James Hirvisaari

203. Soinista ja Tynkkysestä

6 kommenttia

Mielisairaalloisen epäluuloinen Timo Soini on niin umpiturvoksissa omasta vallankiimastaan, että siinä ei ole enää mitään rajaa. Onneton surkimus ei kykene puolustamaan edes omia uskollisimpia joukkojaan vaan pelkää heitä. Vainoharhainen filunki eliminoi kaikki oikeamieliset ympäriltään, koska luulee että kaikki muutkin ovat yhtä mätiä kuin hän itse. Tyypillinen pienimunainen natsipäällikkö, jonka itsetuhoa kaikki odottavat.

Soini halveksii omia joukkojaan, eikä halveksuntaansa peittele. Erityisesti hän halveksii ”kahdeksan äänen varavaltuutettuja” eli tavallisia ihmisiä, jotka ovat halunneet lähteä tukemaan puoluetta ja antaneet itsensä ja nimensä alttiiksi jopa osallistumalla vaaleihin. Timo, eivät suinkaan kaikki ihmiset ole sellaisia vallanhimoisia kusipäitä niin kuin sinä.

Soini on puhunut usein myös ”poliittisista ruumiista”, joiksi persuista eronneet tai erotetut muka muuttuvat. Soini ei alkuunkaan näytä tajuavan, että puoluetta on lähtenyt tukemaan satoja ja jopa tuhansia ihmisiä, jotka eivät edes etsi mitään poliittista uraa. He ovat vain halunneet lähteä tukemaan kansanliikettä, kuten itsekin olen tehnyt. Soini selvästikin kuvittelee kaikkien olevan yhtä mätiä kuin hän itse on.


Valtiosihteeri ehdotti Tynkkyselle eroamista puolueesta

 

Timo Soinin valtiosihteeri Samuli Virtanen oli eduskunta-avustajani, kunnes pyysi minulta lupaa hakea eduskuntaryhmän hommiin. Samuli on esimiehelleen 100% lojaali. Häntä voisin verrata verivalan tehneeseen jesuiittaan, joka mieluummin jopa valehtelee kuin pettää isäntänsä. Samuli puhuu nyt tietenkin Soinin suulla. Olen varma, että hän ei itse ole keksinyt ehdottaa Sebastian Tynkkysen eroa. Samuli ei ole linjanvetäjä vaan armoitettu ja nöyrä palvelija. Mutta Soinia riepoo vietävästi, kun kaikki eivät suostukaan häntä orjailemaan. Soini toki haluaa Tynkkysen pihalle ikiomasta puolueestaan, jossa voi menestyä vain nuolemalla diktaattorin persua.

Sen sijaan Sebastian on uskollinen totuudelle.

 

Hohoo, minäpä tunnistan omani ruskeasta kielestä!

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

6 thoughts on “203. Soinista ja Tynkkysestä

 1. SOINILLE TYYPILLISTÄ ILKEYTTÄ: ”Soini nimitti Tynkkystä rintamakarkuriksi ja vertasi häntä Tuntemattoman sotilaan hahmoon, joka kuoli heti saavuttuaan jatkosodan rintamalle.”

  http://www.hs.fi/politiikka/a1444019665735

 2. Jep. Soinille on kovasti kihahtanut valta hattuun. Ongelma viime vaaleissa oli vain siinä tällaiselle vaivaiselle äänestäjälle se, että ehdolla oli kovin vähän vaihtoehtoja PS:n lisäksi. Samapa tuo, samaa virhettä en aio toistaa, täytyy keksiä uusia virheitä. Muttei vihreitä sellaisia.

 3. Persut on puolue, joka liikkuu johtajansa mielenliikkeiden mukaan. Jos joku puolueen sisältä haluaa keskustella puolueen linjasta, häntä uhkaillaan välittömästi erottamisella. Kaikki tämä kertoo erittäin huonoa persujen johtamiskulttuurista, joka nähdyn perusteella ja Jameksen kokemusten kautta välittyy myös ulkopuolisille. Soini hallitsee pelolla ja kokee uhkana ihmiset, jotka ajattelevat itsenäisesti eivätkä palvo johtajaa riittävällä antaumuksella.

