James Hirvisaari

170. Hirvisaaren lista

Jätä kommentti

Tässä Hämeen vaalipiirin mainiot M11-eduskuntavaaliehdokkaat. Minunkin pitää valita ketä heistä äänestän, sillä Uudenmaan ehdokkaana en itseäni voi äänestää. Joku noista viidestä saa minun ääneni.

hämeen ehdokkaat

Timo Korhonen, Johanna Törmänen, Kimmo Koljonen, Anita Saarinen, Tarmo Turunen.

Persuilla on Soinin takia Halla-ahon lista, mutta minä iloitsen siitä, että meillä ei ole Hirvisaaren listaa eikä tule. Ääni kenelle tahansa muutospuolueen ehdokkaalle on ääni suoralle demokratialle eli sitoville kansanäänestyksille. Äänestä siis itseäsi – äänestä Muutosta!

Suosittelen lämpimästi kaikkia muutospuolueen ehdokkaita. Mutta jos joku tahtoo kuitenkin ihan välttämättä persuille äänensä antaa, suosittelen tietenkin Halla-ahon listalaisia. Valitettavasti ääni persuille on kuitenkin ääni Soinille, jonka häilyväinen linja on osoittautunut luokattomaksi. Parempi silti Soinikin kuin kokoomus tai vihervasemmisto.

Muutospuolueella on ehdokkaita kaikissa vaalipiireissä. Löydä oma ehdokkaasi puolueen vaalisivuilta!

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s