James Hirvisaari

142. Jos mutta kun ei

Jätä kommentti

Jos kokoomus olisi niin kuin Eero Lehti ja Elina Lepomäki, voisin ilomielin olla kokoomuksen kannattaja. Mutta KUN-EI-OLE.

Jos vasemmistoliitto olisi niin kuin Markus Mustajärvi, voisin helposti olla vasemmistoliiton kannattaja. Mutta KUN-EI-OLE.

Jos demarit olisi niin kuin veturinkuljettajakollegat Harry Wallin ja Raimo Piirainen, voisin itsekin olla demari. Mutta KUN-EI-OLE.

Jos vihreät olisi niin kuin avustajani, muslimimaahanmuuttaja Fija Saarni, voisin luontoihmisenä minäkin olla vihreä.  Mutta KUN-EI-OLE.

Jos RKP olisi niin kuin suuresti arvostamani Elisabet Rehn ja Lars-Erik Gästgivars, voisin olla RKP:N kannattaja.  Mutta KUN-EI-OLE.

Jos keskustapuolue olisi niin kuin Asikkalan keskusta, olisin jo ajat sitten anonut jäsenyyttä. Mutta KUN-EI-OLE.

Jos kristillisdemokraatit olisi niin kuin Sari Essayah ja Toimi Kankaanniemi, voisin itsekin olla kristillisdemokraatti.  Mutta KUN-EI-OLE. Ai niin, Toimihan loikkasi persuihin.

Jos perussuomalaiset olisi niin kuin Olli Immonen ja Vesa-Matti Saarakkala, voisin mielihyvin edelleenkin olla persujen kannattaja. Mutta KUN-EI-OLE.

Onneksi MUUTOSPUOLUE on puheenjohtajansa Jari Leinon, vpj Helena Erosen ja 2vpj Kyuu Eturautin näköinen. Heistä ylpeänä voin vilpittömästi sanoa, että on suuri etuoikeus saada olla upeassa joukkueessa!

pjt

Muutos 2011 – eduskuntavaaliehdokkaat ympäri Suomen

Tue vaalikampanjaani! LAHJOITA tekstarilla tai suoraan tilille!

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s