James Hirvisaari

214. Allah

4 kommenttia

(Facebook sensuroi tämän tekstin)

Olen täysin vakuuttunut siitä, että isis-jihadistit todellakin toteuttavat aivan piirulleen Allahin tahtoa. Ilmiselvästi heissä vaikuttaa Allahin henki. Katso isis-jihadistia, näet hänessä elävän Allahin. Allah on juuri niin kuin seuraajansa jihadistit. Kaikki islaminuskoiset ilmentävät Allahia, ja heidän kauttaan voimme saada välittömän kosketuksen ja tuntuman itse Allahiin. Mistä muualta voisimme saada mahdollisuuden Allahin tuntemiseen kuin seuraajiensa kautta?

Isis-jihadistit toteuttavat kirjaimellista Koraanin tulkintaa ja antavat selkeimmän kuvan palvontansa kohteesta eli Allahista. Haluaisitko sinä olla Allahin palvoja? Haluaisitko sinä taistella Allahin puolesta vääräuskoisia vastaan? Haluaisitko sinä räjäyttää itsesi keskellä ihmisjoukkoa ja aiheuttaa mahdollisimman paljon kärsimystä vääräuskoisille, Allahille mielihyväksi?

Katso isis-jihadistia – kenet sinä näet? Oikein: näet hänen Allahinsa.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

4 thoughts on “214. Allah

  1. Reblogged this on Kerberos616.

  2. Allahu Akbar! Raakalaiset Allahia palvomassa ja hänen tekojaan tekemässä. Kuten Takkirauta-blogisti muotoili: Kristinuskon ongelma on se, että uskonnon perustajan oppeja ei noudateta. Islamin ongelma on se, että liian moni niitä noudattaa.

  3. Ei vittu, että sä olet pimeä ihminen! Jumalauta, maailmassa on yli miljardi muslimia ja tietystikin mielestäsi ylivoimaisesti suurin osa muslimeista on väärässä ja ISIS täysin oikeassa. Olet siis terroristien puolella! Terroristit ovat aitoja muslimeja vain ja ainoastaan sinun kaltaisten islam-”kriitikoiden” mielestä. Kuinka sekaisin sinä olet? Minkä logiikan mukaan Allahin näkee juurikin terroristista eikä tavallisista muslimeista?

    Yhtä hyvin minäkin voin sepittää, että Jeesuksen näkee suoraan Ku Klux Klaanin jäsenistä. Katso heitä, näet Jeesuksen ja Jumalan! Ei vittu, kuinka tyhmä ihminen voi olla? Katso Westboro Baptist Churchin jäseniä, näet Jeesuksen! Vittu jee, heräisit sinäkin saatana.

    Toistan vielä, vain ja ainoastaan terroristeilla on samanlainen tulkinta islamista kuin SINULLA. Kertoo sinusta aika paljon.

    • Kiitän kommentista. Sen julkaiseminen puhunee sen puolesta että kannatan sanan- ja mielipiteen vapautta. Ja niistä vääntäminen pitää käydä täällä blogistaniassa eikä oikeussaleissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s