James Hirvisaari

197. ISIS rantautuu, Eurooppa antautuu

7 kommenttia

No sehän oli siinä.

Ei mulla muuta.

 

isis rantautuu

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

7 thoughts on “197. ISIS rantautuu, Eurooppa antautuu

 1. ”ISIS threatens to send 500,000 migrants to Europe as a ’psychological weapon’ in chilling echo of Gaddafi’s prophecy that the Mediterranean ’will become a sea of chaos'”[if Libya was destabilisised],
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2958517/The-Mediterranean-sea-chaos-Gaddafi-s-chilling-prophecy-interview-ISIS-threatens-send-500-000-migrants-Europe-psychological-weapon-bombed.html

  eli ”ISIS uhkaa lähettää 500.000 maahanmuuttajaa Eurooppaan ’psykologisena aseena’ kylmiä väreitä nostattavana kaikuna Gaddafi’n profetiasta että Välimeri ’tulee olemaan kaaoksen meri'”[jos Libya destabilisoidaan].

  Sveitsiläinen Aargauer Zeitung kirjoittaa:
  ”Gaddafi-Cousin: «Europa wird bald ein 9/11 erleben»
  Der ehemalige Sicherheitschef Libyens schätzt, dass mindestens 500’000 seiner Landsleute als Flüchtlinge versuchten, Europa zu erreichen, wie die Online-Ausgabe der «Daily Mail» schreibt. «Darunter gibt es viele Terroristen, zwischen 10 und 50 pro 1000», schätzt er. Diese würden in ganz Europa verstreut leben. «Innerhalb ein oder zweier Jahre wird es einen weiteren 11. September geben», sagte der 42-Jährige.
  Gaddafi vermutet zudem, der IS könnte im Besitz von 6000 Fass Uran sein, welche zuvor unter der Kontrolle der staatlichen Streitkräfte waren…”, http://www.aargauerzeitung.ch/ausland/artikel-128902444

  eli ”Gaddafin serkku: ””Euroopalla on pian koettavaanaan 9/11”
  Entinen Libyan turvallisuuspäällikkö arvioi, että vähintään 500.000 hänen maanmiestään yrittäisi päästä Eurooppaan kuten Daily Mail kirjoittaa. ”Näiden joukossa on paljon terroristeja 10 – 50 per 1000”, hän arvioi. Nämä tulisivat sirotelluiksi ympäri Eurooppaa [siis myös Suomeen]. ”Vuoden tai kahden sisällä tulee tapahtumaan uusi ’11.syyskuuta'”, sanoi 42-vuotias.
  Gaddafi otaksuu lisäksi, että IS:llä voi olla hallussaan 6000 barrelia uraania, joka aikaisemmin on ollut valtion asevoimien hallussa…”

  Suomeenhan päästetään tällä hetkellä kaikki maahantunkeutujat ilman mitään tarkastuksia – siis myös kaikki ISIS-soturit, sekä nykyiset että sellaisiksi koulutettavat. Sensuroimattoman median sivustoilla internetissä on useaan kertaan ihmetelty, miksi Suomeen tulijoista ylivoimainen enemmistö on nuoria miehiä, monilla ipadit kädessään!

  Täytyy olla kuuro-sokea idiootti ollakseen tunnistamatta maanpetturiksi sitä vihollisen kätyrinä toimivaa tyyppiä, jolla OLISI valta lopettaa vapaa, ennenkaikkea ISIS-terroristien ja ns. elintasopakolaisten maahantunkeutuminen – mutta hän ei osoita elettäkään tähän suuntaan.

 2. ”TURVAPAIKKA HÖLMÖLÄSTÄ
  14.9.2015
  Pelkästään eilisen sunnuntain aikana Suomen rajan ylitti Torniossa yli 500 turvapaikanhakuaikeissa olevaa ihmistä. Määrät ovat kasvaneet päivä päivältä ja kasvavat yhä. Tänä vuonna Suomeen arvioidaan tulevan turvapaikanhakijoita 25 000 – 30 000, ensi vuonna ehkä jopa 50 000. Ennusteita on jouduttu nostamaan jatkuvasti, ja nämäkin arviot saattavat osoittautua alimitoitetuiksi. Kun suhteuttaa luvut siihen, että viime vuonna Suomesta haki turvapaikkaa 3 651 ihmistä, saa käsityksen siitä, kuinka hallitsemattomasta ja kaoottisesta ilmiöstä on kyse.

