen lukkoon lyötyä kantaa; puolueen kanta on se mikä on kansalaisten enemmistön kanta. Siinä on muutospuolueen nerous.

Kiteyttäen: Muutos 2011 puolueena ei edistä mitään yksittäistä näkemystä, vaan kaikki muutoslaiset kannattavat kansanäänestyksiä kaikista tärkeistä kysymyksistä. Tärkeintä Suomen kannalta on se, että maata ohjataan enemmistön tahtomaan/hyväksymään suuntaan.

Eli muutospuolueessa voi olla satasella homoliittojen puolesta tai satasella vastaan. Mutta voitte olla varmoja, että vaikka minä olen vastaan, kansan enemmistön vaatimus ylittää oman mielipiteeni tässäkin asiassa.

Vaadin asiasta kansanäänestystä jo 2015 eduskuntavaalien yhteydessä.

 

KLIKKAA JA TUE JAMESIN VAALIKAMPANJAA!

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s