James Hirvisaari

200. Faktoja sotalapsista

7 kommenttia

Ruotsin ulkoministeri muistuttaa Suomea sotalapsista. (IL 4.9.2015)

Ministeri vaatii tohkeissaan meitä olemaan muka kiitollisuudenvelassa siitä, että Ruotsiin vietiin sotaa pakoon suomalaislapsia. Seuraavassa muutamia faktoja siitä, miksi sotalasten siirtäminen Ruotsiin on jo useaan kertaan todettu karmeaksi virheeksi, josta Ruotsin ei olisi vähääkään syytä ylpeillä. Ihan ensimmäiseksi terveiset Ruotsiin:

Korvauksia sadoille sotalapsille (IL 24.11.2011)

Helvetti pääsi irti öisin” (IL 24.11.2011)

On syytä kerrata sekin, että suomalaiset eivät suinkaan pyytäneet tällaista apua Ruotsilta, vaan aloite lasten lähettämisestä tuli Ruotsin silloisilta kukkahatuilta. Suomi olisi halunnut elintarvikeapua Suomeen, koska sillä olisi autettu paljon isompaa määrää lapsia, ja lapset olisivat saaneet olla omien äitiensä luona. Ruotsi kieltäytyi. Suomen lapset joutuivat poliittisen pelin arvottomiksi nappuloiksi:

Sotalapset palvelivat poliittisia tavoitteita (Ydinlehti 13.4.2015)

Nykyisin ollaan jo yhtä mieltä siitä, että ratkaisu oli huono – ja Suomen päättäjienkin tulisi muistaa, että alkuperäinen suomalainen toive SAADA APU SINNE, MISSÄ ONGELMA ON, on paljon parempi ja humaanimpi vaihtoehto kuin väestönsiirrot. Aiheesta on useita tutkimuksia.

Suomen Akatemian rahoittama tutkimus (Helsingin yliopisto): Sotalapset kärsivät enemmän sodan jälkiseurauksista kuin Suomeen jääneet.

Sotalapset pohtivat lopun elämäänsä: Kelpaanko minä? (HS 2.10.2014)

”Sotalapsilla on aikuisiässä suurentunut riski sairastua mielenterveyden häiriöihin, jotka vaativat toisinaan sairaalahoitoa ja johtavat joskus jopa kuolemaan. Sotalapsilla on aikuisena myös keskimääräistä suurempi riski ajautua ongelmalliseen päihteiden käyttöön tai sairastua persoonallisuuden häiriöihin, masennukseen tai psykoosiin. Helsingin yliopiston käyttäytymistieteiden laitoksen tutkimus kattoi 13 345 vuosina 1934–1944 Naistenklinikassa ja Kätilöopiston sairaalassa syntynyttä henkilöä, jotka olivat olleet sotalapsina Ruotsissa tai Tanskassa.”

Pertti Kavén väitöskirja 2010: Sotalapsien lähettäminen Ruotsiin oli paha virhe.

Iso virhe Suomelta – arvostelijat vaiennettiin (IS 15.12.2010) => Hyvä tiivistelmä.

Sotalasten omia ajatuksia: http://www.sotalapset.fi/78

Vaikka osa Ruotsiin viedyistä lapsista sai arpaonnessa vähän paremmat kortit, koki operaation omalla kohdallaan onnistuneeksi ja sai esimerkiksi kielitaitoa, josta oli etua koko loppuelämän, niin KOKONAISUUTENA RATKAISU KUITENKIN OLI EPÄONNISTUNUT. Näiden hyvin menestyneiden lasten tarinoista jouduttiin maksamaan järjettömän korkea hinta, joka on häpeätahra sekä Suomen että Ruotsin historiassa.

Lopettakaa siis se idioottimainen lässyttäminen siitä, että Suomen pitää auttaa, koska sotalapset, ja OPPIKAA JOTAKIN MENNEISYYDEN VIRHEISTÄ! Väestönsiirto ei ratkaise ongelmia, vaan lisää niitä. Ihmisiä ei pidä tuoda avun luokse, vaan apu on ihan oikeasti vietävä sinne, missä hätä on.

 

AKUUTTI PAKOLAISONGELMA

Vaikka Suomeen juuri nyt pyrkivien turvapaikan hakijoiden joukosta osa on sellaisia, joilla on todellinen hätä, ja osa on sellaisiakin, joiden tarinasta Suomessa voisi tulla jopa onnellinen, on tästä väestönsiirrosta syntyvä kokonaishinta aivan liian suuri. Ei vain Suomen, vaan koko Euroopan maksettavaksi.

