James Hirvisaari

147. Olemme sodassa

5 kommenttia

Islam tunkee Eurooppaan. Se on vakava uhka demokratialle ja länsimaiselle vapaudelle. Jokaisen muslimin Koraaniin kirjoitettu velvollisuus on toimia ennen kaikkea islamin eduksi. Aito muslimi ei oikeasti voi tukea demokratiaa eikä kannattaa länsimaista vapautta, vaan islamin ideologian mukaisesti hänen pitää toimia sen hajottamiseksi. Muslimi ajaa islamin asiaa, koska uskonto on muslimille takuuvarmasti korkein auktoriteetti aivan kaikessa.

Äärimuslimit, jihadistit, islamistit, fundamentalistit, uskonnolliset muslimit – näillä ei ole oikeastaan mitään eroa. Ainoastaan täysin maallistuneet muslimit ja ”nimimuslimit”, jotka ovat lähinnä ateisteja, voivat tuntea länsimaisen elämäntyylin omakseen. Islamia on toki monensuuntaista, ja maailmassa on myös muslimeja, joissa uskonnollisuus näkyy lähinnä vain perinteissä. Esimerkiksi Suomen tataarit ovat hyvin sopeutuneet yhteiskuntaamme. Sellaista islamia tämä kirjoitus ei käsittele.

Kristinusko

Hämmästyttävän moni väittää kristinuskon olevan islamin kanssa täysin samaa sarjaa. Kaikista kitinöistä huolimatta sivistyksemme ja koko yhteiskuntajärjestelmämme pohjautuu suurelta osin nimenomaan kristinuskon arvoperustalle. Toisin kuin islam, kristinusko on kulkenut valistuksen prässin läpi.

Kristinuskolla nykymuodossaan on – sen totuusarvosta riippumatta – selkeästi hyvyyteen suuntautuva eetos ja se tarjoaa ihmiselle paljon muutakin kuin kuvitteellisen houremaailman tai säälittävän teorian siitä. Islam elää sen sijaan barbaarisella varhaiskeskiajalla, ja sen maailmankuva on järkyttävän primitiivinen.

Suvaitsevaisto

Minusta on hämmästyttävää, kuinka lujasti islamin uskomusjärjestelmä on saanut otteen niin suurista ihmismassoista. Panoksena on länsimainen vapaus ja naisen asema, mutta umpisokea suvaitsevaisto ja raivofeministit ovat pelkästään kristinuskon kimpussa näkemättä islamissa mitään vikaa – sitä pidetään ainoastaan monikulttuurillisena rikkautena. Myös ateistit ovat mieluiten kristinuskon kimpussa.

Islamilainen kulttuuri on länsimaiselle ihmiselle niin kertakaikkisen vieras, että humanisteille näyttää olevan ylitsepääsemättömän vaikea edes käsittää mielenmaailmojemme erilaisuutta. Yleisesti ajatellaan, että on täysin samantekevää, mitä kukin päänsä sisällä uskoo, koska kuvitellaan lähtökohtien olevan samat kuin itsellämme.

Länsimainen suvaitsevainen ja omasta mielestään sivistynyt sinisilmä tietenkin ajattelee:

”Ollaanpa nyt vain kaikille kivoja niin kaikki ovat kivoja meille!”

Mutta valitettavasti maailma ei ole sellainen. Aggressiivisen uskonnon sokaisemat ihmiset toimivat houreissaan täysin ohjelmoidusti, eikä heillä luultavasti ole edes mitään toivoakaan vapautua harhoistaan. Kyseessä on vakava uhka koko länsimaiselle yhteiskuntajärjestykselle. Vain valveutumaton ääliö voi olla näkemättä ilmiselvää vaaraa.

Joukkohypnoosi

Vääräuskoisia teurastavalle uskomusjärjestelmälle ei pidä antaa vähäistäkään vaikutusvaltaa yhteiskunnassa. Kaiken arvostelun yläpuolelle nostetun profeetan alistavassa kuristusotteessa on vielä tänäkin päivänä aivan käsittämätön määrä ihmisiä.  On huomattava, että islam alistaa ennen kaikkea muslimeja. On ilmeistä, että fanaattisen uskonnon orjat toimivat jättimäisessä joukkohypnoosissa. Voidaan ajatella, että kyseessä on kollektiivista mielenmaailman sairautta ilmentävä meemi ja katalan informaatioviruksen aikaansaama tappava kulttuurillinen tartuntatauti. Ne, jotka tämän ymmärtävät, pyrkivät luonnollisesti ehkäisemään epidemian leviämistä.

