James Hirvisaari

145. Lentäväthän linnutkin!

4 kommenttia

Pitkään harkittuani olen nyt tullut siihen tulokseen, että maailman taakkoja jakaaksemme Suomeen pitäisi rahdata laivalasteittain apinoita ja paviaaneja. Pikimmiten vähintään pari-kolmekymmentä miljonaa elukkaa. Niille pitää myös taata yhteiskunnan kustannuksella täysi ylläpito ja kaikki eläinlääkäripalvelut hammashoitoa myöten. Niitä pitää syöttää säännöllisesti parhailla herkuilla, eikä niitä saa pakottaa työskentelemään esimerkiksi eläintarhoissa. Niiden pitää antaa lisääntyä vapaasti, ja suurperheet voisi sijoittaa tarkoituksenmukaisemman majoituksen puutteessa omakotitaloihin tai isoihin kerrostaloasuntoihin.

Lainsäädäntöön on kirjattava säännökset siitä, että eläimiä ei saa millään tavalla häiritä, eikä niistä saa sanoa eikä ajatellakaan mitään negatiivista, sillä onhan sanomattakin selvää, että ne ovat yhteiskuntamme suuri rikkaus. Jos apinat hiukan varastelevatkin tai joskus kähmivät naispuolisia ihmisiä, se niille suotakoon, sillä minkäpä luontokappaleet luonnolleen voisivat. Suomalaiset pitää velvoittaa kunnioittamaan, kohtelemaan ystävällisesti ja kohdattaessa aina tervehtimään uusia tulokkaita, jotta ne eivät kokisi itseään ulkopuolisiksi ja syrjityiksi.

Pahan mielen tuottamista veikeille luontokappaleille on kaikin tavoin vältettävä. Koirat on pidettävä kurissa ja mieluiten poissa julkisilta paikoilta, koska on tunnettua, että apinat eivät pidä koirista. Ja jos paviaani käykin puolileikillään paskomassa kintuille, siitä ei sovi nostaa mitään meteliä, ja koiranomistajien on viipymättä ja ilomielin riennettävä puhdistamaan jätökset kakkapusseihinsa. On lohdullista muistaa, että paviaanin kakka tuoksuukin makealta ja paljon paremmalta kuin ihmisen likainen ja haiseva uloste.

Tämmöisen ihanan uusimuotoisen maahanmuuton takia valtion talousarvioon on varattava tarvittavat määrärahat, ja veroja on korotettava 25% kaikissa tuloluokissa. Mahdollista kritiikkiä ilmaisevien kansalaisten turvat on tukittava välittömästi keinoilla millä hyvänsä, ja umpimieliset niskoittelijat on viime kädessä karkotettava autioon ulkosaaristoon pois eläinrakkaiden hyvien ihmisten ilmoilta ja myös internetin ulottuvilta. Voivat sitten siellä keskenään opetella elämään apinoiksi.

Nimimerkki Luonnonystävä
Nimimerkki Nollatoleranssi
Nimimerkki Hyvä ihminen
Nimimerkki Lentäväthän linnutkin

Nimimerkki Eläinten vallankumous
Nimimerkki Vituttaa kuin pientä orankia

bab

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “145. Lentäväthän linnutkin!

  1. Kimmo Kiljunen: ”Lentäväthän linnutkin rajan yli”

  2. Reblogged this on Kerberos616.

  3. [HUOMAUTUS – Videolla julma poliisin ampuminen, Pariisi 7.1.2015]

    petolinnutkin lentävät myös.

  4. Taisit saada mitä halusit?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.