James Hirvisaari

213. Suomen Sisusta

3 kommenttia

Suomen Sisun jäsenten yhteinen tekijä on kansallismielisyys. Sisulaiset kantavat huolta isänmaamme, kansamme ja kulttuurimme tilasta ja tulevaisuudesta. Haluamme vaalia suomalaisia tapojamme ja kunnioittaa omia perinteitämme. Painotamme kansallisia etuja ja pidämme suomalaisten puolta antaen toki arvon muillekin. Suomen Sisu haluaa yhdistää meitä suomalaisia ja vahvistaa kansallista identiteettiämme. Olemme kaikki erilaisia ja arvokkaita ihmisyksilöitä, ja henkilökohtaisesti kieltäydyn liikkeen sisällä kaikesta vastakkainasettelusta.

Sisulainen voi siis olla yhtä hyvin:

 • sivari tai militantti,
 • homo tai streitti,
 • teisti tai ateisti,
 • duunari tai dirika,
 • punkkari tai pukumies,
 • tollo tai intelligentti,
 • liberaali tai konservatiivi,
 • kalju tai pitkätukka,
 • rahtari tai tohtori,
 • sinä ja minä.

Kansallismielisyys tukee kansainvälisyyttä mutta ei monikultturismia eikä koskaan internationalismia. Poliittiselle vihervasemmistolle muukalainen näyttää olevan tärkeämpi kuin oma kansa ja maailma tärkeämpi kuin isänmaa. Myös talouden globalisaatiota painottavassa oikeistossa on havaittavissa epäisänmaallisia piirteitä. Suomen Sisu on kansallismielinen, poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka haluaa vahvistaa pienen kansamme yhtenäisyyttä ja kansallista itsetuntoamme.

Suomen Sisu kokoontui lauantaina 14.11.2015 Lahdessa. Mieleeni jäi ennen kaikkea vahva yhteishenki. Olemme aidosti isänmaan ja oman kansamme asialla. Laulumme raikui komeasti Lahden keskustassa Hakkapeliitta-patsaalla, Hennalan varuskunnassa lipun äärellä sekä iltajuhlassa Hennala-klubilla. Esimerkkinä Sillanpään marssilaulu, jonka sanotaan vastanneen jatkosodan taisteluhengen ylläpitäjänä vähintään yhtä divisioonaa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

3 thoughts on “213. Suomen Sisusta

 1. Näin useimmissa Euroopan maissa valtaapitävät maanpetturit tuhoavat kansansa ja kansallisvaltionsa: ”Euroopan tuho”, http://magneettimedia.com/euroopan-tuho/

  Eikä Suomi ole poikkeus.

 2. ”Saksa – Euroopan unionin keskellä sijaitseva maa ja sen talouden voimanlähde – on kuin musta aukko. Seitsemänkymmentä vuotta kansallissosialismin luhistumisen jälkeen, maa on vieläkin miehitetty. Se on Yhdysvaltojen sotilaallisen ja poliittisen vaikutusvallan alaisena.

  Kansallinen lehdistö, josta käytetään kansanomaisesti nimitystä Lügenpresse (valehteleva lehdistö), toistaa uskollisesti Washingtonista käsin asetettua linjaa. Saksan selkärangattomat poliitikot, jotka on uudelleennimetty kansanedustajista (Volksvertreter) kansanpettureiksi (Volksverräter), eivät ole yhtään sen parempia. Olemme kykenemättömiä havaitsemaan mitä oikeasti tapahtuu. Venäjän pääministeri Sergei Lavrovin sanoin, Euroopan unioni on “tekee itsemurhan” päästämällä Lähi-idän miehittäjälaumat sisään…”

  Koko artikkeli: ”Exit-strategia pettureille”, http://magneettimedia.com/exit-strategia-pettureille/

 3. Tähän kymmet vuodet Brysselin politrukkeja nuoleskelleet maanpetturit ovat meidät suistaneet:

  ”Telegraph: Suomen lama viimeinen naula euron arkkuun
  Suomi on menettänyt neljänneksen tuotannostaan vuoden 2008 jälkeen, vaikka se on yhteisvaluutan kilpailukyvyn priimus.
  Suomi vajuu syvemmälle talouslamaan, mikä on valioesimerkki euron epäonnistumisesta ja vieläkin huolestuttavampi saaga euron teoreettisille puolustajille kuin Kreikan ristiinnaulitseminen.

