James Hirvisaari

195. Suomi seis!

4 kommenttia

Vastustan kaikkia lakkoja, koska sellaiset ovat vasemmistolaisten AY-jyrien masinoimia. Mutta sallimalla monikymmentuhantisen elintasopakolaisvyöryn maan johto on nyt vakavasti tuhoamassa Suomea ja pettämässä kansaa.

EHDOTAN, ETTÄ SUOMI PYSÄYTETÄÄN KOKONAAN 1.10.2015 ALKAEN, KUNNES HALLITUS PANEE HAITTAMAAHANMUUTOLLE TÄYDEN STOPIN.

https://www.facebook.com/events/1633940123548352/

 

Pinna katkesi. Suomi seis!

 

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “195. Suomi seis!

 1. ”Suomi on menetetty vasta sitten, kun me pidämme Suomea menetettynä
  Monet ovat jo sitä mieltä, että me olemme siirtyneet siitä ajasta, jolloin uhkatekijöistä varoittamalla voidaan saavuttaa jotain, siihen aikaan, jolloin varoituksista välittämättä jättäminen tulee opettamaan suomalaisia siperialaisella tavalla. Näin on.

  Haittamaahanmuuton hyökyaalto iskee nyt ja lähitulevaisuudessa Suomeen ankarasti. Koska Suomen laillinen valtio on käytännössä lakkautettu ja korvattu maanpetoksellisella ja äärimmäisen länsisuomettuneella kätyrieliitillä, on selvää, että isänmaata puolustetaan nyt tästä rikollisjoukkiosta huolimatta, ei sen avulla.

  Jos jollekulle on vielä epäselvää, kuka tässä maassa nykyään käskee, palautettakoon mieleen seuraava:…”

  Koko artikkeli: http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/09/suomi-on-menetetty-vasta-sitten-kun-me-pidamme-suomea-menetettyna

 2. ”Liberty GB: Alexander Stubb pettää Suomen

  Cameronille, Stubbille ja muut muille MAMUJENHALAAJAPETTUREILLE pitää kertoa suorin sanoin, että meidän maamme, kulttuurimme ja kansallisomaisuutemme ei kuulu heille vaan meille, Euroopan kansoille.
  Britannialle pitäisi myöntää mitali rajojen avaamisesta, sanoi taannoin aikaisempi Suomen pääministeri Alexander Stubb.
  “Olen hyvin huolissani Yhdistyneessä kuningaskunnassa käytävästä maahanmuuttoa koskevasta keskustelusta”, sanoi Stubb ja lisäsi: “En ymmärrä sitä. Se on riistäytynyt käsistä.”

  “Hän on oikeassa – hän ei ymmärrä sitä. Koska se ei ole maahanmuuttokeskustelu, joka on riistäytynyt käsistä, vaan maahanmuutto, joka ei ole enää hallinnassa. Hänen pitäisi tietää paremmin, koska hän on naimisissa britin kanssa”, kirjoittaa George Whale Liberty GB -julkaisussa.

  Stubbin tahallinen tietämättömyys ei olisi ongelma, ellei hän olisi yhden Suomen suurimman puolueen, kokoomuksen, puheenjohtaja, mikä tekee Stubbista valtaa omaavan poliitikon, joka on toistuvasti ilmoittanut haluavansa lisätä maahanmuuttoa…

  Maahanmuuttajien raiskausjengit

  Maahantuotujen pakistanimuslimien joukkoraiskaamaksi joutuneiden alaikäisten englantilaistyttöjen määrä voi olla satojatuhansia. Laskelma perustuu tuhansiin jo tunnistettuihin tapauksiin keskisuurissa kaupungeissa Pohjois-Englannissa. Vain murto-osa näistä raaoista teoista koskaan tutkitaan tietäen poliisin patologisen islamin pelon.
  Kotimaiset terroristit

  Yli 1500 nuorta muslimia on matkustanut Yhdistyneestä kuningaskunnasta Syyriaan ja Irakiin tukemaan Islamilaista Valtiota. Monet ovat nyt palanneet johtavien jihadistien kouluttamina aseisiin ja pommitekniikoihin, ja he etsivät mahdollisuuksia soveltaa kehittyneitä terroritaitojaan Britanniassa.

