James Hirvisaari

185. Twiittauksia

Jätä kommentti

Laulajan täytyy olla demonisissa kahleissa, aivan kauheaa rääkymistä on tämä. Suorastaan saatanallinen ilmapiiri.

Katson, että vihervasemmiston suurin ongelmakohta on VÄÄRÄ HENKI. Se on äärimmäisen vastenmielinen ja haisee pahalle ja kauas.

Poliittisen vihani kohde ei ole maahanmuuttaja eikä kukaan ihminen vaan multikultturalismi ja vihervasemmistolaisuuden etova henki.

Sen sijaa tässä on puhdas ja terve henki!

Myönnän, olen germanofiili. Pidän Saksan kielestä, kulttuurista ja kansan mielenlaadusta. Ja sehän ei siis tarkoita että pitäisin natseista.

Journalismi

Tiedonvälitys on minusta oikeasti HIENO LAJI. On surku, että media raiskaa journalismia joka päivä. Totuudella pyyhitään pyllyä.

Ei liene kenenkään etu, jos kunnialliset kansalaiset alkavat vihata poliisia. Samoin ei liene kenenkään etu, että kansa alkaa vihata mediaa.

Viittaan erääseen kusipäiseen venepoliisiin Päijänteellä 15v sitten. Samoin viittaan toimittajiin eli valehtelijoiden ammattikuntaan.

RELAX. Erään twiittaajan suosittelema. 🙂

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s