James Hirvisaari

205. Resisti

4 kommenttia

Poliittiset vastustajat, enimmäkseen koko maailmaa halailevat vihervasemmistolaiset internationalistit, ovat punavihreän valtamedian suosiollisella avustuksella vuosikausia haukkuneet meitä maahanmuuttopolitiikan kriitikoita rasisteiksi. Meitä on valheellisin perustein mustamaalattu ja demonisoitu natseiksi, fasisteiksi, äärioikeistolaisiksi ja mikä naurettavinta – vihapuhujiksi.

Rasismia on kielteinen suhtautuminen ihmiseen pelkästään rodun tai ihonvärin perusteella. Rasismia on vieraaseen etnisyyteen kohdistuva negatiivinen asenne. Varmaankin useimmissa ihmisissä on ripaus rasismia, se lienee ihan luonnollista. Mutta varsinainen viha eri rotuista kohtaan on kaiketi aika harvinaista. Sellaista ”raivorasismia” ei ainakaan meillä suomalaisilla juurikaan ilmene.

Muukalaiseen suhtaudutaan usein epäluuloisesti. Sen sijaan syrjintää voi tapahtua lukemattomista muistakin kuin etnisistä syistä. Joku voi joutua syrjityksi vaikkapa puoluejäsenyyden takia. Kaikki riippuu viitekehyksestä, ja niin ollen kuka tahansa voi jossakin ympäristössä joutua syrjityksi.

Rasismi on ruma sana ja likainen leimakirves. Helpottaakseni käsitteistöä lanseeraan uuden termin. Maahanmuuttopolitiikan kritiikki ei tee ihmisestä rasistia vaan resistin. Vastustamme [engl. resist] kaikenlaista haittamaahanmuuttoa. Se ei tee meistä pahoja ihmisiä vaan pikemminkin päin vastoin. Me puolustamme omaa maatamme, kansaamme ja kulttuuriamme. Avoimesti, rohkeasti ja kunniallisesti. Se on varmasti oikein.

Suomi on meille tärkeä. Nyt ja aina.

James Hirvisaari – ylpeästi resisti

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “205. Resisti

  1. Hyvä oivallus!

  2. ”Maahanmuuton vastustajille ennätyssuuri vaalivoitto Sveitsissä
    Kyselytutkimusten mukaan SVP:n vahva kannatus johtuu puolueen tiukasta maahanmuuttolinjasta ja kriittisyydestä EU:ta kohtaan…”,
    http://mvlehti.net/2015/10/19/maahanmuuton-vastustajille-ennatyssuuri-vaalivoitto-sveitsissa/

    Toivottavasti puolueen linja säilyy – erityisesti jos puolue pääsee hallitukseen – eikä tapahdu että se tekisi ’soinit’!

  3. James, sinulla kun on lukijoita ja seuraajia, voisitko lanseerata termin fennofobinen antiugrismi yleiseen tietoisuuteen?

  4. Oiva nimitys. Ei ole syytä jättää määrittelyjen keksimistä maailmaa halaileville sukankutojille. Vielä kun puoluekenttäämme nousisi aidosti eu-vastainen puolue, joka pitäisi linjansa. Maahanmuutto- ja eu-kritiikki tarvitsee poliittisen tukijalan. Erään nimeltä mainitsemattoman puolueen entisistä äänestäjistä olisi tarjolla paljon kannattajia, mikäli petettyjen usko äänestämiseen saataisiin palautumaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.