James Hirvisaari

179. Elämän kalibrointi

3 kommenttia

Osallistumiseni politiikkaan oli ohimenevä pyrähdys. Lähdin tukemaan kansanliikettä, joka haluaa hillitä haittamaahanmuuttoa. Jaksoin etsiä niitä, jotka ovat kanssani samaa mieltä. Heitä löytyi paljon.

Niin tärkeää kuin yhteisten asioiden hoito onkin, politiikka on kuitenkin vain maallisen regimentin piirissä.

Nyt tähyilen korkeammalle. Siirryn toiminnassani hengellisen regimentin piiriin. Filosofiani mukaan kaikella on aikansa ja tarkoituksensa.

Ryhdyn etsimään niitä, jotka haluavat kuunnella ja ottaa vastaan ilosanoman sovituksesta, lähimmäisenrakkaudesta ja ikuisesta elämästä. Toivon heitäkin löytyvän paljon, mutta toiminnan motiiviksi riittää yhdenkin kadonneen lampaan löytyminen ja tukeminen.

Pyhitän siis elämäni internetissä evankeliumin palvelukseen. Riekkuminen ja median härnääminen saa nyt jäädä. Minulla on oikeasti paljon annettavaa kristinuskon kontekstissa. Muiden kristittyjen tavoin minullakin on iankaikkisen elämän sanat. Lisäksi apologiani on erittäin vahva ja älyllisesti kestävä.

Evankeliumi sisältää huikeaa informaatiota, joka muuttaa ihmisen elämän, antaa sille täyteläisen sisällön ja tarkoituksen sekä tarjoaa vahvan toivon kuoleman varalle.

Ilosanoma on kohdennettu kaikille ihmisille maan päällä. Se ei ole pelkkää teoriaa vaan aito elämänyhteys Jumalaan ja Vapahtajaan Jeesukseen Kristukseen.

Toiminnan temppeli löytyy Bittikirkosta, joka ei ole sitoutunut mihinkään kirkkokuntaan vaan on kaikille avoin mietiskelykeskus. Keskustelufoorumina toimii Facebook-ryhmä.

Kutsun evankeliumin hengessä kaikkia ihmisiä mukaan ja toivon, että erityisesti ne arat sielut, joille normaali seurakuntayhteys on liian jännittävä, löytävät virtuaaliyhteydestä tarpeellisen hengellisen ravinnon ja lohdutuksen.

Kun itselläni nyt vapaaherrana on aikaa, harkitsen myös teologian opintojeni jatkamista Helsingin yliopistossa.

Osa nettitutuistani varmasti torjuu valitsemani uuden suunnan, mutta minulla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kuin toimia intuitioni mukaan. Niin olen aina ennenkin tehnyt.

Asiat tärkeysjärjestykseen.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “179. Elämän kalibrointi

  1. Siunaan sinua, ja kiitän osallistumisesta yhteisten asioiden hoitamisesta. Ilosanoman julistaminen on kaikkein arvokkainta, ja teologian opiskelu antaa vahvuutta. Älä unohda myöskään öljyä!

  2. Tilannepäivitys: Teologian opiskeluni Helsingin yliopistossa ovat jatkuneet syksystä 2016 lähtien.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.