  Tällaista hyökyaaltoa ei Suomi mitenkään voi kestää. Järjestelmämme oli äärirajoillaan jo aiempana ennätysvuonna 2009, kun turvapaikanhakijoita saapui maahan 5 988. Silloin vastaanottokapasiteetti ja kyky käsitellä turvapaikkahakemukset asianmukaisesti olivat jatkuvasti koetuksella. Nykyisen turvapaikanhakijatulvan välittömät kustannukset nousevat helposti satoihin miljooniin, mutta kaikki kustannukset huomioiden tämä kansainvaellus maksaa Suomelle helposti moninkertaisesti enemmänkin, jollei siihen puututa järein keinoin…
  …on huomattava, että käsissämme oleva kaikkien aikojen massiivisin kansainvaellus ei ole mikään spontaanisti syntynyt ilmiö, vaan IHMISSALAKULJETTAJIEN MILJARDILUOKAN BISNES. Matkanjärjestäjät ovat hyvin perillä eurooppalaisista normeista ja eri EU-maiden sisäisistä käytännöistä. He myyvät asiakkailleen eräänlaisia turvapaikkapakettimatkoja, joihin sisältyy myös konsultaatiota siitä, mitä missäkin pitää sanoa ja minne asti matkaa kannattaa jatkaa…

  Somalien ja irakilaisten osalta Suomi on Pohjoismaiden heikko lenkki, ja asiantuntevat ihmissalakuljettajat tietävät tämän.
  Ensinnäkin Suomi antaa näille kansallisuuksille myönteisen turvapaikkapäätöksen muita Pohjoismaita löperömmin. Viime vuonna myönteisen turvapaikkapäätöksen sai somaleista Tanskassa 51 %, Norjassa 59 % ja Ruotsissa 69 %, mutta Suomessa jopa 90 % hakijoista. Irakilaisten kohdalla vastaavat luvut olivat Tanska 13 %, Norja 31 %, Ruotsi 50 % ja Suomi peräti 76 %. Toisekseen Suomessa on myös kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneilla irakilaisilla ja somaleilla pienin todennäköisyys joutua palautetuiksi omiin maihinsa, kun muista Pohjoismaista poiketen asianmukaiset palautussopimukset Suomelta puuttuvat. Siksi ammattitaitoiset ja läksynsä lukeneet ihmissalakuljettajat myyvät turvapaikkapakettimatkansa somaleille ja irakilaisille juuri Suomeen…”
  Koko artikkeli: http://www.willerydman.fi/turvapaikka-holmolasta/

  Artikkelin kirjoittaja ilmeisestikään ei ole tietoinen Kalergi-suunnitelmasta (http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm ). Hänen mainitsemansa ”salkuljettajien miljardiluokan bisnes” kylläkin huomattavassa määrässä auttaa Kalergi-suunnitelmaa toteuttavia maanpettureita.

 3. ”Rajavalvonta Ruotsin rajalle välittömästi
  Pauli Vahtera on saanut useilta henkilöiltä pyynnön julkistaa tekstipohja, jonka avulla jokainen nykyisestä maahanmuuttoinvaasiosta huolestunut voi lähettää omalle kansanedustajalleen tai laajemminkin kirjeen, jossa vaaditaan Ruotsin rajalla rajavalvonnan aloittamista.

  Kirjoituksen liitteenä on tekstipohja word-tiedostona sekä erillinen kommentti, jossa on kaikkien kansanedustajien sähköpostiosoitteet.

  Kirjeen taustalla olevat henkilöt toivovat laajaa osallistumista asiassa. Tätä FB-tekstiä saa jakaa vapaasti kaikille. Halutessaan kansalaiset voivat muokata tekstiä vapaasti. Tekstin voi tulostaa paperille ja lähettää paperikirjeenä eduskuntaan omalle kansanedustajalleen. Eduskunnan postiosoite on NIMI, 00102 EDUSKUNTA

  Viesti-/kirjepohja löytyy oheisen linkin takaa
  http://paulivahtera.fi/?page_id=610 Rajavalvonta Ruotsin rajalle välittömästi. Samalla sivulla on kansanedustajien sähköpostiosoitteet…”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/09/14/rajavalvonta-ruotsin-rajalle-valittomasti/

 4. Pakolaisvideoita, joita läntiset (valta)mediat kieltäytyvät näyttämastä: http://blueshift.nu/flyktingbilderna-media-vagrar-visa/

 5. Brittitoimittaja osti Turkista “syyrialaispassin”, joita kaupitellaan ISIS-taistelijoiden lisäksi Eurooppaan pyrkiville turvapaikanhakijoille.
  Eurooppaan pyrkiville turvapaikanhakijoille ja ISIS-taistelijoille kaupitellaan syyrialaisia passeja ja henkilötietoja, joiden hinnat vaihtelevat 750 eurosta 1 500 euroon. Tyhjät passit, henkilökortit ja ajokortit ovat enimmäkseen aitoja ja ne on varastettu Syyrian valtionvirastoista. Väärentäjät lisäävät passeihin ja kortteihin ostajan kuvan ja henkilötiedot, jotka varastetaan yleensä kuolleelta henkilöltä.

