James Hirvisaari

183. Tapaus Olli Immonen

1 kommentti

1. ÄLÄ USKO valtamediaa, kun on kyse poliittisesta uutisoinnista. Media on ryhtynyt poliittiseksi toimijaksi ja pyrkii itse vaikuttamaan yhteiskuntaan sen sijaan, että välittäisi sinulle puolueetonta tietoa. Sinua manipuloidaan jatkuvalla syötöllä. Yksi limaisimpia keinoja on guilt trip.

2. DEMAREITTEN oma tunnuslaulu käyttää paljon väkivaltaisempaa retoriikkaa kuin Olli Immosen isänmaallinen innostus: ”Tää on viimeinen taisto, rintamaamme yhtykää!” Katsokaa, kuka eniten Immosta tuomitsee. Kas! Siellähän ovat RKP ja SDP – juuri ne puolueet jotka joutuivat luopumaan omasta valta-asemastaan persujen nousun myötä. Eivät he ole kauhuissaan siitä, mitä Olli sanoi. He ovat RIEMUISSAAN siitä, että saivat taas yhden tekosyyn teeskennellä televisiossa poliittisen kilpailijan murskaamiseksi. Ei heitä Suomi ja sen itsenäisyys edes kiinnosta – vain oma valta-asema.

3. KATSO tarkasti, kuka persuista nousee nyt kivittämään Ollia julkisesti. He ovat joukon limaisimpia kiipijöitä, jotka ovat valmiita tekemään mitä tahansa oman valta-asemansa vahvistamiseksi. Se, joka on valmis pettämään oman joukkuetoverinsa omaa kilpeään kiillottaakseen, on valmis pettämään myös omat äänestäjänsä.

Timo Soini: ”Kyllä minä rasistit harjaan!”

4. OLLI IMMONEN eroaa muista persuista siinä, että hän toimii niin kuin on äänestäjilleen luvannut. Lisäksi hän seisoo uskollisesti persujen koko puolueohjelman takana. Poliitikkoa ei sitä paitsi pidä arvioida vain yhden sektorin perusteella. Ihmisen demonisoiminen on likaista peliä. Immonen on kunniallinen suomalainen eikä minkään sortin rasisti, fasisti, natsi tai edes äärioikeistolainen. Fiksu ja rauhallinen Olli on kansallismielinen toimija ilman minkäänlaista kiihkoa. Joka muuta väittää, on moraaliltaan läpimädäntynyt valehtelija. Media levittää törkeitä valheita.

5. KANSAINVÄLISYYS on välttämätöntä, tärkeää ja myös rikkautta. Sen sijaan monikulttuuri-ideologia tuhoaa pienet kansat ja kulttuurit, eli se köyhdyttää kulttuurien kirjoa. Tärkein syy siirtolaismassojen vyörymiseen Välimeren yli tällä hetkellä ei ole sota, vaan nykyisen, järjettömän maahanmuuttopolitiikan mahdollistama oman elintason nostaminen muiden maiden kansalaisten kustannuksella.

6. KÄÄKKÄ Matti Vanhanen valehteli. Suomen perustuslaki ei edellytä kansanedustajalta eikä keneltäkään muultakaan monikulttuurisuuden edistämistä. Sen sijaan siellä sanotaan näin:

”Kansanedustaja on velvollinen toimessaan noudattamaan oikeutta ja totuutta. Hän on siinä velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset.”

7. PYRI katsomaan kohun taakse. Totuus on yllättävän usein siellä piilotettuna. Muista, että kohut synnytetään täysin tahallisesti toimituksissa. Ainoa oikea tapa reagoida on puolustaa omia joka tilanteessa ja lyödä medialle luuta syvälle kurkkuun.

8. ÄLÄ ANNA hämätä itseäsi! Monikulttuurisuus tarkoittaa rinnakkaiskulttuureja ja käytännössä islamisaatiota ja sitä kautta törkeää ihmisoikeuksien polkemista, naisten alistamista, demokratian halventamista ja länsimaisten vapauksien ja sananvapauden rajoittamista. Raakalaismaisimmillaan se tarkoittaa avionrikkojien kivittämistä, homojen hirttämistä, varkaiden käsien katkaisua, poikien ja tyttöjen ympärileikkauksia ja eläinten rituaaliteurastuksia, luopioiden mestaamista ym äärimmäisen epäinhimillisiä ja barbaarisia ilmiöitä.

9. VIHERVASEMMISTO ja muut antikansallismieliset tahot kannattavat monikulttuurisuutta ja siten myös islamisaatiota. Älä anna johtaa itseäsi harhaan. Monikultturismin sokean ihannoinnin kautta Suomi muuttuu etnohelvetiksi, mutta sinä voit muuttaa suunnan. Älä äänestä kansanpettureita.

10. HYVÄ IHMINEN, älä ole paha ihminen! Vastusta monikultturismia ja tyrmää päättäväisesti Suomen islamisoituminen. Kansamme kohtalo on juuri sinusta kiinni.

Olli Immonen – vilpitön suomalainen poliitikko

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

One thought on “183. Tapaus Olli Immonen

  1. Vaikka juttua ei ole vielä loppuun tapateltu, voidaan jo nyt sanoa että, taas satoi persujen laariin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s