  Liian itsenäiset toimijat ”harjataan” eli he joutuvat Soinin ja Niinistön haukuttaviksi ilman mahdollisuutta puolustautua. Johtamistapa lienee perintöä SMP:ltä, jossa Veikko Vennamo johti puoluettaan itsevaltaisin ottein.

  Se, että Soini menee heti henkilökohtaisuuksiin, ei kerro vahvuudesta vaan heikkoudesta. Soini on esikuntineen yksin ja eristäytynyt rivipersuista norsunluutorniinsa. Tynkkysen käy huonosti, jos riittävän moni eduskuntaryhmästä on Soinin hyppysissä. Packalen ainakin on linjansa valinnut. Uskoisin, että muitakin Soinin peesaajia löytyy. Moni on hiljaa, koska pelkää harjausta. Vain Tynkkynen on uskaltanut haastaa puoluejohdon. Persujen johtamiskulttuurin takia hänellä on enemmän hiljaista tukea kuin avointa.

  • ”Johtamistapa lienee perintöä SMP:ltä, jossa Veikko Vennamo johti puoluettaan itsevaltaisin ottein.”

   Juuri näin Soini eräässä eduskuntaryhmän kokouksessa asian ilmaisikin. Vinkui vain sitä kuinka häntä nuorta poliitikon alkua kohdeltiin tyrannimaisesti.

   ”Tynkkysen käy huonosti, jos riittävän moni eduskuntaryhmästä on Soinin hyppysissä.”

   Siellä ei ole ainuttakaan, joka asettuisi Soinia vastaan. Saarakkalankin ”kriittinen” käytös lienee sovittua teatteria.

 4. ”Siellä ei ole ainuttakaan, joka asettuisi Soinia vastaan”

  Sinun kohtalosi toimii varoittavana esimerkkinä. Se riittää pitämään mölyt mahassa, vaikka kipeää tekisi.

 5. Voidaan kysyä myös, mihin Soinin EU-kriittisyys tosiasiallisesti on kadonnut. Hän on jatkanut samalla linjalla kuin Katainen – tämän narsistisen psykopaatin johdolla repäistiin suomalaisten selkänahasta pelastuspaketti konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden saksalaisten, ranskalaisten ja britannialaisten pankkigangstereiden keinotteluvoitoille (palkkioksi Katainen sai Super-Neuvostoliitto-politrukin viran Brysselin lihapatojen äärellä; sinne tähtäävät selvästikin myös samanlaiset, suomalaisvihamieliset narsistiset psykopaatit Orpo ja Stubb).

  Soini näyttää olevan hallituskumppaniensa kanssa täysin rinnoin myös seuraavassa mukana:
  ”Kalergi-suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi”,
  http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  Tätä tukee ”FREE MUSLIM IMMIGRATION TO EUROPE
  Secretive European Union-agreements with 9 European and North African Countries
  Abstract from the Barcelona – Euro Mediterranean Declaration of 1995:
  The Euro Mediterranean Declaration was agreed upon by the EU, Morocco, Algeria, Tunisia, Egypt, Jordan, the Palestinian Authority, Syria, Lebanon, Turkey and Israel and comprises:…”,
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php

  Mainitun Barcelonan Euro-Välimeren sopimuksen mukaan siis: ”The EU Offers the Populations of 9 Muslim Countries Free Movement of Goods, Services, Capital and People into the EU”

  eli

  EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin!

  Aiheetta ei tanskalainen patriootti Anders Bruun Laursen otsikoi edellä mainitussa linkissä ”The Greatest Act of Treason in History” eli ”suurin maanpetoksellinen toimenpide historiassa”, tarkoittaen em. sopimusta, jolla annetaan muslimeille vapaa pääsy Euroopan Unioniin mm. useista afrikkalaisista maista.

  Nykyisen maahantunkeutuja-tulvan moninkertaistamiseen Afrikasta tähtää selvästikin vielä seuraava:
  ”Globalistit haluavat rakentaa sillan Afrikasta Eurooppaan”, http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2015/10/globalistit-haluavat-rakentaa-sillan.html

  Mainittakoon, että yli 20 vuotta sitten itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser nimesi kirjansa ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”.

  Näin maanpetturi-vallanpitäjämme tuhosivat Suomen itsenäisyyden tekemällä siitä (pienten askelten taktiikalla, kansan huomaamatta täydellistettävän) Super-Neuvostoliitto-diktatuurin provinssin: ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””,
  http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s