James Hirvisaari

174. Tapaus Markus Jansson

3 kommenttia

Tartun aiheeseen, joka huutaa julkisuutta: Markus Janssonin tapaus, jonka ääreen on syytä pysähtyä.

”Poliisi rynnäköi asuntooni, vie tavarani ja heittää minut päiväksi putkaan! Nettilinkin jakamisesta!”

Kalskahtaa sairaalta. Nyt nimittäin haisee todella pahalle: VALTAKUNNANSYYTTÄJÄNVIRASTON SUUNNALTA TUULEE. Markus jakoi linkin, ja poliisit rynnivät kotiin takavarikoimaan KORAANIA. Tätä on vaikea uskoa todeksi Suomessa, mutta se on totta. Suomi on sananvapauden kehitysmaa. Suomi tarvitsee tuhansia markusjanssoneita, jotka eivät anna periksi poliittisesti korruptoituneen oikeuslaitoksemme mielivallalle. Toivon, että linkkiä jaetaan laajasti ja että mahdollisimman moni suomalainen ilmaisee netissä julkisesti tukensa Markukselle. Läpimädäntynyt mediakenttähän ei aiheesta mitään hiisku.

Haluaisin kuitenkin korostaa, että poliisi ei ole tässä tapauksessa se suuri saatana.

Suuri saatana löytyy valtakunnansyyttäjänvirastosta.

Poliisin on pakko totella, mutta toki asiat voisi hoitaa hienotunteisemmin.

Markus Janssonin äärimmäiset reaktiot ovat ymmärrettäviä. Minuakin riepoo havaitessani oikeustajuani räikeästi loukkaavaa mielivaltaa.

Siedätys

Politiikkaa tehdään asialinjalla, mutta sen lisäksi tarvitaan seppolehtoja ja markusjanssoneita ja muita laajaa ilmaisunvapautta harrastavia, räväköitä mm-kriitikoita. SIEDÄTYSHOITO on tehokasta, kunhan riittävän moni rohkenee sellaiseen ryhtyä. Pitää siis kirjoittaa entistäkin ilkeämmin, linkittää entistäkin ahkerammin, käyttää sananvapautta entistäkin röyhkeämmin. Meidän on puolustettava totuudenpuhujia, joita oikeuslaitoksen kyseenalaisin keinoin pyritään hiljentämään.

Pitää siis kirjoittaa entistäkin ilkeämmin, linkittää entistäkin ahkerammin, käyttää sananvapautta entistäkin röyhkeämmin

Markus Janssonin mieltä on raastanut mamuperseilijöiden rikollisuus, ja hän on siitä omalla nimellään kirjoittanut totuudenmukaisesti ja paljon suoremmin kuin yksikään vellihousu uskaltaa, ja sen tähden hän on joutunut mielivaltaisen valtakunnansyyttäjänlaitoksen hampaisiin. Mielestäni hän on ansainnut koko mm-kriittisen liikkeen tuen. Jotkut nuiviksi tekeytyvät desantit pyrkivät rintamia hajottamaan, mutta ainakin omasta mielestäni rakentavampaa olisi osoittaa tukea jokaiselle aidosti mm-kriittiselle toimijalle persoonien ja toimintatapojen eroista huolimatta.

Maahanmuuttoa ja islamia on saatava kritisoida ankarastikin, ja sananvapauden tähden ja myös hyvän maun rajat ylittäen, koska noihin ilmiöihin liittyy monin kerroin hyvän maun rajojen ylittämistä. Minä pidän islaminuskoa erittäin haitallisena meeminä, ja minun on saatava se ilmaista. Minä pidän elintasopakolaisuutta kehitysmaista erittäin haitallisena ilmiönä, ja minun on saatava se ilmaista. Jos tulokkaat sopeutuisivat yhteiskuntaamme, minulla ei olisi mitään valittamista. Eli rodulla tai ihonvärillä ei ole yhtään mitään väliä. Ja silti jotkut pässinpäät jaksavat jauhaa rasismista.

Minä pidän islaminuskoa erittäin haitallisena meeminä

Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho on tehnyt ja tekee edelleen erittäin merkittävää työtä, mutta kaikki eivät ole jussihallaahoja. Myös markusjanssoneita tarvitaan, mutta nimimerkkien takaa riekkuvia vellihousuja ei tarvita. Henkilön parjaaminen on mielipiteittensä tai poliittisten näkemystensä takia on aina moitittavaa, mutta nimimerkin takaa sellainen on erityisen raukkamaista.

Mielivaltainen valtakunnansyyttäjänvirasto on oikeusjärjestelmäämme halventava ja poliittisesti korruptoitunut laitos, joka tulisi pikimmiten lakkauttaa. Siellä on HALOSEN LÖYHKÄ.

