James Hirvisaari

165. Taakanjako

1 kommentti

Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittinen ohjelma. Olen kauhistellut siinä esitettyä humanitaarisen maahanmuuton levittämistä koko Suomen alueelle.

Aluksi pitää mainita, että minä en ole perussuomalaisia vastaan vaan olen nuivassa rintamassa eli maahanmuuttokriittisessä kansanliikkeessä, jota Timo Soini on onnistunut murentamaan ihan turhien epäluulojensa tähden, enkä nyt tarkoita ainoastaan omaa erottamistani puolueesta.

Perussuomalaisten nuivat ovat hyvää joukkoa, ja toivon heille menestystä vaaleissa kuten kaikille muillekin nuiville kaikissa puolueissa.

Itse toimin nyt vankasti mm-kriittisessä ja mm-kriittisiä ehdokkaita täynnä olevassa muutospuolueessa, jonka puheenjohtajakin on vahvasti ja legendaarisesti mm-kriittinen. Leinolaisuus edustaa tällä hetkellä tinkimättömintä maahanmuuttopolitiikkaa.

Mielestäni myöskään perussuomalaisten nuivien ei ole mitään syytä katsoa karsaasti muutospuoluetta ja sen nuivia.

Miksi sitten kritisoin persujen mamu-ohjelmaa? Siihen on yksi painava syy:

Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittinen ohjelma haluaa toteuttaa Suomen rajojen sisällä sitä samaa taakanjakoperiaatetta, jota he Euroopan mittakaavassa vastustavat:

”Tulonsiirtojen varassa elävien maahanmuuttajien määrä pitää erilaisilla toimenpiteillä saada
laskemaan niin pieneksi, että heidät pystytään kohtuullisilla resursseilla kotouttamaan osaksi
yhteiskuntaa. Lisäksi tällaiset maahanmuuttajat tulee hajasijoittaa eri puolille Suomea sinne,
missä heidän asumisensa voidaan edullisimmin järjestää.”
(Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittinen ohjelma)

Alkuosa tekstistä on ihan hyvä mutta loppu karmea.

On totta, että eteläeurooppalaiset ovat ongelmissa maahanmuuton kanssa. Ratkaisuksi he toivovat taakanjakoa niin, että osa tulijoista sijoitettaisiin esimerkiksi Suomeen. Vastaavasti Suomessa kaupunkialueiden asukkaat toivovat, että tulijat ohjattaisiin muualle.

Valitettavasti taakanjaolla ongelma ei kuitenkaan ratkea vaan pahenee: Sen lisäksi, että kaupunkiseuduilla etninen monimuotoisuus kaikkine ongelmineen joka tapauksessa yhä vain lisääntyy, koko Suomi menee taakanjaon myötä tasaisesti pilalle. Haluammeko, että kaikki maan kunnat ovat Lieksan kaltaisia? Sata somalia joka kuntaan, ja maailma pelastuu!

Suomi ei voi toimia koko maailman sosiaalivirastona. Hätäjarru. Irti EU:sta. Äkkiä.

vaalimainos

 

www.hirvisaari.fi

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “165. Taakanjako

  1. Reblogged this on Kerberos616.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s