James Hirvisaari

176. PAULI VAHTERA: Jaetaan velat ja taakat – Jo riittää

Jätä kommentti

Pauli Vahteran luvalla julkaisen hänen FB-päivityksensä 26.6.2015 – todella timmiä tekstiä!

 

Jaetaan velat ja taakat – Jo riittää

Brysselin herrat ovat seonneet lopullisesti. Ensin pitää jakaa velat kaikkien kesken ja nyt jaetaan afrikkalaiset ja arabit. Kultamunien piti rikastuttaa Suomi, nyt heistä tulikin taakka. Ja pahempaa on tulossa – kaulankatkojat ovat tulleet romulaivojen mukana.

Nyt pitäisi heti estää humanitäärinen maahantulo turvallisista maista kuten Venäjä, Senegal ja Gambia. Omilla rahoillaan ja työllään elävät saavat tulla. Sitten poistetaan valitusoikeus turvapaikkapäätöksistä. Vain turvapaikan saaneet saavat jäädä. Tällöin melkein kaikki somalit, irakilaiset, syyrialaiset ja afgaanit saisivat kotimatkan saman tien. Pikatutkinta kuten Bulgarian romanien kohdalla. Turha niitä on kuukausikaupalla tutkia, kun tulevat tänne vilpillisesti ilman papereita ja puhuvat, mitä puhuvat. Meille narrataan niin iät, sukulaiset, kurpitsavankkuritarinat kuin koulutuskin.

Tiukka linja on ainoa järkevä. Voi olla että tiukkuuden takia joku oikeaan turvapaikkaan oikeutettu jäisi ilman oleskelulupaa, mutta varmasti enemmän jäisi suomalaisia raiskaamatta, pahoinpitelemättä ja ryöstämättä. Maailma ei ole reilu suomalaisiakaan kohtaan, eikä tätä ikinä oikeudenmukaiseksi saa.

Perheenyhdistämiset kielletään kokonaan. Mies, joka jättää vaimonsa ja lapsensa yksin ei ansaitse mitään perhettä tänne. Jos haluaa perheensä, voi aina mennä kotiin takaisin. Valheesta kiinni jääneet seuraavalla laivalla takaisin. Haaveet paperittomien ilmaisesta terveydenhoidosta heitetään roskakoriin.

Sosiaaliturvarahat puolitetaan maahanmuuttajilta. Rahasiirrot Suomesta Irakiin, Syyriaan, Afganistaniin ja Somaliaan kielletään. Maahanmuuttajien elämistä sosiaaliturvalla ja asumistuella pääkaupunkiseudulla rajoitetaan. Nuoret maahanmuuttajamiehet, jotka elävät sosiaaliturvalla, asutetaan soluasuntoihin ja kimppakämppiin, heille ei anneta omia asuntoja. Raiskauksista, ryöstöistä ja väkivaltarikoksista välitön palautus kotimaahansa ilman valitusoikeutta. Ikuinen porttikielto Suomeen väkivaltarikollisille.

Suomen kansalaisuutta voi anoa vasta kun on elättänyt itsensä omalla työllään Suomessa viiden vuoden ajan ja läpäisee kielitestin. Kansalaisuus on ensimmäiset 5 vuotta ehdollinen. Kotouttamisohjelmat kaikenlaisine puuhasteluineen puolitetaan. Suomessa syntyneille ei anneta oikeutta äidinkielen tulkin käyttöön. Työperäinen oleskelulupa annetaan vuodeksi kerrallaan. Viiden vuoden työnteon jälkeen voi anoa pysyvää oleskelulupaa. Näin estetään sosiaaliturvaperusteiset töihintulohuijaukset.

Heti eduskunnan tultua kesälomalta, kansanedustajille ja ministereille pidetään kaksi matematiikan alkeiskurssia. Ensin opetetaan, että miljardissa on 9 nollaa. Opetetaan, että 85 vuotta on yhden ihmisen elinikä. Opetetaan, että 85 vuoden kuluttua on vuosi 2100. Opetetaan, että silloin afrikkalaisia on 4 miljardia. Se tarkoittaa 4 kertaa enemmän kuin tänään afrikkalaisia, mutta maahanmuuttoa Eurooppaan se tarkoittaa hyvässä lykyssä 40-100 kertaa enemmän kuin nyt. Opetetaan kuinka lähellä on Ruotsin muuttuminen muslimienemmistöiseksi maaksi. Se tapahtuu tätä menoa tämän vuosisadan puolivälin jälkeen. Opetetaan, että Suomessa on 5,4 miljoonaa asukasta, Somaliassa 11, Irakissa 34, Syyriassa 18 ja Afganistanissa 34 miljoonaa. Opetetaan, että muslimeja maailmassa on 1,3 miljardia. Opetetaan, että 10.000 maahanmuuttajaa vuodessa tarkoittaa 100 vuodessa miljoonaa maahanmuuttajaa + 2 %:n syntyvyyteen perustuva väestönkasvu 100 vuodessa miljoonaa toisen polven maahanmuuttajaa. (Osa kuolee 100 vuodessa vähentäen määrää. Suomalaisia vuonna 2100 on alle 6 miljoonaa.)

Sen jälkeen toisella alkeiskurssilla opetetaan, että 100 miljardia valtion velkaa, joka kasvaa vuosi vuodelta, tarkoittaa yhden sukupolven (25 vuotta) aikana 200 miljardia euroa velkaa. Opetetaan korkolaskua. Kun korot ovat 4 %, 100 miljardin velasta on maksettava joka vuosi 4 miljardia euroa korkoja. 25 vuodessa korkoina maksettaisiin velan määrä eikä velka lyhenisi lainkaan. Se kaksinkertaistaisi kaiken velaksi hankitun hinnan.

Tätä tuhoa ei saada pysähtymään kuin päättäväisyydellä Suomen etu päällimmäisenä. Lepsuttelu vain pahentaa asioita. ISIS on jo täällä.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.