James Hirvisaari

164. ”Ers Majestät”

2 kommenttia

Eduskuntakauden viime metreillä minulla oli eilen tiistaina 3.3.2015 eduskuntaryhmän puheenjohtajan roolissa suuri kunnia olla vastaanottamassa ja tervehtimässä Ruotsin kuningasparia. Eduskunnan Valtiosalissa olen vuoden aikana moniakin presidenttejä kätellyt, mutta tokihan tämä oli kohokohta. Edellisestä kuninkaallisten virallisesta valtiovierailusta olikin aikaa jo 12 vuotta.

Hyväntuulinen Kaarle XVI Kustaa ja säteilevä Silvia olivat Suomessa kolmen päivän vierailulla. Eduskunnassa puhemies Heinäluoma esitteli kuningasparille meidät kaikki eduskuntaryhmien puheenjohtajat. Minulle suotiin vieläpä ilo ja etuoikeus seisoa koko tapahtuman ajan kuningattaren vierellä.

Laitan tähän blogiini muistoksi pari kuvaa tapahtumasta.

Kuva: Hanne Salonen / Eduskunta

 

Kuva: Hanne Salonen / Eduskunta

 

Sitovat kansanäänestykset Suomeen – Muutos 2011

 

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “164. ”Ers Majestät”

  1. Reblogged this on Kerberos616.

  2. Hei, missä ovat laulujoutsenet, jotka vaihdoit sivullesi maahanmuuttotaustaisista kyhmyjoutsenista, kun siitä huomautin. Vastauksesi oli niin kerta kaikkiaan selittämätön ja hyvä: ”Paha moka, pitää korjata”. Olen tämän kavereiile kertonut, ihan positiivissessa mielessä, mutta voinko tämän laajemmin kertoa vaikka jollain keskustelupalstalla? Harmi, etteivät joutsenet enää sivullasi lennä. Toivottavasti ei ole enne. (Muuten, kyllä minusta on noloa, että sinun pitää Ruotsin loiseläjien kuvilla vaalityötä tehdä).

    No menestystä kuitenkin; sinunlaisiasi tarvitaan.
    Esko Heikkinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s