James Hirvisaari

216. Kempeleen raiskaus

2 kommenttia

Kaksi suvakkihuorien tänne  hinkumaa turvapaikanhakijaa raiskasi 14-vuotiaan tytön Kempeleellä.

Tunnetasolla alla oleva kuva kuvaa parhaiten sitä, mitä ikänsäkin valehteleville elukkaraiskaajille pitäisi tehdä.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

2 thoughts on “216. Kempeleen raiskaus

 1. Minulta hatunnosto ja syvään kumarrus kempeleläisille:

  ”Sydämellinen separatisti / Susanna Kaukinen
  lauantai, 28. marraskuu 2015

  Kempele jyrähti – saatanan Sipilä!
  1448682458890.jpgHyvät suomalaiset veriveljet ja -sisaret!

  Jos joku olis sanonut kesällä, että Kempeleeseen saadaan mielenosoitus jossa on väkeä saman verran kuin tyypillisesti Hesan miekkareissa, hänelle oltaisiin naurettu päin naamaa.

  Kempeleen mielenosoitukseen osallistui 200-300 ihmistä. Saksan väkiluvulla miekkarissa olis ollut 3000-5000 ihmistä paikalla. Mahtavaa!!!

  Kempele jyrähti!!! Kaduilla raikui IS:n mukaan Rajat Kiinni! -kansanliikkeen lanseeraamia perin isänmaallisia huutoja, kuten: Suomi suomalaisille! Rajat Kiinni!! ja Kempeleen oma erikoisuus: Kenttäoikeus käytäntöön!!!

  Sipilän hallitus on katastrofi. Sipilä on mies, joka on Josif Stalinin jälkeen ollut ainoa valtiomies, joka on tuonut Suomeen vihollisten miesten armeijan. Ei ole ihme, että Kempeleen isänmaan mies otti mukaansa Saatanan Sipilä! -kyltin. Juha on Josif, mies, joka toi vihollisarmeijan Suomeen.

  On murheellista, että taas piti sattua ja tapahtua, ennenkuin kansa heräsi. On järkyttävää ja kohtuutonta, että kantasuomalaiset naiset ja tytöt joutuvat musulmaaniraiskaajien kynsiin Saatanan Sipilän takia. Kenttäoikeus käytäntöön! on varoitus valtiovallalle korpilaista.

  Korpilaki otetaan ennemmin tai myöhemmin käyttöön, kun isänmaata ollaan tuhoamassa. Sipilän, valehtelija-Stubbin ja Siionin Timon kellot vielä lyö. Sipilä on tuonut raiskaajat Suomeen, joka puolelle Suomea, missään ei ole enää suomalaiselle tytölle tai naiselle turvaa.

  CU5uBDgUsAA7075.jpg [Ks. artikkelista kuvaa!]

  Sipilän takia vanhemmat joutuvat murhetimaan lapsistaan ja kuljettamaan heidät ovelta ovelle kouluihin, kavereille ja päiväkoteihin. Nuorten ja naisten elintila katosi taivaan tuuliin, kun pedot tuotiin suomalaisten pihoille. On vain ajan kysymys, että kansa alkaa vaatia kaatolupia pedoille, jotka syövät heidän lapsensa.

  Siionin Timo silti lehdistössä selittää, että rajat kiinni on hyvä idea, mutta sitä ei voida tehdä. Siionin Timo sanoo, että Suomen on osallistuttava USA:n sotiin, joiden takia pedot ovat pihoillamme.

  Siionin Timo on yhtä suomalainen kuin Alexander – haistakaa suomalaiset ali-ihmiset paska – Stubb. Timo on Siionin mies, USA:n rakkikoira siinä missä Alexanderkin, jonka lapset yks’kantaan sanovat, että he eivät koe olevansa suomalaisia.

  Sipilä on myös mammonan vallassa. Bernerit ja muut veroakiertävät veroparasiitit hallituksessa. Sipilän hallitus Stubbin veronkiertolakiyrityksineen, pakkolakeineen ja stalinistisen invaasio-politiikkansa kera on ollut Suomen huonoin hallitus koskaan.

  Jos Sipilä-Stubb-Siionin hallitus olisi ollut vallassa 1940-luvulla, me olisimme tänään osa Venäjää. Petturihallituksesta huolimatta meidän on taisteltava ja puolustettava isänmaata. Kun hallitus on vihollinen, se sitten olkoot sitä ; Suomesta me emme silti luovu – koskaan!

  ”Ken vaivojansa vaikertaa,
  On vaivojensa vanki.
  Ei oikeutta maassa saa,
  Ken itse sit’ ei hanki.””,

  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/11/kempele-jyrahti-saatanan-sipila

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s