  Englantilaiset kitketään pois

  Englantilaiset ovat nyt vähemmistö Leicesterissä, Lutonissa, Slough’ssa ja Lontoossa. Aivan oikein, olemme etninen vähemmistö omassa pääkaupungissamme. Tulemme pian vähemmistöksi myös Birminghamissa.
  Hallitsematon maahanmuutto ja sitä seuraava valkoisten brittien poismuutto kaupunkialueilta (600 000 on jättänyt Lontoon viime vuosikymmenenä) on hävittänyt englantilaiset yhteisöt ja kulttuurit laajoilta alueilta vanhimmista kaupungeistamme.
  Britannian nykyisyys voi olla Suomen tulevaisuus

  Nämä ovat vain joitakin vakavia – ja todennäköisesti peruuttamattomia – Britanniaa vaivaavia ongelmia. Ne ovat seurausta massamaahanmuutosta, jota PETOLLISET POLIITIKOT edistävät. Kuva on synkkä, mutta tarkka, ja toivon, että se toimii varoituksena suomalaisille.

  Jos tällaiset alexander stubbit saavat tahtonsa läpi, ennen pitkää alkuperäiskansa eli suomalaiset ovat etninen vähemmistö Helsingissä, Turussa, Tampereella ja muissa kaupungeissa. He löytävät itsensä molottavien ulkomalaisten ympäröiminä, kuten me nyt olemme monissa Lontoon ja Birminghamin osissa. Maahanmuuttajavetoiset raiskausepidemiat, joiden kaltaisia jo on Britanniassa, Ruotsissa ja Norjassa, leviävät myös Suomeen. Suomalaisten joukossa asuu terroristeja – mutta sitä ei ymmärretä, ennen kuin pommit alkavat räjähdellä.

  Näitä kauhuja poliittiset eliitit haluavat aiheuttaa Euroopan alkuperäiskansoille “monimuotoisuuden”, monikultturismin ja vapaiden markkinoiden nimissä. Ihmiset ovat ilmoittaneet yhä uudelleen, etteivät he eivät halua lisää maahanmuuttoa, mutta ylimieliset, maailmalla matkustelevat poliitikot luulevat tietävänsä, mikä on meille parhaaksi. Jo nyt David Cameron, Alexander Stubb ja muut Euroopan johtajat kutsuvat Turkkia liittymään EU:hun, mikä mahdollistaisi 77 miljoonan Turkin muslimin vapaan liikkuvuuden Eurooppaan…

  Vastoin kaikkia odotuksia Talvisodan aikana 1939-40 pienet suomalaisjoukot ajoivat takaisin mahtavan puna-armeijan, ja monet rohkeat miehet antoivat henkensä tuossa katkerassa taistelussa turvatakseen vapauden, demokratian ja hyvinvoinnin tuleville suomalaisille sukupolville…
  Ja mitä he tekisivät poliitikoille, jotka luovuttavat heidän arvokkaan perintönsä näille ulkomaalaisille?
  Euroopan hallitusten tarkoitus on puolustaa ja edistää eurooppalaisten etuja ennen ei-eurooppalaisten etuja, eikä toisinpäin. Cameronille, Stubbille ja muille maahanmuuttajia halaileville PETTUREILLE on kerrottava selkeästi, että meidän maamme, kulttuurimme ja kansallisomaisuutemme eivät kuulu heille, vaan meille, Euroopan kansoille, joiden esi-isät perustivat nämä maat ja puolustivat niitä mittaamattomilla uhrauksilla, ja joiden lapset ja lapsenlapset jonain päivänä oikeutetusti perivät ne.”

