James Hirvisaari

186. Lyhyesti rasismista

5 kommenttia

Kaikille mamuille, kukkahattutädeille, viherpiiperöille ja vassareille yms jotka eivät sanan merkitystä tunnista, lyhyt oppimäärä rasismista:

Rasismi tarkoittaa ihmisen syntyperästä johtuvaa syrjintää ja lähtökohtaisesti negatiivista asennetta vierasrotuista kohtaan. Rasismia on esiintynyt ja esiintyy kaikkialla maailmassa ja kaikissa kulttuureissa. Etelä-Afrikassa sitä on harrastettu jopa lain nojalla (apartheid = rotuerottelupolitiikka, laillistettu rotusyrjintä).

Rasismia ei ole

 • kritisoida uskontoa tai kulttuuria ja niiden ilmiöitä
 • vastustaa maahantulijoiden elättämistä yhteisistä varoista
 • vastustaa sopeutumatonta, rikollista ja ylipäätään liiallista haittamaahanmuuttoa
 • vaatia maan lakien ja säännösten kunnioittamista ja noudattamista
 • vaatia maahanmuuttajia luopumaan perinteistään, jos ne ovat suomalaisten lakien vastaisia
 • vaatia rikokseen syyllistyneiden ulkomaalaistaustaisten karkottamista
 • vaatia kunnioittamaan kaikkia ihmisiä tasa-arvoisina riippumatta mistään perinteistä tai uskonnoista
 • vaatia muukalaisia elämään maassa maan tavalla

Kaikkien kantasuomalaisten odotetaan elävän yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Maahanmuuttajilla ei saa olla mitään erityisoikeuksia. Suomalaisia he eivät ole, suomalaisiksi he eivät muutu.

Suomeen muuttaminen on etuoikeus, se ei ole ihmisoikeus.

(Somesta noukittua)

 

Meillä on unelma – meillä on järki.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

5 thoughts on “186. Lyhyesti rasismista

 1. Perustuslakimme (PL 2:6) mukaan ihmisiä voidaan asettaa eri asemaan (sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn takia), kunhan asialle on hyväksyttävä peruste. Järkevä maahanmuuttopolitiikka on toki sellainen peruste. Ei meidän ole pakko ottaa tänne ketä tahansa. Tosiasiallisesti siinä ei ole kyse minkäänlaisesta syrjinnästä, rasismista puhumattakaan.

 2. Mistä joka tuutista tulvivassa monikulttuuri-propagandassa ja maahanmuuton päästämisessä hallitsemattomaksi PERIMMÄLTÄÄN on kysymys? Tähän on mielestäni vastattu varsin hyvin seuraavassa Magneettimediassa julkaistussa artikkelissa: ”Suomen tuhoamisohjelma”, http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

 3. ”Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia

  Vastakkainasettelun aika ei ole ohi – se on vasta tuloillaan. Rutikuivan uutiskesän Immos- ja natsikohut ovat saaneet viime päivinä kaivattua perspektiiviä, kun koko Suomi on herännyt uusien vastaanottokeskusten ja hallitsemattoman maahantulon painajaiseen.

  Eri puolilla Suomea kansalaiset ovat alkaneet kampanjoida pakotettua monikulttuurisuutta vastaan paitsi sosiaalisessa mediassa myös kaduilla, vastaanottokeskusten tiedotustilaisuuksissa ja työpaikoilla. Siirtolaisryöppy on ajanut tänä kesänä suomalaiset poliittiselle epämukavuusalueelle, jossa rasismin tabu voi jopa menettää julkista keskustelua sensuroivan voimansa. Siirtolaisuhka on niin kouriintuntuva, ettei suomalaisia enää kiinnosta, kutsutaanko heitä ”rasisteiksi” vai ei.

  Entistä ankarammasta kansalaiskritiikistä huolestuneet toimittajat Helsingin Sanomista Yleisradioon ovat joutuneet hiomaan julkisuudenhallintastrategiaansa kuin henkensä edestä. Heidän perässään laahaavat Suomen Punainen Risti ja muu maahanmuuttoteollisuus, jonka sinisilmäisiä argumentteja on ammuttu alas viime päivinä muun muassa lehtien yleisönosastoilla.

  Valtamedia ei aio siltikään heittää kirvestä kaivoon, ja tällä viikolla monikulttuurisuuspropaganda on saavuttanut aivan uuden lakipisteen. On siis aika mediakriittiselle katsaukselle: Kuinka suomalaisille valehdellaan maahanmuutosta?…”
  Koko artikkeli: http://magneettimedia.com/maahanmuutto-raastaa-suomen-kahtia/#comment-27796

 4. ”Tanska: Pakolaisjärjestelmää uhkaa romahdus
  Tanskan Pakolaisavun pääsihteeri Andreas Kamm uskoo, että nykyinen pakolaiskriisi on pysyvä ja johtaa koko järjestelmän romahtamiseen…”, http://mvlehti.net/2015/08/27/tanska-pakolaisjarjestelmaa-uhkaa-romahdus/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s