James Hirvisaari

184. Natsipuolue ja demokratia

2 kommenttia

Jos kansallissosialistit saavat Suomessa kannatusta ja pärjäävät vaaleissa, miksi sitä estämään? Onhan meillä useita epäisänmaallisia äärivasemmistolaisia kansanpettureita eduskunnassakin. He vaativat suureen ääneen äärioikeistolaisuuden kitkemistä. Mutta miltäpä kuulostaisi vaatimus kieltää kaikki vasemmistopuolueet?
.
Itse olisin toki mielissäni, jos kansallisen edun nimissä Tuomiojan ja Arhinmäen ja Anderssonin ja muiden kommunistien ja äärivasemmistolaisten toiminta kiellettäisiin.
.
Kannatan silti sitä, että annetaan kansan päättää, keitä on päättämässä. Laillista poliittista toimintaa ei saa estää. Oikeastaan olisi ihan hyväkin, jos meillä olisi myös aito natsipuolue. Siinähän kannatus mitattaisiin. Eikä tarvitsisi persuja vainota. Mutta jos Kansallisen Vastarinnan toiminta on riehumista, se ei ole laillista poliittista toimintaa – mikä pätee tietenkin myös vasemmistoanarkisteihin.
.
Ero on siinä, että kansallismielinen liike ei hyväksy tukijoikseen riehujia, mutta vasemmisto hyväksyy.
.
Nähdäkseni Suomen kommunistipuolueet ovat lumepuolueita, jotta demareissa toimivat vaarallisimmat kommunistit saisivat toimia kaikessa rauhassa. Näen sosialidemokraattisen puolueen olevan pelkkää fuulaa ja valhetta.
.

Kolme demonista aatetta: kommunismi, islam, kansallissosialismi

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “184. Natsipuolue ja demokratia

  1. Nämä saatanan uusnatsit,kommunistit,kansallissosialismi islamit ähläm sählämit täytyy lynkata estää niiden toiminta lailla kokonaan SUOMESTA me ei Suomessa tarvita mitään sotaan väkivaltaan yllytäjiä kiihkolaisia koskaan NE EIVÄT KUULU SUOMEEN mitenkään!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s