  ”Kaikki haluavat
  olla syyrialaisia”

  Brittisivusto MailOnlinen toimittaja sai ”uuden henkilöllisyyden” syyrialaismieheltä, joka kuoli Aleppossa viime vuonna. Passin väärentäjä kertoi, että passit ovat erityisen suosittuja ISIS-taistelijoiden keskuudessa, jotka haluavat soluttautua Eurooppaan turvapaikanhakijoiden joukossa.
  – Saamme tyhjiä passeja taistelijoilta, joille väärennämme uudet henkilöllisyydet. Eurooppaan päästyään taistelijat ryhmittyvät ja elävät vapaina uuden henkilöllisyytensä turvin. He odottelevat rauhassa oikeaa aikaa palata takaisin ISIS-sotureiksi, turkkilaiset väärentäjät kertovat…

  Koko artikkeli: https://www.suomenuutiset.fi/isis-taistelijat-ostavat-syyrialaispasseja-%EF%BB%BF/

 6. Monikulttuuri-mätäpaise kasvaa kasvamistaan:

  ”Uussuomalaiset asuntomarkkinat
  Suomeen on syntynyt sosiaaliturvalla maksettujen asuntojen pimeät vuokramarkkinat, kirjoitti Pauli Vahtera taannoin.
  Uussuomalaiset ansaitsevat näillä markkinoilla hyvät pimeät tulot, jotka saadaan sosiaaliturvan päälle. Uussuomalainen voi asua kotimaassaan pitkiä aikoja, vuokrata Suomen asuntonsa ja elää pimeillä tuloilla hulppeaa elämää.
  Suomessa saatu 100 euroa voi vastata kotimaassa tuhatta euroa. Kyse on rahan arvosta, siitä samasta, jolla suomalainen voi lomillaan elää reteesti köyhissä maissa.

  Hulppeaa elämää voi viettää myös Suomessa. Maahanmuuttajan kokonaistulot voivat ylittää reippaasti hyväpalkkaisen työssä käyvän suomalaisen nettopalkan.voivat ylittää reippaasti hyväpalkkaisen työssä käyvän suomalaisen nettopalkan.

  Jos ammatinvalinnassa pitäisi nuoren valita hyvätuloinen ammatti, niin kärkijoukossa olisi maahanmuuttajan ammatti.

  Kaikki tämä on mahdollista, koska maahanmuuton ihanuudesta ei saa sanoa poikkipuolista sanaa. On irvokasta, että jotkut maahanmuuttajat tulevat Suomeen turvaan, ja kiitokseksi kusettavat yhteiskuntaamme mennen tullen.

  Viranomaiset katsovat petokset läpi sormien, koska pelkäävät rasismin leimaa. Kun mistään ei ole seurauksia, vaikka jäisi kiinni, ovat maahanmuuttajat tulossa röyhkeiksi. He valittavat rasismista ja huonosta kohtelusta, vaikka heitä paapotaan ja passataan enemmän kuin olisi kohtuullista. Auttaminen tekee avuttomaksi ja röyhkeäksi.

  Tämä verorahojen varastaminen olisi helppo saada kuriin tarkastamalla säännöllisesti kuka näissä asunnoissa todellisuudessa asuu. Mutta se olisi vastoin ihmisoikeuksia. On ihmisoikeus varastaa yhteisistä verorahoista, joten meidän pitää elää tämänkin asian kanssa. Ja olla hiljaa…”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/09/17/uussuomalaiset-asuntomarkkinat/

  Mutta kerropas kukkahattutädeille ja suvakeille yleensä tästä ja siitä, että maahanmuutto on ihmissalakuljettajillekin miljardiluokan liiketoimintaa…
  Rikollisiset vallanpitäjämmehän sen sijaan kyllä hyvin tietävät karut tosiasiat maahantunkeutuja-invaasiosta, mutta heillä on omat pimeät, alhaiset motiivinsa olla tekemättä mitään KOURIINTUNTUVAA maamme tuhoamiskehityksen lopettamiseksi.

 7. ”Ukrainalainen toimittaja Aida Bolivar: arabipakolaiset halusi raiskata minut.

  Ukrainalaisen toimittajan kertomus, joka perustuu omaan kokemukseen turvapaikanhakijoista Budapestissä. Tästä hän kertoi tv-haastattelussa omille toimittajakollegoille. Kyseinen ohjelma on viikon tärkeämpiä uutisohjelmia Ukrainassa, missä käsitellään viikon uutisaiheita. Ohjelmalla on miljoonia katsojia. Vapaa suomennos sensuroimatta.

  ”Aidaa Bolivar puhui omista kokemuksistaan arabipakolaisista.

  Toimittaja Aida Bolivar matkusti Budapestista Wieniin, samassa junassa arabitaustaisten pakolaisten kanssa.
  Hänen mukaansa pakolaiset talloo ruuan päälle, vaativat rahaa ja huutaa törkeyksiä eurooppalaisille ohikulkijoille.
  Bolivar totesi myös, että arabimiehet käy biologisilla tarpeilla suoraan kaduilla ja pahoinpitelee pakolaisnaisia.
  Pakolaiset halusi jopa raiskata hänet, hän kertoi toimittajille ”viikon yksityiskohdat” ohjelmassa.

  Miten Unkarissa arabipakolaiset käyttäytyy?…”

  Ukrainalaisen toimittaja Aida Bolivar kertomus kokonaisuudessaan:

  Minkähänlaisessa Suomessa sitten elämme, kun artikkelissa kuvatunlaisia ”pakolaisia” on vallanpitäjiemme ja kukkahattutätien houkuttelemina sadoin tuhansin maassamme?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.