James Hirvisaari

143. Suuri ratas sijoiltaan

6 kommenttia

Arvoisa puhemies!

Koska näyttää siltä, että minä olen tämän eduskunnan ainoa kansan edustaja ja olen siinä onnellisessa asemassa, että uskallan ilman ryhmäkuripainetta sanoa mitä juuri itse haluan, sanon nyt sen mitä kukaan muu ei täällä enää rohkene: Euroopan unioni on meille hirvittävä kirous ja ikuinen ongelma ja itsenäisen Suomen tuho. Suomen on erottava EU:sta ja eurosta ja otettava käyttöön oma valuutta, JOS kansan enemmistö niin haluaa.

Myös kaikki hurmoksellinen maailmanparantaminen velkarahalla on aivan ääliömäisen tyhmää ja sellaisesta on luovuttava.

NÄIHIN pitäisi tarttua!

Arvoisa puhemies!

Suuri ratas on sijoiltaan, ja sen takia kaikki tämä turhauttava budjettikeskustelu koko tämän viikon ajan on täynnä pelkkiä lillukanvarsia ja säälittäviä hienosäätöjä ja sen takia ihan silkkaa ajanhukkaa – ehkäpä epäluottamusehdotuksia lukuun ottamatta – enkä siihen tämän enempää aio osallistua. Kiitos.

WP_20140911_00820141104150658_small

Puheenvuoro budjetin yleiskeskustelussa 15.12.2014

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

6 thoughts on “143. Suuri ratas sijoiltaan

 1. Kovin ovat köykäiset eväät kansanedustajalla. Jos aikoo kuitata hommansa parilla helpolla heitolla, kannattaa jäädä Esson baariin jauhamaan kakkaa ja jättää eduskuntatyö pätevämmille.

  Ihan pienenä lisähuomiona se, että edustaja Hirvisaaren fb-sivuilla on voimassa armoton sensuuri. Erikoista toimintaa edustajalta, joka vaatii Suomeen sananvapautta…

 2. Voitko varoittaa ihmisiä niistä kansanedustajista, jotka ovat ensimmäisinä eväämässä kansalaisilta nämä kansanäänestykset, mainitsemalla heitä nimeltä?
  Tai vaihtoehtoisesti ne, jotka kannattavat kansanäänestyksiä EU:sta, eurosta ja NATO:sta.

  • Kansanäänestyksiä esimerkiksi EU-jäsenyydestä kannattavat lisäkseni vain seuraavat kansanedustajat:

   Olli Immonen /ps
   Teuvo Hakkarainen /ps
   Markus Mustajärvi /vr
   Pertti Virtanen /ps
   Jyrki Yrttiaho /vr
   Vesa-Matti Saarakkala /ps
   Juho Eerola /ps

   Perussuomalaiset eivät puolueena kannattaneet esittämääni kansanäänestystä homoliitoista, koska esitys tuli heidän mielestään väärältä suunnalta eli muutospuolueelta. Myöskään kristillisdemokraatit eivät halunneet asiasta kansanäänestystä. Eikä kukaan muukaan. Ei yksikään kansanedustaja.

   • He eivät, päivänselvästi, halua kansanäänestyksiä, koska tietävät ettei kansa ole heidän kanssaan samaa mieltä näistä asioista 😦 No eipä mitään, vaaleissa tilanne voi aina muuttua.

 3. Todella ovela veto tuo, että kuittaat valtion budjetin ajantuhlaukseksi, koska et ole viitsinyt lukea pumaskaa läpi etkä olisi ymmärtänyt lukemaasi vaikka olisit viitsinytkin. Paitsi, että kaikkihan sinut jo tuntevat ja näkevät ovelan vetori läpi. Tervemenoa takaisin jatsia laulavaksi veturikuskiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s