Todiste ja sinetti

Syntyneissä keskusteluissa olen aistinut myös erään mentaalisesti vaikeavammaisen puolisukulaisen hengen. Se on kulttuurimarksistinen punaviherlöyhkä, ja henki todellakin haisee.

On hyvinkin mahdollista, että persuissa olisin pääsyt Hämeessä jatkokaudelle. Nyt kuitenkin sijaani astui minua paljon parempi poliitikko eli Jari Ronkainen, ja persujen paikkaluku pysyi Hämeessä samana. Olinhan tullut politiikkaan tekemään itseni tarpeettomaksi, ja olin myös valmis siirtymään puolueen eduksi syrjään jo kahdeksan kuukautta ennen erottamistani, josta sitten otettiinkin tehokkaasti ihan kaikki mediahyöty irti. Tavallaan siis ensin imin itseeni kaiken persujen päälle heitetyn rasismiloan ja sitten minut syntipukkina uhrattiin tai karkotettiin erämaahan. Ja tietenkin vapaaehtoisesti kuten hengellisessä maailmassa asiaan kuuluu. Asenteestani on todiste ja sinetti. Typerimmät eivät tätä usko, mutta luulotauti onkin valitettavan yleinen vaiva.

Voidaan sanoa, että episodissa vaikutti taustalla jonkinlainen Kristus-syndrooma, mutta koska itse tarkastelen maailmaa metafysiikan perspektiivistä, se ei ole minulle minkäänlainen ongelma vaan pikemminkin ratkaisu.

Rautalangasta: pelasin intuitiivisesti koko ajan persujen laariin. Nyt persut ovat hallituksessa ja puoluetta kohtaan esitetyt rasismisyytökset on tehty tehottomiksi, itse olen osaltani tehtäväni tehnyt ja minun olikin aika siirtyä syrjään. En voi moittia tilannetta:

 • persuilla pyyhkii hyvin
 • nuiva Maria Lohela on eduskunnan puhemiehenä
 • hallituksessa on erinomaisia persuministereitä
 • vihervasemmisto räksyttää koirina pihalla ja
 • itse nautiskelen elämästä vapaaherrana. 🙂

Elkeet ja maneerit

Markus Jansson on kansalaisaktivisti ja ekstremisti, ja minussa on kieltämättä paljon samaa. Myös oma oikeustajuni jyrää tarvittaessa alleen kaikki poliittiset ura-ajatukset ja salonkikelpoisen toiminnan. Hymistelyn välttämiseksi epäkorrektille retoriikalle on aina tilausta, ja joskus tarvitaan myös hulluilta tuntuvia ja metafysiikan rajapinnan läpäiseviä profeetan elkeitä ja maneereita.

On mukavaa, kun on hyvä ja levollinen olo. Filosofiani mukaan kaikella on aikansa ja tarkoituksensa. Takana on uskomaton seikkailu, edessä on suuri tuntematon. Mieli on raikas ja tyyni, tyytyväinen ja kiitollinen. En voi moittia mitään enkä ketään. Riekkuvilla demoneillakin on ollut oma tärkeä tehtävänsä.

Markus Janssonille toivotan sielun lepoa ja voimia taisteluun! Työsi ei ole turhaa, ja siitä aikanaan palkka maksetaan, kuten kaikille oikeamielisille.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “174. Tapaus Markus Jansson

 1. Pidän persuja junttipuolueena, vaikka joukossa onkin hyviä tyyppejä ja sivistyneitä yksilöitä.

  Mielestäni se on kuitenkin kansallismielisenä ja kristillissosiaaliseen arvomaailmaan perustuvana kuitenkin puolueista paras, vaikka sitä johtaakin junttimaisteri, joka on ihmisenä epäluuloinen ja ilkeämielinen surkimus. Hänen pirtaansa sopii ihmisten halveksunta ja myös sen avoin ilmaisu. Ei siis vaikuta siltä, että kristillisyys olisi sydämessä, toisin kuin suurimman hallituspuolueen puheenjohtajan tapauksessa.

  Itse en enää ole enkä tule olemaan minkään puolueen jäsen, koska perinteinen puoluepolitiikka synnyttää eristäytymistä haiseviin poteroihin ja saa aikaan vihaa toisia ihmisiä kohtaan.

 2. Valitettavasti puolueet johtavat tätä maata, niin paljon kuin sitä nyt johtaa jotkut muut kuin Iso Raha. Olen itse laittanut korttini PS:n varaan, mutta jos sekin pettää minun odotukseni, noh. En tiedä, kumman valitsen: hirttosilmukka vai yritys muuttaa johonkin vapaaseen maahan. 50+ -vuotiaana jälkimmäinen ei ole kovin helppo vaihtoehto.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.