  Kuusi ja puoli vuotta globaalia kasvua myöhemmin ja Suomen BKT on edelleen 6% alle edellisen huippulukemansa. Suomi kärsii syvemmästä ja pidemmästä taantumasta kuin koskaan, mukaalukien 1930-luvun Great Depression ja 1990-luvun lama, joka johtui Neuvostoliiton romahduksesta.

  Kukaan ei voi syyttää Suomea tuhlailusta eikä kurittomuudesta eikä teknillisestä takaperoisuudesta – ei korruptiosta – eikä siitä, että maa olisi oligarkkien lypsylehmä – näistä kaikistahan kreikkalaisia syytettiin.

  Maan julkinen velka on 62% suhteessa BKT:hen, alempi kuin Saksalla. Suomea on pitkään pidetty esillä yhteisvaluutan priimuksena, joka leikkaa sisukkaasti ja on super-joustava ; ainoana maana periferiassa, jonka piti olla tehnyt läksynsä ennenkuin se liittyi yhteisvaluuttaan ja on siksi kykeneväinen vastaanottamaan euron antamat iskut.

  Suomi on EU:n huipulla Maailman talousfoorumin (WEC) globaalin kilpailukyvyn mittauksessa. Se on maailman ensimmäisenä peruskoulujen, korkeakoulutuksen ja valmennuksen, innovatiivisuuden, yksityisomaisuuden suojan, monopolien vastaisten säädösten, yliopistojen tuotekehitys-yhteyksien, tuoreimpien teknologioiden käytössä ja tiedemiesten ja insinöörien saatavuudessa.

  Sen lähes täydellinen profiili murskaa Saksan talousministeriön keskeisen väitteen – sen Brysselin äänitorven kautta – että maat joutuvat pahoihin vaikeuksiin yhteisvaluutassa vain jos ne hidastelevat rakenneuudistusten kanssa tai tuhlailevat liikaa.

  Maa on mitä ilmeisimmin joutunut kohtaamaan useita iskuja: Nokian romahdus, metsätuotteiden ja kulutushyödykkeiden hintojen alentuminen ja Venäjän taantuma.

  Keskeinen asia on, että Suomi ei voi nyt puolustaa itseään. Suomi on kiinteän valuuttakurssin ja Euroopan vakaussopimuksen pakkopaidassa. Vakaussopimus on juristien luomus, jota ei koskaan tarkoitettu tällaiseen tilanteeseen.

  Vakaussopimuksen ukaaseja kuitenkin pakotetaan Suomen kärsimykseksi, koska säännöt ovat sääntöjä ja koska Teutoni-blokilla on absoluuttinen päähänpinttymä siitä, että talouskuri karkaa kokonaan, jos yksikin yhteisvaluutan maa näyttää huonoa esimerkkiä muille…

  Äänestäjät Ruotsissa ja Tanskassa estivät heidän hallituksiaan tuhoamasta heidän valtioidensa muinaisia valuuttoja. Suomalaisille ei koskaan annettu mahdollisuutta kansanäänestykseen asiasta. Päätös euroon liittymisestä runnottiin läpi laajasta vastustuksesta välittämättä ja se naamioitiin kansallisen turvallisuuden kysymykseksi…

  Suomen tuotanto laski jälleen 0.6% vuoden kolmannella neljänneksellä ja maan kolmevuotinen pitkä taantuma on jatkumassa neljännenkin vuoden. Teollisuuden tilaukset vähenivät syyskuussa 31%. Nordean Pasi Sorjonen sanoo, että se on ”pelottavaa”…”

  Artikkeli kokonaisuudessaan: http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/11/telegraph-suomen-lama-viimeinen-naula-euron-arkkuun

  Ks. myös ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella”, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s