James Hirvisaari

173. Joutsenlaulu

4 kommenttia

Vaalitulos on selkeä. Muutospuolueen ajamalle suoralle demokratialle ei löytynyt riittävästi kannatusta, ja puolue poistuu puoluerekisteristä. Lämmin kiitos kaikille ehdokkaitamme äänestäneille ja meitä monin tavoin tukeneille. On ollut suuri ilo ja kunnia olla mukana upeassa joukkueessa. Muutoksen puheenjohtaja Jari Leino ja puoluesihteeri Marjukka Kaakkola sekä puoluehallituksen jäsenet sekä kaikki ehdokkaat ja kymmenet toimijat ympäri Suomea ovat tehneet huikeaa työtä. Eduskuntapaikkaa meille ei irronnut, eikä maahanmuuttokriittinen teema purrut edes omalla kohdallani.

Olen melko varma siitä, että poliittisen toiminnan lopetan tyystin. Olen tullut mukaan tukemaan kansanliikettä enkä olemaan estradilla. En ole ollut mukavuusalueellani, vaikka onkin ollut huikeaa sukeltaa uusiin haasteisiin. Olen taiteilijasielu, ja toimintani on ollut enemmän intuitiota ja improvisaatiota kuin suunnitelmallista puurtamista. Inhoan nuotteja, rakastan vapaata säestystä ja informaation virtaamista.

Ihmisten ja varsinkin lehtineekereiden ollut mahdotonta uskoa, että minulla ei ole mitään intohimoa tai henkilökohtaisia ambitioita politiikan tekemiseen tai oman poliittisen uran luomiseen. Tahdon vain olla oma itseni: suora ja takuulla lahjomaton tulisielu, joka ei hirviöitä pelkää vaan sylkee niiden silmille.

Intohimoni on metafysiikka ja teologia. Olen mietiskellyt, voisinkohan jo vihdoin keskittyä itselleni kaikkein tärkempään asiaan. Se ei siis ole maahanmuuttopolitiikka vaan evankeliumi. Mutta en hötkyile, sillä nautin tällä hetkellä suunnattoman suuresta vapauden tunteesta. On selvää, että minun vapauteni ja rikkauteni eivät ole minun ulkopuolellani vaan minun sisälläni.

Puoluepolitiikka on jo pitkään inhottanut minua, koska se erottaa ihmisiä toisistaan ja jakaa heidät haiseviin karsinoihin. Muutos 2011 on ollut poikkeus, koska raikkaana kansanliikkeenä se on yhdistänyt hyvinkin erilaisia ihmisiä, ja yhteishenki on ollut todella vahva. Kaikessa toiminnassa on ollut erittäin hieno fiilis. Teille kaikille lämmin kiitos!

Mielestäni lopetin eduskuntatyöni JOUTSENLAULUUN, jota ei tarvitse hävetä:

https://www.facebook.com/video.php?v=484146915069752

muutoseduskuntaryhmälogo_EMAIL

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “173. Joutsenlaulu

  1. Kiitos James, teit hyvää työtä ja vaikutit pysyvästi suomalaiseen politiikkaan.

    Tämä kansa ei halua muutosta (sic!), joten vanha sanonta ”kansa saa arvoisensa johtajat” pitää näemmä kuitenkin paikkansa.

  2. Ikävää että et päässyt, pienten puolueiden on aina vaikea ponnistaa maassa jossa useimmat ihmiset eivät helpolla vaihda puoluekantaansa vaikka mitä kävisi.

  3. Kiitos Jamekselle ponnistelusta suomalaisen Suomen puolesta.

  4. Onnea James jatkoon, mitä sitten päätätkin tehdä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s