James Hirvisaari

217. Kristillisdemokraatit

Jätä kommentti

Seuraan Alfa TV-kanavalta Markku Tenhusen ohjelmaa. Markku vetää hyvin kuten aina. Vieraaksi kutsuttu Jouko Jääskeläinen on fiksu kaveri, minulla on ollut etuoikeus saada häneen tutustua eduskunnassa. Mutta ihan turhaa hurskastelua häneltä, KD on ihan samanlainen poteropuolue kuin muutkin, sen havaitsin eduskunnassa aivan selkeästi. Yhteistyö esimerkiksi minun ja perussuomalaisten kanssa oli käytännössä (esim lakivaliokunnassa) mahdotonta, koska olimme ”väärässä joukkueessa”. Siis vaikka olimme tasan samaa mieltä esimerkiksi adoptiolain ja homoliittolain yhteydessä.

KD ei todellakaan mene asia edellä vaan oma potero edellä. Hekin miettivät pelkästään oman joukkueen etuja. Eivät edes kannattaneet esittämääni homoliittolain torppausta lain kakkoskäsittelyssä, mikä on mielestäni aivan sairaan järjetöntä. Onneksi Mika Niikko edusti siinä miehekästä toimintaa, ja lopulta ME KAKSI pakotimme eduskunnan äänestämään asiasta uudelleen. Siitähän läpimädäntynyt ja valehteleva valtamedia ei tietenkään juuri mitään hiiskunut.

Koko eduskunta ja koko puoluepolitiikka on pelkkää likaista teatteria, jossa näyttelee ja teeskentelee ja hurskastelee kaikkien muiden ohella myös KD.

Lain kakkoskäsittelyn puheenvuoroni eduskunnassa 10.12.2014.

Kirjoittaja: jameshirvisaari

Kansanedustaja 2011-15, teologian kandidaatti (Helsingin yliopisto), kansanedustajaehdokas 2019 (ref), Reformin koordinaattori 2016-, eduskuntaryhmän puheenjohtaja 2013-15, talousvaliokunta 2011-12, lakivaliokunta 2011-15, VR hallintoneuvosto 2012-14, kunnanvaltuutettu (Asikkala) 2009-15, kunnanvaltuuston 1. vpj 2013-14, valtuustoryhmän puheenjohtaja, Asikkalan Muutos ry:n puheenjohtaja 2014-15, Päijät-Hämeen poliisilaitoksen neuvottelukunta 2013-15, Päijät-Hämeen maahanmuuttopoliittisen ohjelman ohjausryhmä 2009-15, Kanavajazz ry varapuheenjohtaja & taiteellinen johtaja 2009-, veturinkuljettaja emeritus (vapaaherra).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s