Totalitaarinen uskonto on paljon vaarallisempi kuin kommunismi tai fasismi, sillä sen voimana on päänsisäinen idea jumalasta, mikä sokeuttaa järjen. Sellaisesta mielentilasta on erittäin vaikea vapautua. Jussi Halla-aho kiteyttää ongelman ytimen mielestäni oivallisesti:

Koska toimijoiden pontimena on usko ja tuonpuoleiset herkut, heidän kanssaan ei oikein voi keskustella ja hakea kompromisseja.”

Oikea islam

Aitoa ja alkuperäistä islamia omasta mielestään edustava imaami Anjem Choudary ei peittele näkemyksiään: Islamin tavoitteena on maailmanvalloitus, ja sharia-laki on saatava voimaan koko maan päällä, kaikkien naisten on peitettävä itsensä, ja sekä aviorikoksesta että homoilusta kuin myös uskosta luopumisesta on tuomittava kuolemaan. Pariisin terroriteoille hän osoittaa hyväksyntää ja moittii niitä, jotka eivät ymmärrä islamin luonnetta.

Primitiivisen rauhanuskonnon ja sen edustajien arvosteleminen ei ole aina mielekästä, sillä heillä on tapana vastata kritiikkiin riehumalla ja väkivaltaisesti. Hulluja vastaan ei kynä eikä järki ole koskaan tehonnut, mutta olisi hienoa, jos edes omat päättäjämme rohkenisivat kuunnella omien kansalaistensa tuntoja maahanmuuttoasioita käsiteltäessä. On toimittava ennen kuin on liian myöhäistä. Länsimaisen vapauden menettäminen on liian suuri hinta tuhoisasta monikulttuurisuuskokeilusta.

Petollinen uni

Tokihan kuka tahansa saa uskoa oman päänsä sisällä ihan mitä tahansa, mutta petomaisen islamin tunkeminen suomalaiseen yhteiskuntaan olisi selkeästi haitallisena ilmiönä ihan kokonaan estettävä. Varautuminen islamin invaasioon alkaa kuitenkin pian olla liian myöhäistä. Ainoa mahdollisuutemme on maahanmuuttopolitiikan tuntuva kiristäminen mahdollisimman nopeasti. Kaikkien tulokkaiden on syytä sopeutua maamme tapoihin ja ryhtyä elämään meidän ehdoillamme. On valitettavaa, että itsetuhoinen kansamme ei ole havahtunut hereille ajoissa. Vaarana on, että petollinen uni jatkuessaan muuttuu todelliseksi painajaiseksi.

Tässä maassa mistä tahansa uskonnosta on mahdollisuus luopua ilman kuolemantuomiota. Tässä maassa isä ei määrää täysi-ikäisen tyttären seurustelusta. Tässä maassa vallitsee miehen ja naisen tasa-arvo. Tässä maassa homoseksuaalit ovat täysin hyväksyttyjä kansalaisia. Tässä maassa ei kaivata miestä etäisesti muistuttavia surkimuksia, jotka omasta sairaalloisesta häpeän tunteestaan surmaavat omia tyttäriään tai kivittävät vaimojaan. Tässä maassa ei tyttöjen sukupuolielimiä silvota. Tähän maahan ei kaivata desantteja, jotka ajattelevat olevansa sodassa oman uskontonsa ulkopuolisella alueella ja siten operoivansa vihollisen maaperällä.

Tässä maassa on vaalittava sananvapautta, joka takaa vaarallisten ilmiöiden ja mielipuolisten vihasaarnaajien ankarankin kritisoinnin.

potku

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

5 thoughts on “147. Olemme sodassa

  1. Otsikko tulee Marine Le Penin lauseesta: ”He julistivat sodan”

    http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015010818986620_ul.shtml

  2. Olipa hyvä juttu, että joku poliitikko uskaltaa Suomessa kirjoittaa avoimesti. Tulee mieleen Georg C Ehrnrooth.

  3. Reblogged this on Kerberos616.

  4. Uskonnon tai sen profeetan pilkkaaminen ei johda mielipahaan vaan äärimmäisten ahdaskalloisten fanaatikkojen VIHAAN.

  5. Tässä aivan loistava MUSLIMI tykittää täyttä asiaa!!!!! MUST-SEE!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s