Tärkeintä on nyt tehdä kaikki tulovirran tukahduttamiseksi, huijareitten karsimiseksi pois hätää kärsivien joukosta, passitarkastusten palauttaminen kaikille valtion rajoille. Käytännössähän Suomeen ei kansainvälisten säädösten perusteella pysty tulemaan YHTÄÄN sellaista oma-aloitteista turvapaikanhakijaa, jolla olisi juridinen oikeus Suomesta turvapaikkaa hakea, koska Suomen ja kriisialueiden välissä on niin monta turvallista maata, joissa turvapaikkaa voi hakea.

Kansainväliset sopimukset ja niiden puitteissa tapahtuva pakolaisten vastaanotto on aivan eri asia kuin se massamaahanmuuton aikaansaama kulttuurien ja kansakuntien teurastus, mikä nyt on käynnissä uuden ajan kultakuumeena, täydellisesti epäonnistuneen globalisaatiopolitiikan seurauksena. Vastuussa tästä kaaoksesta ovat ne poliittiset päättäjät, jotka typeryyksissään keksivät, että länsimainen hyvinvointi ja sen rakentaneet maat muka kuuluvat kaikille ja ne idioottimaiset suomalaiset, jotka ovat yhä uudelleen valinneet eduskuntaan poliitikkoja, jotka asettavat muun maailman Suomen edelle ja kehtaavat vielä väittää, että kansallisvaltioiden aika on ohi, ja Suomen täytyy antautua maahanmuuttajien ahneille vaatimuksille aivan ehdoitta.

Ei käy.

Me emme antaudu. Emmekä me alistu vääryyden edessä.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

7 thoughts on “200. Faktoja sotalapsista

 1. Lapset ja partalapset. Vissi ero.

 2. Näin maassamme vallankahvassa olevat maanpetturit säätävät lakeja isänmaallisia ihmisiä eliminoidakseen: ”Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta!”, http://magneettimedia.com/maahanmuuttovastaisuus-nyt-jarjestaytynytta-rikollisuutta/#comments

 3. Partalasten joukossa voi olla monenlaista tulijaa – ”ISIS iskee Suomessa – miten se tapahtuu ja mitä pitäisi tehdä?”, http://markusjansson.blogspot.com.es/2015/09/isis-iskee-suomessa-miten-se-tapahtuu.html

 4. Metafyysikolle luettavaa: ”Who’s behind the migrant crisis?”, http://tapnewswire.com/2015/09/whos-behind-the-migrant-crisis/

 5. ”Perskeko-hallitus ”tuomitsee” Lahden tapahtumat – muttei monikulttuurisia raiskauksia!”, http://magneettimedia.com/perskeko-hallitus-tuomitsee-lahden-tapahtumat-muttei-monikulttuurisia-raiskauksia/#comment-28569

 6. ”Allekirjoita kansalaisaloite Suomen perustuslakituomioistuimesta!”, http://magneettimedia.com/allekirjoita-kansalaisaloite-suomen-perustuslakituomioistuimesta/

 7. Näinkö Ruotsi maksattaa Suomella ”sotalapsi-velkoja”:

  ”Ruotsi meinaa tehdä Suomesta oman ihmiskaatopaikkansa

  Kehitysmaamuslimien Ruotsista Suomeen rahtaaminen on nyt saanut jo hyvin järjestäytyneen muodon. Tarkoittaa sitä, että vielä viime viikolla kehitysmaalaiset sinkoilivat aika yksikseen ympäriinsä ilman organisoituja taustavoimia, mutta nyt monet eri tahot ovat mukana organisoimassa ja opastamassa kehitysmaalaisia matkallaan.

  Valtio on mukana Maahanmuuttoviraston toimesta, poliisi tukee toimintaa ja sitten suurimpina puuhamiehinä on Punainen Risti ja muslimiseurakunnat. Esim. Tukholman Södermalmin moskeijassa syötetään ja nukutetaan päivittäin satoja kehitysmaalaisia, joita sitten kuskataan paikallisten muslimien toimesta pohjoisen junille.

  Nyt nämä avustustjärjestöt ovat alkaneett vaatia, että valtion tulisi osallistua entistä enemmän tähän toimintaa. Vaaditaan rahoitusta tai ihan omia erikoisjunavuoroja pohjoiseen, jotta Suomeen voitaisiin dumpata entistä enemmän kehitysmaalaisia.

  SUOMALAISET! Ruotsi meinaa tehdä Suomesta oman ihmiskaatopaikkansa, jonne se kuskaa kaikki jätteensä, joita se ei enää itse pysty käsittelemään.

  Koko kansan on nyt näytettävä voimansa ja vaadittava rajoja kiinni. Tulijat eivät lopu ikinä, jos raja pidetään auki.”

  http://paavotajukangas.com/2015/09/24/ruotsi-meinaa-tehda-suomesta-oman-ihmiskaatopaikkansa/
  (0)(0)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.