James Hirvisaari

201. MEDIATIEDOTE: Suomen Sisu – Päijät-Hämeen piiri

2 kommenttia

Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri

Tiedote 30.9.2015 – Julkaisuvapaa

Suomen Sisun Päijät-Hämeen uusi piirijohto kokoontui keskiviikkona Lahdessa suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa ja syksyn ohjelmaa.

Piiri pyrkii toimimaan maakunnan kansallismielisiä kokoavana yhteistyöelimenä ja kansalaismielipiteen esiin tuojana. Tavoitteena on järjestää Suomen Sisun päijät-hämäläisten jäsenten yhteinen, avoin kokoontuminen vielä tämän syksyn aikana.

Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri moittii valtamediaa sen levittämästä valheellisesta mielikuvasta Suomen Sisusta rasistisena ja äärioikeistolaisena liikkeenä. Suomen Sisu on puoluepoliittisesti sitoutumaton kansallismielinen ja ehdottomasti lakia noudattava järjestö. Suomen Sisu toimii aina rauhanomaisesti ilman väkivaltaa ja vastustaa rasismia. Suomen Sisu on koko Suomen kansan ja yhteisen isänmaamme asialla.

Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri on hyvin huolestunut nopeasti hallitsemattomaksi muodostuneesta turvapaikanhakijoiden tulvasta, jonka osaamaton hoito on oleellisesti heikentänyt yhteiskuntarauhaa.

– Erityisesti moitimme vastaanottokeskusten yllätyksellisiä perustamisia ympäri maata kuntien asukkaiden mielipidettä kuulematta, sanoo piirin puheenjohtaja James Hirvisaari.

Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri antaa täyden tukensa tulevana viikonloppuna ympäri maata hallitsematonta maahanmuuttoa vastaan järjestettäville mielenosoituksille. Lahdessa ”Rajat kiinni” -mielenosoituksessa lauantaina 3.10.2015 klo 12 torin kupeessa Mariankadun Hakkapeliitta-patsaalla yhtenä puhujana on myös Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiripäällikkö James Hirvisaari.

Lisätiedot:

James Hirvisaari
Piiripäällikkö
Suomen Sisun Päijät-Hämeen piiri
050 512 0060

Jouni Räsänen
Varapäällikkö

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “201. MEDIATIEDOTE: Suomen Sisu – Päijät-Hämeen piiri

 1. ”Maahanmuuton vastainen mielenosoitus Prahassa – Tshekki haluaa ulos EU:sta, Suomi Euroalueesta
  Tshekissä halutaan järjestää kansanäänestyksen eroamisesta EU:sta. Vetoomus kansanäänestyksen puolesta on kerännyt yli 52 tuhatta allekirjoitusta Petice24-sivustolla.

  EU:n pakolaiskiintiö loukkaan itsenäisyyttä ja suvereniteettia, uskovat vetoomuksen laatijat.
  Ensimmäisen 24 tunnin aikana vetoomuksen allekirjoitti 42 tuhatta ihmistä.

  Allekirjoittaja Miroslav Janek kommentoi: ”Haluatteko asua valtiossa, joka ei kuuntele ulkovaltojen käskyjä? Valtiossa, jossa päätöksentekovalta on kansalaisilla eikä EU:n byrokraateilla tai USA:lla? Jos haluat, allekirjoita”.”

  http://fi.sputniknews.com/politiikka/20150924/423413.html

 2. Tänään täällä Jyväskylän keskustassa oli sak:n puheenjohtaja. Jokin nuorimies kait. Ehdotin lakkoa jotta ei tuotais mamuja. Kuten arvoisa entinen kansanedustaja on ehdottanut. Hyvin paljon erimielinen hän oli. Ehkä tarvisi uudet ay-liikkeet mutta myöhästä on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s