  George Whale, artikkelin kirjoittaja, on jäsen Liberty GB:n hallintoneuvostossa.”
  Koko artikkeli: uberuutiset.fi/2015/08/17/liberty-gb-alexander-stubb-pettaa-suomen/

 3. Tällaista tekstiä on Suomessa valtaa pitäviltä maanpettureilta turha odottaa:

  ”Unkarin pääministeriltä jämäkkä kannanotto, vapaa suomennos

  Unkarin pääministeri Viktor Orban ennusti ”Euroopalle kuoleman” jos Eurooppa päästää kaikki turvapaikanhakijat. Hän katsoi, että Euroopan kulttuuri-identiteetin säilyttämisen ehtona on estää ”muslimien pääsy Eurooppaan”, kirjoittaa Arre Kougappi.
  Hänen mukaansa monet turvapaikanhakijat tulevat Eurooppaan ei turvallisuuden perään, vaan juoksevat “paremman elämän” perässä, joka on parempi kun pakolaisleireillä. Kun turvapaikanhakijat saivat tietä, että Saksa lupasi ottaa heitä vastaan, tämä johti kaaokseen.
  Eurooppalaiset poliitikot elävät unelmien maailmassa. He eivät ymmärrä minkä vaaran tuovat uudet tulokkaat. Heillä ei ole aavistustakaan ongelmien laajuudesta – kyse on kymmenistä miljoonista ihmisistä. Ihmisvirta on loputon – Pakistanista, Bangladeshista, Malista, Etiopiasta. Jos me päästetään heidät, Eurooppa kuolee ja tuhoutuu.

  Jos emme lopeta turvapaikanhakijoiden virtaa, kristityt Euroopassa voi jäädä vähemmistöön, ja Euroopan Unioni menettää identiteettinsä, hän varoitti. Maahanmuuton seurauksena lähitulevaisuudesta muslimeista tulee olemaan enemmistönä Euroopassa. Jos Eurooppa sallii kahden uskonnon kilpailun, kristityt häviävät – sanoi Unkarin pääministeri.

  Pääministeri Orban sanoi, että hänen maa jatkossa alkaa karkottamaan laittomia turvapaikanhakijoita, raportoi DW.

  “Heidän täytyy palata sinne, mistä he tulivat. Nämä ihmiset eivät tule kriisipesäkkeistä vaan leireiltä jotka sijaitsevat Syyrian rajavaltioissa” Siellä he olivat turvassa- sanoin Orban…

  P.S Eipä ole ihme, että roskamedia on demonisoinut Unkarin pääministeriä aiempina vuosina, vaikka kaiken kanssa ei tarvitse olla samaa mieltä. Mutta myös aikaisemmin olen huomannut, että valtamedia on sortunut suoraan valehteluun hänen osalta, koska tämä päättäjä ei halunnut sairasta monikulttuuria mitä suomalaisetkin vihertävät toimittelijat ihannoi viimeiset vuosikaudet.

  Lähde; Arre Kougappi”
  http://mvlehti.net/2015/09/12/unkarin-paaministerilta-jamakka-kannanotto-vapaa-suomennos/

 4. ”Mielenosoitus monikulttuurista painajaista vastaan ~ tiedote

  Päivitän tätä tiedotetta ajoittain – Viimeinen päivitys 12.09. klo 12:43.

  Eli mielenosoitus tottakai järjestetään. Aika ja paikka pitää => Mielenosoitus monikulttuurista painajaista ja poliittista väkivaltaa vastaan

  Punaterrori Facebookissa kuitenkin on nyt vaikeuttanut toimintaa. Olen itse kolme päivää ulkona facebookista, mutta voihan tuo ongelma jatkua pidempäänkin, koska koko epäisänmaallinen rintama tekee nyt kaikkensa saadakseen minut sieltä tulos…”
  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/09/mielenosoitus-monikulttuurista-painajaista-vastaan-tiedote

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s