James Hirvisaari

206. Suvakit ja rasismi

4 kommenttia

On selvää, että suvakit eivät hyväksy rasismia. Se on ihan ok, enhän minäkään rasismia hyväksy. Olenhan aina sanonut, että rasisteja ei saisi laisinkaan päästää maahamme. Minulla on nimittäin se käsitys, että monet lähi-itäläiset muslimikulttuurin kasvatit ovat umpirasisteja ihan pahimmasta päästä. Esimerkiksi aivan avoimesti vihaavat juutalaisia ja kainostelematta syrjivät ”vääräuskoisia”. Minusta siihen verrattuna suomalainen ”rasismi” on ihan yhtä tyhjän kanssa. En löydä yhtäkään perustetta uskoa, että kehitysmaalaisten ahdasmieliset asenteet muuttuisivat vähääkään avarammiksi maahanmuuton myötä.

Rasismilla ja ”rasismilla” on eroa. Väitän, että suomalaiset suhtautuvat varsin ystävällismielisesti kaikkia hyvin käyttäytyviä muukalaisia kohtaan. Niin minäkin.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “206. Suvakit ja rasismi

  1. (suvakki = yltiösuvaitsevainen vajakki eli vajaaälyinen)

  2. Osuva kommentti FB-seinältä muistutti, että muslimit eivät hyväksy tyttäriään puolisoiksi ei-muslimeille. Eli aivan sairas asenne ja selkeää rasismia. Primitiivikulttuureista tulevat kehitysmaalaiset tuovat kehitysmaan ja alkukantaisen kulttuurin tullessaan. Ei hyvä asia vaan paha.

  3. Eräs alalaji näistä yltiösuvaitsevaisista vajakeista ovat kukkahattu-tädit, jotka pää pilvimaailmassa ovat avosylein toivottamassa tervetulleiksi nuoret ISIS-soturit ja muut oman maansa rintamakarkurit eli käpykaartilaiset, jotka tulevat tänne kantasuomalaisten elätettäväksi sosiaalipummeina ja ryöstelevät, raiskaavat ja räjäyttelevät pommeja.

  4. ”Irakilainen MTV3:lle: “Suomeen tullaan sossurahojen perässä”
    Seitsemän vuotta Suomessa asunut irakilaissyntyinen mies sanoo että turvapaikanhakijat tulevat suomeen rahan perässä.
    Kuinka on mahdollista, että tämä pätkä meni läpi lähetyksessä?…”,
    http://mvlehti.net/2015/10/21/irakilainen-mtv3lle-suomeen-tullaan-sossurahojen-perassa/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s